Kiszivárgott a következő StarCraft befejezése?

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 9.
  • Pletyka
Link másolása
Ha igazak a pletykák, szerencsétlen Blizzardra rájár a rúd újabban: nem elég, hogy a múltkor valaki megszellőztette - az erősen kétes eredetű - megjelenési listájukat, most kiszivárgott egy új videó, amiben a StarCraft II: Heart of the Swarm befejezését lövik le nekünk. Nocsak.

Nem, természetesen egyáltalán nem biztos, hogy valódi videóval van dolgunk, az mindenesetre érdekes, hogy a készítők odafigyeltek mindenre: a szinkronhangokra, a zenékre és a fordulatos történésekre, szóval a hangulat klappol - még a The Third Floor csapat logóját is odabiggyesztették a sarokba. Tudniillik ez a brigád csinálta az előző játék átvezetőit is.

A videó nem a végleges minőséget mutatja, ha úgy vesszük ez csupán vázlat: nincsenek kidolgozva az effektek és például nincs szájmozgás sem. A Blizzard nem fűzött kommentárt a videóhoz, viszont ha az anyag igazi, valószínűleg nem kicsit fájhat a fejük, elvégre nemrég 18 hónappal későbbre ígérték a zergek sztoriját folytató StarCraft II epizódot.

Figyelem! Bár lehet, hogy a videó fake, mindenképpen lelő néhány fontos apróságot a játékból! Csak akkor nézd meg, ha ez téged hidegen hagy!

(Előfordulhat, hogy a Blizzard idővel leveteti a videót a YouTube-ról - ez esetben fáradjatok a Kotakura, ott valószínűleg érintetlenül meg fogjátok találni.)

18.
18.
Ra1D3n
kotaku oldalán még mindig megtekinthető a video. Íme: http://kotaku.com/5709838/ending-leaked-for-starcraft-iis-next-chapter
17.
17.
lackosor6
#15: Legalább már ezt is tudom! :D
16.
16.
bitbandita
#9: plusz a munka ilyen kezdeti fázisában az eredeti zenéből még egy hang sincs feljátszva...
15.
15.
bitbandita
#9: teljesen bevett szokás pl a filmgyártásban is, hogy a vágás alatt a félkész cucc alá meglévő és más, de olyan hangulatú zenét raknak, amit elképzeltek a snitthez. ez a zene lehet bármi ami éppen kéznél van és megfelel a rendező koncepciójának. a lényeg az, hogy lássák hogy működik zenével a jelenet.
14.
14.
lackosor6
#13: Nem semmi füled van öcsém! :D

Ha tényleg valaki kidobta gyorsan, az nemcsak kitolás a rajongókkal, hanem kitolás azokkal is, akiknek a munkája van benne!
Ha kiderül nem lennék a helyében! A jogi dolgokon és a lopáson kívül még kb 10millió ember szídja a jó édes anyját!
13.
13.
g.man580
Mint már láthattátok az 5. hozzászólásban írtam hogy a blizzard egyik fejese Chris Metzen adja Jim és Arcturus hangját a videóban! Szóval miért is lenne fake?
12.
12.
NereusLaceee
Biztosan nem fake videó volt. Fellelhetőek voltak benne az SC videók rendezőjének tipikus kézjegyei. Aki látta tudja miről beszélek. Szóval Blizznél valaki nagyon a saját zsebére táncoltatja a zsebpénzt :D de szerintem már nem sokáig.
11.
11.
Zittra
Cataclysm leírás hol marad, gyerekek?
9.
9.
lackosor6
Sztem ez kamu, márcsak a transformers-zene miatt is! A hangok sem a játékbeliek, mindenesetre ügyesen megcsinálták! Ugyanakkor az is furcsa, miért vetették le ilyen gyorsan a youtube-ról, miközben az összes WoL átvezetőt fennt hagyták!
Ha meg igazi, akkor örülök, mert ilyesmi befejezést vártam, így tuti nem ez lesz! :D
8.
8.
g.man580
#7 a videó alatt ott egy link amin meg lehet nézni !!!
7.
7.
waynerooney108
Franc!.. Ti direkt nem nézitek meg, én meg pont megnéztem volna, erre leveszik! XD
6.
6.
Gabesz.
A Blizzard ennél sokkal jobb videókat csinál:) Jahh igen..Látta valaki az Underworld 3-at?: Annyira ott van a fejnyisszantó jelenet:D
5.
5.
g.man580
Hát ez tuti hogy Blizzard alkotás mert mind Arcturus és Jim hangját is a blizz egyik fejese Chris Metzen adja.
4.
4.
Xion
#3: hát ez tényleg akkora spoiler hogy ezután már felesleges élni... xD

amúgy szerintem eléggé hihető, egy profi munka első fázisainak simán betudható, amatőr munkának meg túl jó :) viszont a sztori tényleg gyanús O.o
3.
3.
deviques
#2: Direkt nem nézem meg a videót, errefel te meg beleszpojlerolsz :)
2.
2.
NereusLaceee
Hát ez annyira nem poén lelövés :D mivel a videó csak amolyan "vizuális forgatókönyv" helyenként még képregényvázlatokkal :)
De ez még érdekesebbé teszi a játékot. Miért is lett Cerrigan újra QoB...
1.
1.
iNKARNATE
A Transformers zene vicces alatta a végén... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...