Dead Space 2: Severed bejelentés

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Alig jelent meg a Dead Space második része, az Electronic Arts máris bejelentette a játék első DLC-jét. A Severed két különálló fejezettel lepi meg a rajongókat, amelyek történései az alapjáték sztorijával párhuzamosan játszódnak - igen, kitaláltátok, a kiegészítőben éppen ezért nem Isaac lesz a főszereplő.

Valakinek bizonyára szúrja majd a szemét, valaki pedig biztosan örülni fog, de a lényeg: DLC-t kap a Dead Space 2. A Severed alcímet viselő kiegészítőt a játék megjelenésének apropójából kiküldött sajtóközleményben leplezték le, s bár az ára és a megjelenési dátuma még nem ismert, az biztos, hogy a PlayStation Network- és az Xbox Live-felhasználók biztosan kapnak majd a csomagból.

A Dead Space 2: Severed a Dead Space: Extraction főhőseit, Gabe-et és Lexine-t állítja a középpontba: a ránk váró két fejezetben a játékosok Gabe-et irányíthatják. A történet független (már ami a főcselekményt illeti) az alapjáték sztorijától, de lényegében Isaac hentelésével párhuzamosan zajlik.

A PC-sekre viszont rájár a rúd: nem elég, hogy jelen állás szerint nem kapnak a DLC-ből, de a Valve fórumain arról is olvashatunk, hogy a Steamen vásárolt játékokat csak letölteni lehet, az EA által mellékelt kulcsot már nem tudják aktiválni a felhasználók. A Valve egyik munkatársa már felvette a kapcsolatot a kiadóval, remélhetőleg hamarosan megoldódik a probléma.

14.
14.
daenath
Bakker, nah aszt hiszem meg varok par hetet meg beszerzem, a francnak se hianyzik ez a mizeria, melesleg meg majd sirnak hogy sokkan warezoltak, de ne is csodalkozanak, megrendeled azt nem tudod jatszani.
10.
10.
TheCollector
Az hagyján hogy nem lesz dlc, de megvettem a ds2-t, és mivel a release date európában 28, nem enged gamelni. mivel timekódos sz*r check van benne... :S
7.
7.
viC88
de súgjátok már meg, mivel 2dvd-s a ds2, feltelepítős, vagy mint castlevania esetében, felénél kell betenni a másodikat?!
6.
6.
Mortician
#5: Hasonlót a Capcom már eljátszott a Dead Rising 2-vel.
5.
5.
Teuton
A Dead Space 3 első DLC-je meg hamarabb fog kijönni mint maga a DS3.
4.
4.
Emberke77
Nézegettem Xbox live storet, és már most elérhető 3 DLC a játékhoz, fejenként 400 pontért, bár sztem csak multis mapok.
3.
3.
yakuza07
picit elfogultan..de jajj tsak jöjjön mááááá:)
2.
2.
felegyi
Ismét szopja a kékereset akinek PC-n van meg... f*szért kell túlbonyolítani mindent, aztán csodálkoznak hogy egy alapjáraton elkúrt verziót nem vesznek meg... ki lenne olyan hülye?
1.
1.
Mortis
Megint a PC-seket szívatják...

Na, ez végre normális kiegészítésnek tűnik, nem rókabőrszagú pénzlehúzásnak. Remélem valamiben más lesz mint az alapjáték és akkor érdemes lesz beruházni rá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...