A Beenox viszi tovább a Pókember-játékokat

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A Pókember-játékokat eddig ide-odapasszolgatták az Activision egyes stúdiói között, ami nyilvánvalóan az egyes epizódok minőségére is rányomta a bélyegét. A kiadó bejelentette, hogy mindenki legnagyobb örömére a jövőben a Shattered Dimensions-t is jegyző Beenox egyedül viszi tovább a sorozatot.

Az ősszel megjelent Spider-Man: Shattered Dimensions korrekt feldolgozása volt a hálószövő szuperhős kalandjainak, sőt lényegében elfér ide egy többes szám is, elvégre négy különböző univerzumot ültettek át a Beenox srácai a játékba. Bár kiemelkedő teljesítményt nem nyújtott a cím, lényegében panaszkodni sem panaszkodhatunk rá, ezért különösen jó hír, hogy az Activision úgy döntött, a Beenoxra bízza a sorozatot.

Mindez azt jelenti, hogy innentől kezdve nem váltogatják majd az egyes részek fejlesztőit, hanem minden játékot ez a csapat készíthet el. (Feltételezzük, az egyes portokat, például a DS-es verziókat továbbra is más stúdióra bízzák.) A következő játékokról nem tudtunk meg semmit, a sajtóközleményben mindkét fél a döntés nagyszerűségét hangsúlyozta, beleértve a jövőbeli lehetőségeiket is - a Beenox munkatársai mindössze annyit nyilatkoztak nemrég, hogy van egy pár pókemberes ötletük még, ezért bíznak abban, hogy sikerül a lehető legszorosabb kapcsolatot megteremteni a címmel. 

13.
13.
hedzsooo
#12: Mind a kettot szerintem ! ^^^ ;-)


Viszont az ujabbol van 1 kesz IN-GAME videom is, a PC-es verziobol, itt van, erre tessek: http://www.youtube.com/watch?v=VMi0O23HuzQ

( Aki estleg a kommentem utan probalna egybol megnezni, megjegyeznem: Kb. meg 1 ora, mire a Youtube feldolgozza es megtekintheto, a kb. 30 PERCES vidimet ! ;-) )
12.
12.
marley3333
A Shattered Dimensions v. a Web of Shadows-t érdemesebb kipróbálni? :)
11.
11.
Irasalgor
#9: Transformers adaptációk (nem a War For Cybetron)...így már jobb :D?
9.
9.
Kriszg
Beenox? életemben nem hallottam róla, de hamár itt a pókembernél, egyszóval lehet jellemezni: bélsár. ^^
8.
8.
Hardy
#7: Igen az Ultimate Spiderman, jó kis pofa játék volt, csak igen egy idő után unalmassá vált.
7.
7.
Gábor36
Nekem A pókember 3 és a Shattered Dimension nagyon tetszett. A Web of Shadow a rossz PC-s port miatt lett nálam lentebb, meg a pocsék térképnézet miatt.

5.: Az a Ultimate Spiderman ha minden igaz. Az is jó, de Electro után meguntam, hogy mindig ugyan azt kellett csinálni. A gazfickót üldözni, majd legyőzni őt.
6.
6.
givi6
kijátszottam a shatterd dimensions-t , sztem tök jó a játék, és egyszerűen nem lehet belekötni, bár ez irva is lett
5.
5.
Hardy
Még volt egy régi Spidermanes játék ami ilyen képregényszerű volt, na nekem azóta nem volt normális élményem Pókemberrel játékkal.
4.
4.
mdr88
Én sok helyen olvastam és személyesen tapasztaltam is, hogy a Shattered Dimensions elég ramatyul fut Win7 64 bites rendszeren Jónak találtam a játékot de ez levett az élvezhetőségéből... remélem ezt a problémát az elkövetkezendő játékoknál kiküszöbölik.
3.
3.
hakydakillah
2. az az utolsó játék nekem is nagyon tetszett, szerintem nem volt vele semmi gond
2.
2.
hedzsooo
En nemreg kezdtem neki rendesen a Spider-Man: Shattered Dimensions PC-verziojanak, de eddig tetszik nagyon. Amugy a S.-M.: Web of Shadows sem volt rossz szerintem, a halohinta ott is nagy volt a nagy almaban, + ugy az egesz egesz eleg jo volt szvsz. :-)
1.
1.
waynerooney108
Sztem rég volt utoljára normális Pókember játék... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...