Gears of War 3 béta a Bulletstorm Epic Editionben

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 18.
  • Pletyka
Link másolása
A People Can Fly régivonalas FPS-ére már tényleg nem kell sokat várni, hiszen jövő februárban már változatos módszerekkel őrjönghetünk benne, kombinálva brutális képességeinket. Akik a prémium kiadás mellett döntenek, azoknak lehetőségük nyílik betekinteni a Gears of War multiplayer bétájába is.

Az 59.99 dollárba kerülő Epic Edition tartalmazza majd a bétakulcsot, mely garantálja, hogy idő előtt betekintsünk a Gears 3 többjátékos opciót előtérbe helyező zárt tesztlehetőségébe - jelentette be tegnap az Epic Games.

Persze ez nem az egyetlen extra tartalom a csomagban, hiszen a Bulletstorm Epic Edition az online játékosoknak is kedvez majd: alapból 25 ezer tapasztalati pontnak örülhetünk majd, melyet vizuális fejlesztésekre, fegyverupgrade-ekre, valamint különféle képességnövelő páncélokra is elkölthetünk szabadon.

Az Epic 2011-re igen kedvező évnek néz elébe, hiszen itt lesz a Gears of War 3 és a Bulletstorm is, és azon rajongókat, akiket mindkét AAA-cím megmozgat, most bámulatos bónuszok illetnek meg - emlete ki Dr. Michael Capps, az Epic elnöke.

A Bulletstorm 2011. február 22-én jelenik meg a tengerentúlon, míg Európában három nappal később.

A legfrissebb fejlesztői videóban pedig a karakterekről és a sztorivonalról mesélnek nekünk a derék iparosemberkék. Csekkoljuk!

11.
11.
Yagami Light
Azért remélem, hogy az opciókba ki lehet majd kapcsolni ezt az ARCADE pont kijelzős stílust. Valahogy szerintem nem illik bele. Amúgy nagyon jó lesz szerintem.
9.
9.
p.balou
6.
6.
gamerplayer
nekem nem jön át ez a bulletstorm.. szerintem amolyan "mehet minden a levesbe" játék. :s :(
4.
4.
NECROSMOKE
3 nappal később jön európába.Lehet akkor hajóval hozzák.
3.
3.
Mortis
#1: A pénz beszél. Mit vársz?
2.
2.
NinjaNorb
#1: Ezt szeretem a halo reachben ott a durvább páncél nem befolyásolt semmit csak a kinézetett én sem értem hogy miért jó ez...
1.
1.
Netsu
Aha.. most azért induljak hátránnyal a multiban,mert apuci nem nyalja ki a seggem?.. Szánalmas..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...