Co-op trailert kapott a F.E.A.R. 3

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 15.
  • Videó
Link másolása
A Warner Games ezúttal egy videó keretén belül hívja fel a figyelmet a játék kooperatív módjának eltérő képességekkel rendelkező hőseire. Habár a F.E.A.R. 3 csak májusban jelenik meg, úgy látszik a marketinggépezet lassan beindul. Kérdés, vajon a Monolith nélkül is megállja-e a helyét?

Alma két gyermeke, Point Man és Paxton Fettel felett vehetjük át az irányítást barátunkkal karöltve, kik határozottan különböző képességekkel rendelkeznek a paranomális FPS folytatásában. Point Man inkább a fegyverek szaván ért, aki szereti bő skulóval meghinteni az ellenség bőrét, gránátokkal ugrasztja ki őket a fedezék mögül - akár időlassítással megspékelve. Fettel ezzel szemben a háttérből terrorizálja az egybegyülteket pszichokinetikus kunsztjaival. Határozottan az utóbbi fiatalember felhozatala a meggyőzőbb.

Vagy Te nem így látod? Döntsd el a friss előzetes alapján!

18.
18.
McDuff
én nem is vártam mást 1 új csapattól...csalódott vok...ez már nem F.E.A.R.
Fettel még csak nem is hasonlít...
17.
17.
xxxgamer4ever
Szegény F.E.A.R, szegény fanok..... Ha ilyen grafikával jön ki, és csak egy sima akciójáték lesz,(oké itt ott valami para azért a többi trailer alapján lesz benne, de korántsem az az igazi mint az első részben, amikor előfordult h majd kiugrottam a székből) akkor fel se kerül a gépemre. Az elsőt végigtoltam kiegészítőstől, a másodiktól minden téren többet vártam és az eddig látottak alapján ez a harmadik is ócska lesz!!!
15.
15.
NinjaNorb
Látszik hogy ezt se az eredeti fejlesztő gárda csinálja már nagy kalap ..... az amit eddig mutattak belőle ráadásul meg rondább is mint a 2 wtf?
11.
11.
Fetto
látottak alapján nem fest tul jonak
9.
9.
gamerplayer
#7: adom, frusztráló a sok helyesírási hiba és szerintem ezt senki se vegye kötekedésnek, mert mindenki érdeke, hogy gördülékenyen végig olvashassuk a cikkeket, ne keljen 3x visszanézni, hogy ez mi is akart lenni :D

on: jó kis játék, a hangulata az biztos odavág majd :D
8.
8.
viC88
#1: egyetértek..rosszul néz ki és semmi para nem lesz benne :\ akciójáték lett
7.
7.
Stocc
ez a cikk sem szerénykedik az elírásoktól... Nem kötekedni akarok, de itt a GK-n nem számít a cikkek minősége? Mielőtt felteszitek nem nézitek át? :)
Pl.: "vehetük át", "paranomális ", "szerete".
Tényleg nem kötekedésből írtam, csak zavarnak az ilyenek :S
6.
6.
Hardy
Mennyit változott ez a játék az első rész óta :O
5.
5.
K2 The Highest
Jó pörgős lesz az már biztos:)
4.
4.
Mortis
Nem tűnik túl nagy számnak ez a co-op. Egyébként is, Paxton-nak lesz valami energiacsíkja, hogy a különböző trükkök fogyasszanak belőle? Mondjuk manna? Lélekenergia? :D
3.
3.
Neo1989
Korai lenne még megítélni hogy jó vagy rossz .
Bár tény hogy a módosítások nem mindig jönnek be, de ha már sorozat eddigi részeit kipörgettem én ezt is kiviszem majd.
2.
2.
lolman598
nemtom hogy én vagyok e régi módi,de nekem mindig a lövöldözős szerep tetszett jobban,mintsem a mágikus meg ilyesmi erők használata,ME2-ben is csak azér nem mentem mindig soldier kaszttal,mer ki akartam próbálni a többit xD
1.
1.
Dresa
Botrány rosszul fest ez a Fear3, és valahogy az a para se jön le belőle..lehet kinyirják egy ídőre ezek után!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...