Két új DLC-t kap a Castlevania: Harmony of Despair

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Ahogy a Lords of Shadow, úgy a Castlevania: Harmony of Despair is két letölthető kiegészítővel bővül, jelentette be a Konami a játék hivatalos, japán nyelvű honlapján. Mint a játékot magát, a DLC-k tartalmát is a korábbi Castlevania-epizódok ihlették, és két ismert főellenfél is visszatér majd.

A kizárólag Xbox Live-on keresztül elérhető Harmony of Despair még augusztus elején jelent meg, s bár megosztotta a szaksajtót, a Konami valószínűleg nem panaszkodik, mert folyamatosan érkeznek a játékhoz a kiegészítők. A legújabbakat éppen most bejelentették be, s bár a megjelenési dátumuk nem ismert, az már most biztos, hogy mindkettő 320 Microsoft Pontot kóstál majd.

Az egyik új, a Symphony of the Night katakombái által ihletett pálya a "Do as many, become one" nevet viseli, amely arra utal, hogy a több Castlevania-játékban is szereplő Legion főellenféllel találkozhatunk majd a végén. A másik King of the Flies címen fog futni, s bár erről a csomagról még kevesebbet tudunk, az elnevezés alapján Beelzebub lehet a második DLC boss karaktere. A fenti kép az első csomagból származik.

2.
2.
NECROSMOKE
1.
1.
drakecsaj
A 2 Castlevania:Lords of Shadow DLC-t tesztelni fogja majd valaki? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...