Stuart Black a City Interactive-hoz szerződött

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Íme a nap egyik legmegdöbbentőbb híre: a játékos berkekben csak fegyverpornónak becézett Black atyja, Stuart Black a Codemastersszel való szakítás után már a kétes minőségű produktumairól híres City Interactive sorait erősíti. Egy új,londoni stúdióban második világháborús címen dolgozik jelenleg.

Az év elején még arról cikkeztek a szaklapok, hogy az előző generációs konzolokon nagy sikereket elért Black nemhivatalos folytatását készíti a neves designer a Codemasters számára, Bodycount címmel. Nos, Stuart idő előtt kilépett az angoloktól, szellemi hagyatékát hátrahagyva és egy szokatlan manőverrel a lengyel City Interactive-nál kötött ki. Nem semmi.

Aki fél szemmel követi a játékvilág eseményeit, lehet némi fogalma arról, hogy a City Interactive erősen megkérdőjelezhető minőségű játékokat tett le az asztalra, melyek rendre csökkentett áron kerülnek a boltok polcaira. Ki ne ismerné a Battlestrike vagy a Sniper sorozatot? Kerülendő mindegyik! Stuart Black Bodycountját az első mozgókép megjelenésével élesen bírálták, nem is tartott ki mellette, kérdés, miféle indíttatásból kötött szerződést a City-vel?

A lengyelek portfóliójába beillő második világháborús cím kreatív igazgatói székét vette át most Stuart Black, melyet egy új guildfordi székhelyű stúdióval készít. Naná, hogy shooter lesz a kicsike, lehet, hogy végre megembereli magát a City Interactive és Blackkel az oldalán dicsérendő minőségi ugrást hajt végre? Az biztos, hogy az új cím "egy izgalmas, sztorivezérelt játék lesz, mely nem kevés kalanddal örvendeztet meg minket, valamint történelmi hűséggel kezeli a második világháborút".

Ne temessük azért, bármi lehet belőle.

11.
11.
wigyory
Kiváncsi vagyok mire jut Stui?
9.
9.
zsilvolgyi
Ohhh City! City: a rossz játékok otthona... :D RPJS 4ever
8.
8.
pjoco
Komolyan megvették a cryenginet? :D Akkor végre lecserélik a F.E.A.R. motorját ami kissé már elavult volt! :D
7.
7.
NinjaNorb
XDXDXDXD
city interactive:DXD
egyébként még ennél is nagyobb vicc hogy a city interactive megvette a cryengine3atxD nem vicc crytek.comon meg lehet nézni:D lehet hogy a 2nek lenne köze egymáshoz? a cryenginel érdekes lenne na de hát city interactive:D aki nem ismerné a stúdiót az nézen 1 kis rossz pc játékok sorozatot megéri:D
6.
6.
Ragnarök
Az a baj, hogy - szerintem - történelmi ismeretek híján a fejlesztők, csak a nagyobb ütközetekre és a sorsdöntő összecsapósokra 'tudnak visszaemlékezni'. Pedig rengeteg dolgot ki lehetne hozni, egy 2. vh-s játékból még mindig. Vegyük példának az olaszokat, akik a németek oldalán harcoltak, mégis feltartották őket, vagy ott van a mi - a magyarok - esete is. Az orosz 'felszabadítást' és még kismillió dolgot rohadt jól meglehetne csinálni... csak ilyenekről a 'nagyvilág' - finoman fogalmazva - nem tud lószart se.
5.
5.
JoHnNiEE
# az a baj ezekkel a háborukkal, h még eléggé benne élnek a köztudatban, vagy pedig olyan dolgokat kellene bemutatniuk, ami picit ellentétes a mai "jófiuk" érdekeivel, szal, sokan bojkottálnák (szerbek) , sok problémat hoznának magukkal, gondoljunk csak bele a moh-os multi tálib cirkuszra, a nácikat könnyü ennyi év után gyilkolászni, mert mindenki elkönyvelte öket. Szal sztem egyhamar nem lesznek ezt témát feszegetö dolgok.
4.
4.
Extol
#2: Jah jó kérdés, a téma lerágott csont.
3.
3.
Giggsy
Igaz, hogy a Sniper sorozat egy nagy rakás szar, de a legutóbbi (a Ghost Warrior), már beleesik az élvezhető kategóriába (a nagy patch után) szóval lehet, hogy a City is elindult végre a normális játék készítés útján. Szerintem Black leigazolása is ennek lehet a része. Az már más kérdés, hogy a sok MoH és CoD után mi újat lehet még felmutatni a témában? Szerintem ideje lenne egy időre jegelni a témát. Érdekes például, hogy a közelmúlt háborúit még senki nem dolgozta fel a balkáni háború, az öböl háború ezek is kiváló talajt adnának egy játékhoz, mégsem foglalkozik velük senki.
2.
2.
JoHnNiEE
ejj, picit uncsi, már ez a 2. vh, föleg, ha city interactive-os a körítés .
Nem tudom, h lengyel barátaink, mért ragaszkodnak annyira hozzá :)
1.
1.
Sousuke1989
Ejha, ez kicsit meglepő hír így délelőtt :O
Lehet, hogy eljön még a nap, mikor a City Interactive játékai elkerülik a Rossz PC Játékok blogon való bemutatást? XD
Pezsgőt bontok, ha ez így lesz :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...