Mozgásban a Nintendo 3DS húzócímei

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 10.
  • Videó
Link másolása
Végül foglaljuk össze, hogy mik voltak a leendő 3DS-tulajok számára a betonbiztosnak hitt tudnivalók a Nintendo World 2011 rendezvényen - ahogy korábban megírtuk a megjelenés körüli infókat, most a játékoké a főszerep. Olyan címek láthatók videón, mint a Kid Icarus, a DoA 3D, vagy a Paper Mario.

Az biztos, hogy a Zelda: Ocarina of Time 3D tavasszal jelenik meg, sajnos lecsúszik a nyitófelhozatalról. Persze ettől még nem lesz bukásra ítélve a konzol, az elemzők szerint 2011 egyik legkelendőbb terméke lehet a 3DS. Számos játék videója került napvilágra a hétvégén, így most ezekből csemegézünk:

Pro Evolution Soccer 3D: Ne zavarjon meg senkit a Winning Eleven 3D Soccer elnevezés a videóban, Japánban ugyanis ilyen címen fut a Konami focis játéka. Az első mozgókép a cuccból:

Kid Icarus: Uprising: A régi sikercím új köntösben és dimenzióban vág vissza, anno az E3-on az elsők között jelentették be, máig sincs pontos megjelenési dátum. Elviekben nyáron fog érkezni:

Paper Mario 3DS: aktuális kedvencünk a Resident Evil kézikonzolos címei mellett, az egyedi stílus számos lehetőséggel kecsegtetni a platformjátékok kedvelőit, a gyűjtögetésen van a hangsúly. Jó teljesítmény fejében új részek nyílnak meg a térképen. Persze a jellegzetes báj sem utolsó:

Dead or Alive: Dimensions: mellek, bunyók és mega-kombók, mi más lehetnének a sorozat kiemelkedő kellékei. A játék egyik legjobb fícsöre a Conquest mód, melyben részletesen kidolgozott háttértörténetet kapunk. Emellett az online csaták sem elhanyagolhatóak:

Super Street Fighter IV 3D Edition: A Capcom bunyós számvetése már a nyitócímek közé is felsorakozott. Ahogy a trailerből látjuk, kiemelkedő szerepet kap benne az online játék. 35 harcost vonultat fel a cucc, néhányukhoz pedig akár három kosztumöt is választhatunk. Két úton is játszhatunk a SSFIV-vel, hagyományos 2D-s formában, ezzel hódolva leginkább a klasszikus élménynek, vagy akár 3D nézetben, ahol a karakterek mögé is bepillantást nyerhetünk:

Professor Layton and The Mask of Miracle: a Level 5 nyomozgatós kalandjátékának új része természetesen elmaradhatatlan kelléke a Nintendo gépének. Állítólag nagyon sokan imádják:

Márciusban jön Európába a Nintendo 3DS, melynek tiszteletére még e hónapban megünneplik az eseményt többek között Hollandiában is, ahol a ketyere egyébként kipróbálható lesz.

1.
1.
zola2000
Ha a grafikát nézzük akkor a resident evil, és a winning eleven (japán neve a PESnek) 11, dead or alive lett elég pofás, de ami ebből érdekel az csak a prof layton, kid icarus, dead or alive.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...