Tavasszal jöhet Európába a PlayStation Phone

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 28.
  • Pletyka
Link másolása
Bár a Sony nem erősítette még meg a PlayStaiton Phone becenéven emlegetett eszköz létezését, mostanra nagyon úgy néz ki, hogy nem az a kérdés, hogy előrukkolnak-e ilyen telefonnal a japánok, hanem az, hogy mikor teszik ezt meg. Most megkaptuk a választ, legalábbis egy japán lap úgy véli.

A japán Asahi Shimbun napilap értesülései szerint 2011 tavaszának elején érkezik meg Amerikába és Európába a hivatalosan még be sem mutatott PlayStation Phone. A pletykák szerint a telefont a Sony Ericsson fogja gyártani, és valószínűleg nem is fogja megkapni a PlayStation-márkajelzést - ez ugyanis egy telefon lesz, amin lehet játszani is, de nem konzol, amivel mellesleg telefonálni is lehet, és ez nem mindegy.

Az Asahi Shimbun cikke megerősítette, hogy a telefon a PSP Go dizájnjára épít, vagyis ugyanúgy szétcsúsztatható készüléket kapunk, amely alól előbukkannak majd a gombok - érintőkijelzőről nem esett szó, de valószínűleg ezt a ziccert nem hagyják majd ki a tervezők, kiváltképp akkor, ha a telefonra a Google Android operációs rendszerét fogják telepíteni, ahogy azt a cikk is megjegyzi.

Bár a Sony hivatalosan még nem leplezte le a telefont, arról már jó ideje hallani pletykákat, ráadásul egyre részletesebbeket, képekkel és videókkal alátámasztva. Nemrég például Kaz Hirai, a Sony PlayStation-részlegét igazgató fejese is hozzáfűzött egy-két gondolatot a hírekhez, de konkrétumokat ő sem árult el.

18.
18.
vesszoman
Sony ericsson, play station és android mutáns? Fura.
De egybk hol az R és L gomb?
17.
17.
dareal
#14: http://www.youtube.com/watch?v=_V6Y3sgn7nA&feature=fvsr
16.
16.
oppenheimer
#14: OMG. Android = érintőkijelző.
15.
15.
exact
#9: 2. kommentelőnek akarta írni, nem az elsőnek :)
14.
14.
NECROSMOKE
#13: Az a kép rá is lehet vágva a PSPhone-ra,vagy ki tudja?Még senki nem tudja,hogy hogy néz ki a teljes menű.Csak a fejesek(gonolom én)
13.
13.
oppenheimer
Szerzőtől már az a gondolat is vicces, hogy felmerült benne, hogy nem érintő kijelzős lesz. Csak rá kéne nézni a lock screenre...
12.
12.
Mortis
Azért az vicces, hogy még hivatalosan be sincs jelentve, de már a megjelenési dátum megvan adva. :D
11.
11.
papailajos
Ezt nem nagyon engedhetem meg magamnak,inkabb maradok a nokia n70-el :P
10.
10.
Hardy
Inkább egy új gépet kérek :D
8.
8.
NECROSMOKE
Szerintetek kb. mennyibe fog kerülni?
5.
5.
mamgu
"valószínűleg nem is fogja megkapni a PlayStation-márkajelzést "
Ez a kár ha ezt szánják a psp utódjának , de ha lesz psp2 ezen kívül is akkor ez az egész már nem is érdekes .
4.
4.
salival
Skullman: Pedig szinte biztos, hogy droiddal fog jönni.
3.
3.
Skullman
LoL ez a kép kurva nagy.:D Android egy PS telón??? Minimum egy saját szoftvert kellene, hogy kapjon.
2.
2.
-OWERLORD-
hát nem tudom lehet megkérem majd anyámtól de inkább azt mondjak meg hogy mennyibe fog ez nekem kerülni és milyen játékok lesznek rá
1.
1.
deviques
Nagy támogatója vagyok a PlayStation-nek, de nem tudom, hogy mennyire lesz érdemes lecserélni az iPhone-omat erre. Vonz az ötlet, de kétlem, hogy nagy sikereket ér majd el. Szerintetek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...