Hó végén indul a Dawn of War II: Retribution bétája

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha mindenképpen a Warhammer 40.000: Dawn of War II - Retribution előrendelésén töröd a fejed, érdemes lehet a Steamet választani: aki itt jegyezteti elő a stratégia új kiegészítőjét, nem csak játékbeli extrákat kap, de a játék zárt bétatesztjébe is meghívást kap - nyilvános tesztelés nem lesz.

A THQ és a Valve megállapodásának keretében a Warhammer 40.000: Dawn of War II - Retribution előrendelőinek a korábban bejelentett in-game extrák mellett még egy kis ajándék jár majd: ők is meghívást kapnak a kiegészítőlemez zárt bétatesztjébe.

A Dawn of War közösség előzetesen kiválogatott tagjai már január 31-én belevághatnak a játék többjátékos módjába, míg az előrendelőket február 1-jén fogják behívni. A bétateszt közönsége végül február 8-án érheti el a végleges létszámát, mikor meginvitálják azokat a játékosokat, akik valamelyik Dawn of War-játékukat anno Steamen keresztül vásárolták meg, illetve regisztrálták.

A THQ azt is megerősítette, hogy nyílt bétateszt nem lesz, a meghívókat pedig automatikusan fogják kiküldeni. A tesztelés február 24-ig tart majd, ezek után az utolsó simítások várhatók, hogy a játék március 1-jei premierjére megjelenhessen az esetleges hibajavításokat, ellensúlyozásokat tartalmazó javítás is. A bétában az összes játszható fajt tartalmazni fogja (köztük az új Birodalmi Gárdát is), ezen kívül játszható lesz az összes új egység és pálya is.

2.
2.
ricsi217
ja én is szretem őket jó gamek még jó hogy péntken hozzák az új gépemet:D
1.
1.
Skyer
Jó lesz március, 2 kedvencem is jön, Dragon Age + ez.. áááá :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...