Otthoni gépekre jön az X-Men: The Arcade Game

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Tizennyolc évvel a bemutatkozása után az asztali konzolokon is tiszteletét teszi az árkádtermi X-Men: The Arcade Game. A játékot kizárólag letölteni lehet majd, és a legnagyobb királyság (még mindig) az lesz benne, hogy akár hatan is játszhatunk egyszerre, kooperatív módban. Go and save the city!

A Marvel vs. Capcom 2-t is átíró, illetve a Sonic's Ultimate Genesis Collectiont is összeállító Backbone Entertainment fogja elkészíteni a Konami 18 évvel ezelőtt megjelent klasszikus X-Men-játékának új változatait - az arcade cím a PlayStation Networkön és az Xbox Live-on válik majd elérhetővé, előbbin december 26-án, utóbbin pedig december 15-én.

A játék valószínűleg nem sok extrával bír majd, bár már az is jó hír, hogy a címet átültetik végre otthoni gépekre. Az X-Men: The Arcade Game-ben Magnetóval és egy rakás rosszfiúval kell szembeszállnunk, hogy megmeneküljön a világ, ebben pedig hat főszereplő - Cyclops, Wolverine, Colossus, Nightcrawler, Storm és Dazzler - fog közreműködni.

 

A játékot egy gépnél ülve négyen játszhatják majd egyszerre, míg online már a 6 fős kooperatív mód is elérhetővé válik. Lesz ranglista is, sőt természetesen az sem okoz majd problémát, hogy a haverok akkor csatlakozzanak a játékhoz, amikor a kedvük tartja. Képek és videó fent, tűkön ülve várjuk a megjelenést!

 

4.
4.
fojesz
Valaki elmagyarázza neki?
2.
2.
NECROSMOKE
Érdekes,eddig még nem is halottam eröl.
1.
1.
BloodyDeath
Hát ez a videó iszonyatossan hangulatos lett. De hogy ezt menyien töltik le, no arra én kiváncsi leszek. De hülyülni azért nem rosz, de hát aki ezen nevelkedett annak tuti vétel lesz. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...