Év végi előfizetői akció a GameStarnál

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Idén is lesz év végi előfizetői akció a GameStarnál, méghozzá nem is akármilyen: ha megrendeled a magazin következő 12 számát, két eredeti játékot kapsz ajándékba, amelyeket ráadásul Te választhatsz ki! Amiatt sem kell aggódnod, hogy már megvan mind, hiszen jövőre érkező címek is szerepelnek a listában.

Kezdetét vette az Év Végi Előfizetői Attrakció 2010 a GameStarnál: amennyiben most az új akció keretében fizettek elő a magazinra, nem elég, hogy spóroltok az utcai árhoz képest (19.020 forintba kerül 12 lapszám), de két PC-s játékot is választhattok melléjük!

Egyet az Electronic Arts címeiből (van Crysis 2, Dead Space 2, Dragon Age II és Need for Speed: Hot Pursuit is), majd még egyet a CNG.hu Kft által felajánlott játékok (Fallout: New Vegas, Fallout 3, Grand Theft Auto IV, Majesty 2) közül. Fontos, hogy az akcióban azok is részt vehetnek, akik már rendelkeznek GameStar-előfizetéssel, illetve azt sem szabad elfelejteni, hogy a még meg nem jelent játékokat akkor kapjátok meg, mikor az már Magyarországon is boltokba került.

Most már nincs más hátra, mint előfizetni!
A további részletekért és a megrendelésért erre fáradjatok!

11.
11.
NECROSMOKE
Érdekes de Konzol gém jobban kéne.
10.
10.
IceColdKillah
#9: Ja! Ezt nem tudtam! Én csak a GK-t nézem...:)
9.
9.
Exnem
#8: A GS-en is reklámozzák a GK-t
8.
8.
IceColdKillah
#7: Jaja, mióta reklámozzuk a GS-t?
7.
7.
p.balou
Fojesz: Társoldalotok a GS?
6.
6.
wigyory
#1. Én is csatlakozom...
5.
5.
Mortis
#1: Néha mi is jól járhatunk...
3.
3.
mnmn1
én a Konzol magazin-ra már nyáron elő fizettem és kaptam hozza egy Burnout Paradise The Ultimate Box-ot ps3-ra :P InGen bácsi is benne van :D
1.
1.
zsilvolgyi
Ha nem PC-s lenne, lehet előfizetnék
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...