A heti játékmegjelenések és filmpremierek

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 13.
  • Megjelenés
Link másolása
Most már teljes joggal állíthatjuk: megérkezett a karácsonyi uborkaszezon, a kiadók kifújtak, nincsenek nagyobb megjelenések. Azért letölthető játékok kínálatában akadhatunk egy-két gyöngyszemre, ezért ínyenceknek mindenképpen javasoljuk a lista tüzetes átböngészését!

Ahogy arról két napja beszámoltunk, a héten érkezik a Quake III: Arena Xbox 360-ra átültetett változata, illetve 18 éven után feldolgozásra kerül az X-Men: The Arcade Game is. A PlayStation Network-hívők dúskálni fognak az új címekben, hiszen jön a magyar fejlesztésű Marvel Pinball, végre tehetünk egy próbát az Under Siege-dzsel, valamint a pletykáknak megfelelően érkezik a LittleBigPlanet PlayStation Move-ra alapozó spin-off játéka, a Sackboy's Prehistoric Moves is. A PC-tulajdonosok figyelmébe a Battlefield: Bad Company 2 vietnami kiegészítőjét ajánljuk - ezúttal ők tölthetik le elsőként az új csomagot az EA Store-ból.

PC:

  • Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam (december 18.)
  • Conquer Online: The Returning Light (december 16.)
  • Europa Universalis III: Divine Wind (december 14.)
  • Starpoint Gemini (december 15.)


PlayStation 3:

  • Marvel Pinball (december 14.)
  • Sackboy's Prehistoric Moves (december 14.)
  • Under Siege (december 14.)
  • X-Men: The Arcade Game (december 14.)

 

PlayStation Portable:

  • Nincs megjelenő játék a héten


Nintendo Wii:

  • lilt line (december 13.)


Nintendo DS:

  • Just Sing! Christmas Songs (december 13.)


Xbox 360:

  • Quake Arena Arcade (december 15.)
  • X-Men: The Arcade Game (december 15.)


Filmpremierek (december 16.):

  • A szerelemről és más démonokról
  • Az ügynökök a paradicsomba mennek
  • Megaagy
  • Tron: Örökség
  • Üvegtigris 3


DVD-premierek:

  • Égenjárók (december 15.)
20.
20.
thrillseeker
#19: Igen, ez is jó ötlet. A GK-s arcoknak ez nem feladat szerintem.
Lényeg, hogy könnyű legyen követni mi mikor jelenik meg. Én hírolvasás után pár nappal már sosem emlékszem a dátumokra, így meg csak egy klikk és naprakész az ember.
19.
19.
Bins
#18: Igen, én is így értettem:D Facebookon van olyan alkalmazás hogy egy naptár kinézetű valamibe belehet rakni az ismerősök profilképét a szülinapjukhoz, akár ez is lehetne olyan csak itt játékok fotóit raknák a dátumhoz.
18.
18.
thrillseeker
#17: Nem úgy értettem, hogy a megjelenésről szóló cikkek lennének egy naptárban. Csak táblázat szerűen egy listán lennének az ismert megjelenési dátumok.
Pl.:
2011.február 01.: Dragon Age II (PC, XBOX 360, PS3)
2011.március 14.: Fable III (PC)
Frissítéskor az újak mindig bekerülnének a helyükre időrendi sorrendben.

A cikkek ugyanúgy megjelenhetnének hetente.

Szerintem nagy keret nem kell hozzá. Csak egy html, benne egy táblázat
17.
17.
Bins
#8: Ez szerintem is tök jó ötlet lenne, és ettől függetlenül ugyanúgy megjelenhetne ez a cikk, csak egy naptárba el lennének helyezve a régiek is. Gondolom így értetted.

Sztem frankón megvalósítható ha van rá keret, kedv stb.

ÜDV
16.
16.
adriano28
hát ennél még a kalonline is jobb pedig annak a grafikája egyenlő a szarral
a fejlődés meg olyan hogy lv20 ra 2 hét kell hogy fel vidd bár van benne vagy 150 level meg 1 millió goldot kurva nehéz össze szedni bár egy alap ruha 10 milkánál indul, de a private servereken jól ellehet szórakozni!
15.
15.
adriano28
pfhuj de gyenge ez a mmo : Conquer Online: The Returning Light
kinézetre egy nagy fos
14.
14.
SamS
Amikor a derezzed megszólal én sztrem sikítani fogok a moziba :D
13.
13.
Mortis
Tényleg nem lesz túl mozgalmas hét...
A Tron-hoz hozzáfűzve: Nekem egyik kedvenc filmem a '82-es eredeti. Tudom, hogy ez kicsit sem fog hasonlítani rá, ez a trailerekből kiderült. Én csak abban reménykedek, hogy nem gyalázza meg az eredetit. A látvány borítékolható, szerintem.
12.
12.
LtGlove
#11: Én láttam mégse hatott meg. Valóban van benne minden mint a mesében, ráköltöttek egy valag pénzt és látványos is lett. Így is olyan lett, mint egy Electronic Arts játék. Minden benne van ami kell és mégis hiányzik valami. Én eddig még nem láttam igazán jó 3D-s filmet, ami ne csak azért lett volna 3D, mert most ez a trend.
11.
11.
Scoo
#10: Cöcöcö...Azok akik nem nézték meg az Avatar Imax 3D-ben azok kb olyanok, mint akik anno nem nézték meg a Star Wars első (gyengébbek kedvért negyedik) részét a mozikban, azzal az indokkal, hogy milyen gyerekes baromság az. Az Avatar egy mérföldkő. Lehet szidni a történetét, de azért ezt nem lehet vitatni. Valamint igen, bátram bevallom, hogy baromi nagy Avatar fanboy vagyok. Mondom mindezt úgy, hogy harminc múlott felnőtt vagyok, aki egyébként nem szokott fanboykodni semmiért sem. De amúgy ez elég OFF, szóval téma over :)
10.
10.
Jinbobo
Under Siege? Hát az meg milyen játék? Nem is hallottam róla. Egyébként semmi érdemleges. A Thron ugyanolyan gyerekfilm lesz mint az Avatar. Az Avatart meg sem néztem, olyannyira baromságnak tartom. Tényleg hogy-hogy csak a ps3 címei vannak vastag betűvel feltüntetve?
9.
9.
p.balou
A Prototype 2-ig még mennyi ilyen lista lesz :/
8.
8.
thrillseeker
Hello Sztaff! Lenne egy olyan ötletem, hogy feltehetnétek az oldalra egy folyamatosan frissülő játékmegjelenés-naptárat. Így mindenki könnyen nyomon követhetné a jövőbeni megjelenéseket. Akár a meg nem erősített pletyka szintű megjelenések is felkerülhetnének a pontos dátumok bejelentéséig.
7.
7.
zsilvolgyi
Bc2 Vietnam jöjjön má Ps-re!!!!!
6.
6.
hedzsooo
Nemtom, h mikor volt bejelentve, de nekem meg uj, 3 napja vettem es nagyon tetszik az uj halofeju jatek, a SPIDER-MAN: Shattered dimensions PC-re. :)

2011 pedig tele lesz jobbnal jobb jatekokkal: Januar vegetol mar kaphto lesz itthon is PC-re,XboX360-re es PS3-r is a Two Worlds 2 fantasy-RPG, ami nekem mar megvan kulfoldrol es tenyleg nagyon faxa jatek lett !!! ;)

Aztan lesz Dragon Age 2, Deus Ex 3, Crysis 2, Mass Effect 3, Diablo 3, + talan a Thief 4 is jon vegre, meg biztosan lesznek meglepi cimek is, amikrol meg nem is tud a nagykozonseg. :)
5.
5.
Macifasz
Amúgy ha tehetitek, nézzétek meg előbb a Tron 1982-es változatát, ugyan is a Legacy annak az egyenes ágú folytatása.;-)
4.
4.
Macifasz
#2: Az Avatar is gyenge volt történetben.;-)
3.
3.
Kerik
Mondjuk nem tom mi volt olyan nagy szám az Avatarban.Nem akarok senkibe belekötni,de egyszerűen semmi nem tudott lenyűgözni benne.A látvány annyira nem volt jo,a történet csöpögős és gyenge,tiszta csajfilm.Elnézést hogy ezt irom nem akarok egy fant se megbántani,ez csak az én véleményem.Talán a Tron ütni fogja.
2.
2.
Scoo
A külföldi kritikák nem ezt mondják. Látványban ugyan ötös, majdnem Avatar szint, de történetben gyengus. Mindenesetre imaxban megnézős az tuti.
1.
1.
Skyrocker1
Tron: Örökség Az oda vágós lesz. Talán itt az Avatar verő...:):):)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...