Kiszivárgott a következő StarCraft befejezése?

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 9.
  • Pletyka
Ha igazak a pletykák, szerencsétlen Blizzardra rájár a rúd újabban: nem elég, hogy a múltkor valaki megszellőztette - az erősen kétes eredetű - megjelenési listájukat, most kiszivárgott egy új videó, amiben a StarCraft II: Heart of the Swarm befejezését lövik le nekünk. Nocsak.

Nem, természetesen egyáltalán nem biztos, hogy valódi videóval van dolgunk, az mindenesetre érdekes, hogy a készítők odafigyeltek mindenre: a szinkronhangokra, a zenékre és a fordulatos történésekre, szóval a hangulat klappol - még a The Third Floor csapat logóját is odabiggyesztették a sarokba. Tudniillik ez a brigád csinálta az előző játék átvezetőit is.

A videó nem a végleges minőséget mutatja, ha úgy vesszük ez csupán vázlat: nincsenek kidolgozva az effektek és például nincs szájmozgás sem. A Blizzard nem fűzött kommentárt a videóhoz, viszont ha az anyag igazi, valószínűleg nem kicsit fájhat a fejük, elvégre nemrég 18 hónappal későbbre ígérték a zergek sztoriját folytató StarCraft II epizódot.

Figyelem! Bár lehet, hogy a videó fake, mindenképpen lelő néhány fontos apróságot a játékból! Csak akkor nézd meg, ha ez téged hidegen hagy!

(Előfordulhat, hogy a Blizzard idővel leveteti a videót a YouTube-ról - ez esetben fáradjatok a Kotakura, ott valószínűleg érintetlenül meg fogjátok találni.)

18.
Ra1D3n
kotaku oldalán még mindig megtekinthető a video. Íme: http://kotaku.com/5709838/ending-leaked-for-starcraft-iis-next-chapter
17.
lackosor6
#15: Legalább már ezt is tudom! :D
16.
bitbandita
#9: plusz a munka ilyen kezdeti fázisában az eredeti zenéből még egy hang sincs feljátszva...
15.
bitbandita
#9: teljesen bevett szokás pl a filmgyártásban is, hogy a vágás alatt a félkész cucc alá meglévő és más, de olyan hangulatú zenét raknak, amit elképzeltek a snitthez. ez a zene lehet bármi ami éppen kéznél van és megfelel a rendező koncepciójának. a lényeg az, hogy lássák hogy működik zenével a jelenet.
14.
lackosor6
#13: Nem semmi füled van öcsém! :D

Ha tényleg valaki kidobta gyorsan, az nemcsak kitolás a rajongókkal, hanem kitolás azokkal is, akiknek a munkája van benne!
Ha kiderül nem lennék a helyében! A jogi dolgokon és a lopáson kívül még kb 10millió ember szídja a jó édes anyját!
13.
g.man580
Mint már láthattátok az 5. hozzászólásban írtam hogy a blizzard egyik fejese Chris Metzen adja Jim és Arcturus hangját a videóban! Szóval miért is lenne fake?
12.
NereusLaceee
Biztosan nem fake videó volt. Fellelhetőek voltak benne az SC videók rendezőjének tipikus kézjegyei. Aki látta tudja miről beszélek. Szóval Blizznél valaki nagyon a saját zsebére táncoltatja a zsebpénzt :D de szerintem már nem sokáig.
11.
Zittra
Cataclysm leírás hol marad, gyerekek?
9.
lackosor6
Sztem ez kamu, márcsak a transformers-zene miatt is! A hangok sem a játékbeliek, mindenesetre ügyesen megcsinálták! Ugyanakkor az is furcsa, miért vetették le ilyen gyorsan a youtube-ról, miközben az összes WoL átvezetőt fennt hagyták!
Ha meg igazi, akkor örülök, mert ilyesmi befejezést vártam, így tuti nem ez lesz! :D
8.
g.man580
#7 a videó alatt ott egy link amin meg lehet nézni !!!
7.
waynerooney108
Franc!.. Ti direkt nem nézitek meg, én meg pont megnéztem volna, erre leveszik! XD
6.
Gabesz.
A Blizzard ennél sokkal jobb videókat csinál:) Jahh igen..Látta valaki az Underworld 3-at?: Annyira ott van a fejnyisszantó jelenet:D
5.
g.man580
Hát ez tuti hogy Blizzard alkotás mert mind Arcturus és Jim hangját is a blizz egyik fejese Chris Metzen adja.
4.
Xion
#3: hát ez tényleg akkora spoiler hogy ezután már felesleges élni... xD

amúgy szerintem eléggé hihető, egy profi munka első fázisainak simán betudható, amatőr munkának meg túl jó :) viszont a sztori tényleg gyanús O.o
3.
deviques
#2: Direkt nem nézem meg a videót, errefel te meg beleszpojlerolsz :)
2.
NereusLaceee
Hát ez annyira nem poén lelövés :D mivel a videó csak amolyan "vizuális forgatókönyv" helyenként még képregényvázlatokkal :)
De ez még érdekesebbé teszi a játékot. Miért is lett Cerrigan újra QoB...
1.
iNKARNATE
A Transformers zene vicces alatta a végén... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...