Ötperces Duodecim Final Fantasy trailer érkezett

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 30.
  • Videó
Link másolása
Új trailer érkezett a Dissidia: Final Fantasy folytatásához. Az előzetes meglehetősen hosszúra - legalábbis a mai viszonyokhoz képest - sikerült, akad benne átvezető és gameplay jelenet is tisztességgel. Az előző rész hihetetlenül szépen festett, és az új játék kapcsán sincs okunk panaszkodni!

A szintén PSP-exkluzív folytatás március 25-én kerül az európai boltok polcaira, és hat új karakterrel már biztosan bővül a szereplők listája: a Duodecimben már harcolhatunk Kain Highwind (Final Fantasy IV), Tifa Lockhart (Final Fantasy VII), Laguna Loire (Final Fantasy VIII), Yuna (Final Fantasy X), Vaan (Final Fantasy XII) és Lightning (Final Fantasy XIII) oldalán is. Csekkoljátok az új trailert!

4.
4.
Berencsit
nem izgat különösen, de rossz tuti nem lesz. ;)
3.
3.
papailajos
Imadom a Final Fantasy jatekokat. :)
2.
2.
Ca$h
Az első rész is döbbenet volt... úgy látom ez most sem lesz másképp!!!
1.
1.
Sheodon
Ez így érdekesen néz ki, szimpatikus az új felállás is. A grafika meg még szebb lett, mint volt (pedig így sem volt eddig rá panasz).A történet is javulni látszik, pedig arra sem sok panasz volt, de ahogy elnézem ezek után sem lesz.

Viszont tetszik, hogy itt valóban mozogni kell, nem pedig térképen lépegetni. Meg ahogy elnézem, lesz 1-2 alternatív ruházat is (ezt mondjuk kifejezetten hiányoltam, hogy csak 1-2 szereplőnek volt, és az is csak 2).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...