Mai pletykazuhatag

  • Írta: Daks
  • 2005. március 1.
  • Pletyka
Link másolása
Kétes eredetű hírek özönlötték el a netet a mai napon. Hogy ezek közül melyik igaz, döntsétek el magatok.
Kétes eredetű hírek özönlötték el a netet a mai napon. Hogy ezek közül melyik igaz, döntsétek el magatok.

World of Warcraft kiegészítő?
A Blizzard tapasztalt gém dizájnert keres MMORPG fejlesztéséhez. A sikeres felvételiző a World of Warcraft csapatában kamatoztathatja tudását. Csak nem egy WoW kiegészítő van készülőben?
http://www.blizzard.com/jobopp/game-designer.shtml

Battlefield 2 demó
A Gamershell információi szerint március végén (3 hónappal a teljes játék megjelenése előtt) érkezik a Battlefield 2 demója. A gamma 2 pályát fog tartalmazni: Gulf of Oman és Wetlands. Természetesen semmiféle hivatalos jelentés nem támasztja alá jóslatukat. Forrás:
http://gamershell.com/news/20531.html

Új GameBoy még idén?
A pletykálástól igen távol álló CNN konkrét infókkal szolgált az új GameBoy-ról. Értesüléseik szerint az új konzol még idén év végén megjelenik, ezzel is konkurenciát szolgáltatva a Sony PSP-nek. A konzol kemény 100 dolláros árral indít, ezalkalomból a régi GameBoy Advanced-nek leviszik az árát 50 zöldhasúra. A CNN jóslatai szerint az új konzolt a március 10-i GDC-n fogják bemutatni. A teljes cikk:
http://money.cnn.com/2005/02/28/commentary/game_over/column_gaming/index.htm

Mercenaries folytatás?
A LucasArts Xbox-exkluzív Mercenaries akciójátékának fejlesztője, a Pandemic Studios visszaigazolva az Electronic Arts-hoz már dolgozik a Strike című helikopterszimulátor-srozat legújabb részén - tette közkinccsé az IGN. Ha angol tudásom nem csal, a Mercenaries-t is a fennt említett gamma folytatásának kezdték, végül lassan TPS-re alakult át a játék - az EA ekkor mondott nemet a projectre. (Ha valamit félreolvasam volna, kommenteljetek be vmi keményet:))
A cikk: http://xbox.ign.com/articles/591/591818p1.html?fromint=1

Halo 3 PS3-ra?
A nap egyik legfelkavaróbb pletykáját ismét az IGN teregette ki. Egy alkoholmámorban fürdő Microsoft-os informátor ivótársainak elkotyogta, hogy a Bungie már dolgozik a Halo 3-on, ám a játék már nem Xbox-ra, hanem a Sony új szuperkonzoljára, a Playstation 3-ra készül. A játék az Xbox startolásához hasonlóan, a PS3 nyitójátéka lesz.

Honnan szedik ezt a sok marhaságot? :)

6.
6.
fojesz
Cash én jobbat tudok: a Halo 3 miért nem PC-re jön ki???? MIÉRT??????? :D
5.
5.
Ca$h
Nem tudom, hogy tudjatok-e, de karacsonykor az osszes xbox-ot megvettek Budapesten, olyan szinten, hogy meg januarban sem lehetett kapni... a legtobb elado szerint a Halo2-nek volt koszonheto ez a domping... Mindezt ugy, hogy alig egy ev mulva megjelenik az XBox360... Hm... Ekkor eszembe jut, hogy vajon Bill Gates, aki meg filmet is akar forgatniaz udvoskejebol a Halo-bol... Hajnalndo lenne megvalni a legfobb jatekatol, amit Boxra lehet kapni?



Ha mindezt figyelembe veszem, akkor azt kell hogy mondjam, veresre rohogom magam ezen az egetvero faszsagon, amit a Halo3-rol irtatok...



JA! Meg egy aprosag... A Halo2-ot tobb mint 3 ev alatt keszitettek el, es akkor a Halo3 mar most PS3-ra el is keszulne? Ha nem ilyen koran akarjak kiadni, akkor miert nem a sajat konzoljara adjak ki? MIERT? Nem tudom, hogy tudtatok-e kovetni...



Meg valami... a legtobb amit el tudok kepzelni, de meg ezt is kurva nehezen, hogy esetlegesen kiadjak Ps3-ra is a game-t... De ez a legtobb es meg ez is nevetsegesnek tunik a szamomra... De csak a szamomra?
4.
4.
BeX
ebböl én csak a aWoW kiegészítőt tudnám elképzelni...

mást nem!
3.
3.
fojesz
GK pletykarovat indult Daks jóvoltából... dumáljuk meg... :D
2.
2.
Myko Alto
NOS! Ha a Microsoft elcseni a Final Fantasy játékok atyját, akkor a Sony miért ne hajthatna rá a BungiE csapatra?! Mindenképpen érdekesnek találom ezt a pletykát. MIcsoda harcok lesznek még itt?!?!? :D
1.
1.
Daks
ha valamit felreforditottam volna, szoljatok nyugodtan! picit mar kezdenek osszefolyni a szemem elott a betuk... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...