Egyre biztosabb a Bayonetta 2 készülte

  • Írta: zoenn
  • 2010. november 29.
  • Pletyka
Link másolása
A Platinum Games szószátyár megmondóembere, Hideki Kamiya nem bír magával, ismét félreérthetetlen utalásokat tett Twitterén a boszorkányos hack'n slashük folytatására. Már tavasszal sem volt titok, hogy a Sega a folytatásokban gondolkodik, és az előd kedvező kritikákat kapott, így nyitott az út a második rész előtt.

Persze a rajongók sem hagyták szótlanul Kamiyát, amikor azt kérdezték tőle, hogy a jövő évi Tokyo Games Shown felfed-e új részleteket sorozatából - az úriember csak annyit válaszolt: "hamarosan meglátjátok".

Korábbi nyilatkozata szerint új játékának főhőse ugyanolyan jellegzetes karakter lesz, mint legutóbb - mindez jelentheti akár azt, hogy maga Bayonetta tér vissza ismét. Az már csak hab a tortán, hogy több oldal címlapjára felkerült az, hogy miután "Bayonetta 2 - megerősítve", Kamiya a Twittert hibáztatja rossz angol tudására hivatkozva, és helyesbített is: "majd meglátjátok, mit csinálok most" - mondta.

Kamiya fura fazon, számtalan alkalommal ütköznek saját nyilatkozatai egymással, például az év folyamán már nyíltan, azt mondta, hogy Bayonettát újra láthatjuk, ha már a rajongók ennyire szeretnék. Mi ez, ha nem megerősítés? A Capcom elhagyása előtt a Devil May Cry széria útját egyengette Kamiya, elmondása szerint a Ninja Theory álmodta Dante új fizimiskája neki nem jön be annyira.

11.
11.
keiji maeda
én sem hasonlítom teljesen devil may cry hoz :D csak a világ amibe játszódik a játék az hasonlít nagyon a devil may cry világához :D
10.
10.
zsilvolgyi
az egy se igazán jött be.
9.
9.
Vendu
8.
8.
Yagami Light
#7: Meg sokszor olyan távolról mutatta a kamera, hogy nem lehetett kivenni, hogy mit csinál. Azt lehetett látni, hogy valahogy mocorog, de amúgy nem igazán lehetett kivenni, hogy milyen hiperszuper mozdulatokat csinál. Talán ezt úgy kellett volna megoldani, hogy ha valamelyik ellenfelet gyepálni kezdjük, akkor egy kicsit közelíthetne a kamera legalább annyira, hogy jól kivehetőek legyenek a mozdulatok, de azért a környezet is látszodjon valamennyire. Valahogy a kettő között.
7.
7.
rossitibi
#6: Egyetértek! Nekem is nagyon átláthatatlan volt a játék! Sokszor kerestem hogy hol vagyok és nem tudtam figyelni a mozdulataimra! Én nem tudnám a Dmc-hez hasonlítani hiába volt benne az apuka keze!
6.
6.
Yagami Light
#4: Nekem ebben a játékban 2 dolog nem tetszett. Az egyik a zene, viszont azt meg kell hagyni, hogy illett a karakterhez. A másik meg az, hogy a sok kis szétszóródó Sonicos Gyűrűtől alig lehetett észrevenni a kisasszony mozdulatait. Azok a gyűrűcskék nem kellenek bele, tök nem passzolnak oda szerintem. Minden más nagyon tetszett benne.
5.
5.
waynerooney108
Vagesz kis game lesz! Én csípem!
4.
4.
BloodyDeath
De jó lesz. Nagyon tetszett az elvont dolgok benne, no meg a hatalmas big boss fight-k, oltárian jól meglettek csinálva.
A zene meg anyira sz.r volt, hogy a 2. végig játszásál már tökre rá kattantál, és már te is dudoltad. Hatlamsan jó lett.
Imádom minden percét mozzanatát.
3.
3.
keiji maeda
még ebbe is több devil may cry van mint az új DMC-be nemhiába devil may cry kéz készitette ezt is:)
2.
2.
metallica95
hát ha megveri a terepet..... nem tudom
1.
1.
SLi
Az első nagyon tettszett, ez is várós.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...