Április környékén indul a Gears of War 3 béta

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 21.
  • Korai verzió
Link másolása
Mike Capps, az Epic Games elnöke szerint a szerencsés kiválasztottak már tavasszal belevethetik magukat a Gears of War 3 zárt bétatesztjébe. Ehhez persze be kell ruháznunk a Bulletstorm Epic Editionbe, ugyanis abban találjuk a bétához szükséges kódot. Az őszi megjelenésre már bugmentes multit szeretnének.

Capps szerint minden online vizekre merészkedő rajongó számára biztosítaniuk kell, hogy ne találkozzanak olyan stabilitási problémákkal, amelyek az elődöt sújtották a megjelenése idején. A Gamespot tette fel a kérdést az Epic elnökének, hogy az újdonsült Bulletstorm Epic Edition tulajok mikor vethetik bele magukat a bétába.

"Már tavasszal indulna. Az a gyanúm, hogy valamikor április környékén, ami elég korán lesz ahhoz, hogy tényleg hatással legyen a Gears 3 fejlődésére, de szeretnénk megadni mindenkinek a lehetőséget, hogy kijátsszák a Bulletstormot, mielőtt belevetik magukat a bétába. Azt hiszem ,a legtöbbünk tudja, hogy milyen stabilitási problémák sújtották a Gears of War 2 multiját. Mi azt ugyan később javítottuk, de már most biztos, hogy a teljesen új dedikált szerver-infrastruktúra már az első napon működni fog a Gears of War 3-ban. Szóval a béta mindenképp megéri azt az időt, amit ráfordítottunk."

CliffyB tegnap azt nyilatkozta Twitterjén, hogy akik korábban hűségesen játszottak a korábbi Epic-játékokkal, azok számára speciális tartalom nyílik meg a Gears 3-ban. Tehát, ha megvan a Shadow Complex, az UT3, a Gears of War, vagy lesz Bulletstormod, akkor ősszel virulhat majd a fejed.

Egyébként Lee Perry, a Gears 3 vezető tervezője szerint sokkal világosabb pályák lesznek a multiplayerben, mivel a játékosok már az elődben is a fényesebb színhelyeket szerették - a sötétebb, sívár térképek rendre a kedveltségi lista alján kullogtak. Jim Brown, a vezető multi tervező elmondta, hogy a megjelenés után természetesen új pályák is letölthetőek lesznek, egészen egyedi módon elérhetővé téve. A Gears 3 dobozában ugyanis ötletes számrejtvények lesznek, melynek megoldása egy 16 számból álló kód, amit a Live-on bepötyögve a megjelenéskor már tölthetjük is az új mappackot.

3.
3.
NinjaNorb
nekem annyira nem jött be a 2 multija remélem lesznek megint botok és lehet split screenbe nyomni mert azzal viszont nagyon jól el lehetett lenni:D
2.
2.
hakydakillah
Már tűkön ülve várom, nagyon kiváncsi vagyok rá, főleg, hogy mi lesz a vége...
1.
1.
Mortis
Jól van. :)

A kód nagyon érdekes ötlet, a sok kocka hagy erőltesse kicsit az agyát is( nem besértődni, magamat is beleveszem) :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...