Már most végigjátszható a Resistance 3

  • Írta: InGen
  • 2010. december 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Bizony, a fejlesztés annyira jó állapotban leledzik, hogy a Resistance legújabb epizódja már az elejétől a végégig kitolható. Ez azt jelenti, hogy a megjelenésig hátralevő hónapokban az Insomniac csapata már csak arra koncentrálhat, hogy minél simább legyen az élmény.

Ugyan még kerek 9 hónap van hátra a Resistance 3 megjelenéséig, mégis a fejlesztés már olyan stádiumban tart, hogy akár az elejétől a végéig ki lehet pörgetni az anyagot. Habár ez egyfelől remek, hiszen a játék tartalmi része szinte teljesen készen van, az Insomniac mégsem szeretne semmit elkiabálni.


"Óvatosan kell nyilatkoznom azzal kapcsolatban, hogy hol tartunk a fejlesztéssel, de egy rakás tartalommal elkészültünk az utóbbi 2 év alatt, s még jó sok polírozás van hátra" - nyilatkozta James Stevenson, az Insomniac community menedzsere. Ezen kívül még hozzátette, hogy a cég által készített egyetlen játék sem állt még ilyen jól, ennyi idővel a leadási dátum előtt.

Ezen kívül az úriember még beszélt a többjátékos módról, ami sokat fejlődött az előző rész óta: egy sokkal koncentráltabb élményt kapunk majd, mely jobban előtérbe helyezi a fejlődést, és a pályákat jól szétszórják majd a világ különböző pontjain.

A Resistance 3 jövő szeptemberben jelenik majd meg, PlayStation 3-ra.

3.
3.
zsilvolgyi
Valaki lopjon má egy példányt:)
2.
2.
keiji maeda
hát ez nagyon jó lesz :D és ez igy helyes hogy nem adják ki azon nyomban amint kilehetne a játékot hanem még finomítanak egészen a megjelenési dátum napjáig :D és tuti tökélettes lesz :D az insomniac nem az a pénzéhes banda aki minél több játékot minél hamarabb :D hanem 1-2 címet csinálnak deh azt faszán :D
1.
1.
Kocsis92
epic lesz a játék remélem.. ha követi az első két rész szintjét, már tuti vétel lesz:) viszont jobban örülnék, ha lenne csapatom mint a 2. részben valamennyire, de most irányítani is tudnám őket, vagy legalábbis parancsot osztogatni:D vagy csak legalább legyen valami jelentőségük, ne dísznek legyenek:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...