Remake-et kaphat a Halo: Combat Evolved

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 30.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint felújítja a Microsoft a Halo első részét, méghozzá a Halo: Reach motorjával. A játék amolyan bemelegítésként szolgálna a 343 Industries számára, mielőtt azok belevágnának a Halo 4 fejlesztésébe. A hírt ne vegyük készpénznek, de azért nem hangzik rosszul már maga a felvetés sem!

Most, hogy a Bungie befejezte a Halo: Reach fejlesztését, és fejet hajtott az Activision előtt, a Microsoft a 343 Industries nevet viselő belsős stúdióját bízta meg a Halo-sorozat dédelgetésével. A brit Games Master pletykái szerint a srácok nem is tétlenkedtek sokat, máris belevágtak az első projektjükbe, amely nem más lesz, mint az első Xboxra megjelent Halo: Combat Evolved felújítása.

Iparági forrásokra hivatkozva a Games Master arról számolt be, hogy a remake a Halo: Reach motorját használná, a megjelenése pedig jövőre várható. A fejlesztés mintegy bemelegítésként szolgálna a csapat számára, mielőtt azok belevágnak a 2012-ben érkező Halo 4 munkálataiba. Az Xbox-ág brit fejese, Stephen McGill nem cáfolta, de nem is erősítette meg a híreket, mindössze annyit mondott, hogy "jó ötletnek tartja" a felvetést.

A hír tehát pletyka, ne vegyük készpénznek az itt leírtakat, az mindenesetre érdekes egybeesés, hogy Phil Spencer, a Microsoft Game Studios alelnöke nemrég azt nyilatkozta, hogy a jövőben gyakrabban - akár évi rendszerességgel - érkezhetnének a Halo-játékok; máskor viszont ugyanő mondta, hogy nem látja értelmét a klasszikus Xbox-játékok felújítását, hacsak nem tudnak valami olyan többletértéket nyújtani a játékosoknak, ami miatt megéri foglalkozni az ilyen remake-ekkel. Ami persze nem jelenti azt, hogy a Microsoft nem gondolkodik az ötleten.

17.
17.
Skyrocker1
A Microsoft igencsak hamar megcáfolta a tegnap napvilágra került Halo: Combat Evolved pletykákat.

A tegnap megjelent hírekkel, pletykákkal ellentétben jelenleg biztos, hogy nem fog bejelentésre kerülni a méltán népszerű első Halo epizód felújított változata. A Microsoft közleménye szerint nem érdemes tehát semmilyen leleplezésre számítani mostanában, hisz a Reach további támogatásán dolgoznak gőzerővel. Kár érte, minden bizonnyal rengeteg rajongó örült volna egy Combat Evolved újra kiadásnak.

http://globalgame.hu/
16.
16.
Mortician
#14: A pontos részleteket nem tudtam, azért írtam úgy, ahogy.
15.
15.
zsilvolgyi
Nagyon jó lenne játszani vele.
14.
14.
shooter1234
#13: Igen, adtak ki hozzá "XP Patchet" - Feltörték a játékot úgy, hogy XP alatt is fusson. (De ez ugye nem legális)
13.
13.
Mortician
#11: Eddig úgy tudtam, hogy a Halo 2-höz adtak ki XP patchet később. De lehet nincs igazam.
12.
12.
Mortis
A legjobb az lenne, ha ezzel együtt a Halo 3-at vagy akár a Reach-et is "PC-sítenék", nem? :D
11.
11.
Optimus Prime
Ez most olyan lesz, mint a Seriou Sam HD vagy a Tomb Raider: Anniversary? Ami tényleg überkirály lenne, ha kiadnák PC-re is, meg a Halo 3, Reach-et is. Mert így marad a Halo 1 - XP lévén a Halo 2-t is nélkülözöm. :(
10.
10.
#4: Nekem is volt XBOX-om és én is németül játszottam végig.
9.
9.
Yami
Az lenne a király ha felújítanák a Halo 2-t is hozzá és kidobnának valami gyűjtői változatot velük.
Az meg már egyenesen frenetikus lenne ha a Halo 3 is megkapná a Reach motorját és akkor a teljes szériát ki lehetne adni egy ilyen ultra-exclusive gyűjtői packben.
De ha csak az 1 kerül felújításra én már annak is örülök, azzal kezdődött a legenda, és időnként még ma is újra-újra játszom. Sokat javítana az élményen a feljavított grafika.
8.
8.
Folti90
#7: Jaja, ott a God of War Collection is, szép sikere van. Nem csipáztam a Halo-t a reach-ig (na de most), szó tuti vétel lenne:)
7.
7.
givi6
remélem jol fog sikerülni,
nagyon sok régi játékban az zavar hogy a grafika szar, én pedig megszoktam a jot,
bár több játékot is felujítanának :)
6.
6.
LTwin
Nekem teccene! 1 régi klaszikus új köntösbe nem rossz!:)
5.
5.
NinjaNorb
#4: nekem is németül van megxD még a mai napig játszunk fele faterral osztott képernyőn:D jó dolog lenne az a remake:D
4.
4.
Oliver S96
zsírkutya :D emlékszem csak németül volt meg a régi xboxon, de úgy is nagy élmény volt
3.
3.
Ca$h
Az egyetlen Halo ami hiányzik a gyűjteményemből.... juhéééé nagyon jó lenne! :)
2.
2.
ilor14
hát nemtudom de szerintem itt "egy korszak zárult le!"
vagyis remélem az új korszak is jó lesz
1.
1.
SütiMester
örülnék neki de most is nagyon teccik :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...