Befutottak az első Tomb Raider screenshotok

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 31.
  • Képek
Az év utolsó napjáig kellett várnunk, hogy végre tisztességes minőségű és nem utolsó sorban hivatalos képeket közöljünk a Crystal Dinamics markáns reformokkal megáldott új Tomb Raider játékából. Lara már más, nem szexszimbólum, hanem esendő fiatal nő, akire vigyázunk és akivel együttérzünk.

A Japán partjainál lévő elfeledett sziget számos kultúra szerencsétlenül járt utazóinak holttestét és felszerelését rejti, az ő holmijaikból szerelkezik fel a lány, miután hajótörést szenvedett. Egy ismeretlen, őrült ellenséggel veszi fel a harcot, akik előszeretettel mutatnak be emberáldozatot. Legyen elég ennyi az új Tomb Raider játék részleteiből, a nagyon hamarosan kikerülő előzetesünkben részletesen körüljárjuk a témát.

A mai, trombitaszótól hangos napon befutottak az első ingame és render képek is a Game Informer jóvoltából. Azt már sejthetjük, hogy nem megszokott TR játékot kapunk ezúttal, a hangulat sötét, a készítők nem spórolnak a vérrel. Lara sem rendíthetetlen porcelánbaba, hanem esendő hölgy, aki megsebesül, vérzik, és sír. Minden a túlélésről szól majd. Csemegézzetek a mega-előzetes előtt!

2011-ben jelenik meg Lara frencsájzújító kalandja, ahol az első expedíciója nem éppen olyan mederben zajlik, amit elképzelt. PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra várható.

22.
NinjaNorb
Jól nézz ki:) már csak pár ingame videó kéne de nekem eddig bejön azt hittem hogy gáz lesz de jól fog ez elsülni:D
21.
Yagami Light
Szerintem annyira nem kéne parázni. Az is lehet, hogy ez csak egy amolyan alternatív Tomb Raider aminek a története Lara fiatal kori éveit dolgozza fel, de ettől még majd simán folytatni fogják a rendes TR-t is. Hasonló eset volt a Prince of Persiával is. Abból is a 2008-as egy alternatív változat volt, de azután folytatták a Sands Of Time féle POP-ot is. Én személy szerint örülök a változásnak, még jól is elsülhet.
20.
FU€GO
Eddig jól néz ki!Remélem nem tolják el valami butasággal!:)
19.
Stranger
#17: Eddig is Tomb Raider volt a neve, csak volt alcím is.
18.
DAud_IcI
A screenshotok alapján tetszetős. Az új megjelenés sokkal jobban bejön, különösen az öltözék. Ha ebből full reboot lesz, remélem marad ilyesmi kinézetre.
17.
CzirusJR
de ha úgy nézzük más a neve! a hivatalos neve az eddigieknek Lara Croft Tomb Raider ennek pedig csak az a neve hogy Tomb Raider mint ahogy a Lara Croft and the Guardian of Light-nak nincs benne a Tomb Raider és nem kapcsolódik a történetbe!
16.
CzirusJR
szerintem iszonyat jó lesz! bár lehet tényleg nem tomb raidernek kéne hívni mint ahogy a Guardian of Light se volt az! de úgytűnik hogy Lara már nem az a sebezhetetlen, stabil, megtörhetetlen szexbomba lesz hanem a gyenge kissé esetlen, megtörhető nőszemély és bevallom én ezért is várom annyira ezt a részt!
15.
Tacskoexe
Nekem nagyon bejön ez az arculat váltás. Nagyon kíváncsi vagyok a további infókra :)
14.
mamgu
Á eszembe jutott még valami, a hősöket jobb hagyni békében nyugodni vagy úgy járnak mint Lenin egy darabig még érdekes de aztán mindenkinek egyre kínosabb lesz .
13.
Berencsit
hát igen... de a legfőbb "hülyeség" amit csináltak az egésszel, hogy teljesen más felé kanyarodtak!!! Mijen hülyeség már az egész... eddig fasza régészcsajjal nyomultunk, most meg egy tök átlagos kiscsajjal, valami kis szigeten. az egésszel nem is lene probléma, ha nem tomb raider lenne a címe, mert ez számunkra nem annak számít.
12.
mamgu
Érthetetlen miért ragaszkodnak nevekhez , amióta játszom a Uncharted-el nálam Lara Croft-ot Nathan Drake-nek hívják , bárkinek a kezébe adták évek óta nem sikerül egy normális TR-t összehozni ez a marketing politika sértés , azt hiszik ezek olyan hüjék ezeknek mindegy csak az legyen ráírva Tomb Raider . Az első négy rész a maga idejében szuper volt , a Legend-nél azt gondoltam na valami lesz talán az Anniversary elment , de az Underworldnél már végig röhögtem az egészen annyira szar volt . Nagyon szkeptikus vagyok az "új?" résszel kapcsolatban .
10.
papailajos
9.
Pukhi-zik
par embernek itt olyan képolvasási technikája van, h csoda, h nem tudják a lotto ötös számait.
8.
Robbie17
Már most így részletesebb az egész mint az underworld volt és állítólag ez még csak alpha :D
Eddig nagyon tetszik végre látni rajta hogy volt idejük dolgozni :)
7.
papailajos
Sztem igy a kepek alapjan kur.a jo lessz.Kivancsi vagyok h kik vagy mik lesznek az ellensegek. :)
6.
caleb007
Jó lesz ez, csak nem Tomb Raider. Van egy tippem: meg fogja osztani a közönséget, és a következő rész megint a régi stílusban fog készülni. Pont úgy, mint a POP, Donkey Kong, Mario, Mortal Kombat stb. stb.
Tanulhatnának már belőle a fejlesztők, hogy amit az ember megszeret, azt úgy szereti ahogy van, nem átgondolva/kifordítva/megerőszakolva.
Azért kíváncsi vagyok, és a kiadónak csak ez a fontos.
5.
Guwrovsky
+ sztem ez a játék nem akrobatikus+harc játékmenettel fog menni, hanem akrobatikus+menekülés-szerű dologgal: "fuss el minél gyorsabban az ellenségedtől, és hagyd le minél jobban"
4.
Dresa
Engem ezek a képek megvettek, de azt mondjuk nem értem h a miért kell ezt tomb raidernek hívni, mintha a vevők nem lennének nyitottak az új címekre :P
Pedig DE, szeretjük az új storykat megismerni (Uncharted, Dead space...)
Csak hát az eladások így még akkor is meglesznek ha maga a játék egy fos!
3.
Guwrovsky
Talán a legjobb TR amivel játszottam, az az Aniversary volt. Ugyanis az egész arról szólt, hogy a régi játék hangulatát akarták visszaadni, és sztem elég jól is sikerült nekik!

Én emiatt az új TR miatt nem aggódok. Szeretném is, hogy valami totál más dolgot hozzanak ki belőle, mert most már tényleg ez kell a sorozatnak: vérfrissítés!
(Csak a régi, barna, medkit-eket hadják meg, mert azok az igazi TR névjegyek!)
2.
TEEBEEX360
Hát tetszik is meg nem is!Én megmondom őszintén,és ez saját vélemény,hogy szerintem nem lesz akkora siker!Bármennyire is újjávarázsolják,sajnos szerény véleményem szerint már nem igazán lehet újra éleszteni a TOMB RAIDER igazi ütős hangulatát.Persze változhat.Lehet hogy mégis csak sikerül nekik de így az első képek alapján nem hinném.Pláne a sok Tomb Raider rajongó ha meglátja ki lesz akadva hogy az egykoron tündöklő,sírrablós pofátlan Lara Croft kalandjaiból,egy túlélő horror lesz!Legalábbis nekem ez jön le a képek alapján!Ettől függetlenül várom nagyon,mert lehet hogy bitang jó lesz!Sajnos amióta ez a generáció belépett,én azóta nem nagyon várok sokat a gémektől.Nincs a mai napig olyan játék,amit vagy 20x letoltam volna egymás után meg még ma is előveszem mint a régi klasszikus Tomb Raidereket!Egy szó mint 100!Várom!De egy picit aggódva!
1.
Pukhi-zik
jó lesz. Az arckép nem jön be. Olyan indiános.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...