Májusban érkezik a Brink

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 28.
  • Megjelenés
Link másolása
Végleges megjelenési dátumot kapott az Enemy Territory-játékok fejlesztőjének új projektje, a Brink. Az FPS nem az agyatlan hentelésről szóló vonalat fogja erősíteni, hiszen a szimpla lövöldözés mellett lehet majd tapasztalati pontokat is gyűjteni, karaktert fejleszteni, és Mirror's Edge-esen ugrálni is.

A Bethesda bejelentette, hogy a Splash Damage új játéka, a Brink május 17-én kerül az amerikai, és május 20-án az európai boltok polcaira. Az FPS multiplatform cím lesz, megjelenése PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra várható.

A Brink története 2035-ben, a Föld teljes elpusztulása után játszódik, a helyszín egy lebegő város, az Ark lesz. A játékban két, rendkívül fantáziadús nevet viselő frakció viaskodik majd egymással: azt hiszem, a Security és a Resistance nevek alapján egészen jól behatárolható, hogy ki miért megy ölre a másikkal.

A játékosoknak frakciókat, majd kasztot kell választaniuk, és személyre szabott küldetéseket kell teljesíteniük a játékban. A sikeresen teljesített feladatokért XP jár, amiből aztán a szokásos módon fejleszthetjük a karakterünket. Érdekesség, hogy nem csak lőni, de a Mirror's Edge-hez hasonlóan különféle parkour-mozdulatokat is végre tudunk majd hajtani ellenfeleink legnagyobb bánatára.

14.
14.
MaxiJets
#10: remélem ez a játék azért jobban leköt majd mint a Borderlands....
13.
13.
shatterhand
#10: a borderlandsról annyi jót olvastam már, hogy az nem igaz
De ugyanígy megkapja azt is ,hogy monotónná is át tud csapni az egész.
4fős co-op haverokkal, állítólag akkor brutál jó a játék.
Enélkül unalmas.

De szivesen olvasok minden egyedi beszámolót, mert azt jobban szeretem mint a tezsteket. Hátha beszerzem.
12.
12.
shatterhand
#8: én úgy olvastam, hogy nem mindegy mihez futsz hozzá és merre néezel
pl: a korlát fölé néz a célkereszt akkor átugorja, ha meg alá néz akkor átcsúszik
11.
11.
szabovagyokk
#10: azért, mert ez is egy futurikus-apokaliptikus világ attól még semmi köze nincs a Borderlands-hez
10.
10.
IceColdKillah
Emberek! Ez tiszta BORDERLANDS!!!!! :X Na jó... a neve, meg a grafikája nem, DE MINDEN MÁS IGEN!!! Nem értem hogy miben jobb ez a játék mint a Bord...???
9.
9.
nero66
Már alig várom!!!! Am az XP-t nem EXP-nek kell írni??? xD
8.
8.
MaxiJets
nemrég olvastam a játék kapcsán, h ez a parkour dolog egy 1 gombos smart rendszerrel lesz megoldva. de kérdem én, ha a játék tele lesz zsuppolva különböző elemekkel-(korlát, létra, lépcső stb.)-akkor a játék honnan az istenből fogja kitalálni h én mégis mit akarok csinálni? a leírtak alapján jó cuccnak tűnik de én még megvárnék egy demot esetleg bétát hogy végítéletet mondjak...
7.
7.
vytros
#6: Hogyha a játékmenet egyik fő összetevője akkor mégis hogy lenne már parasztvakítás? Ez nem egy perk ami csak idegesíti a játékostársaidat ha ezt választod, hanem igenis jól teszed ha az épületeket megkerülve hátba támadod az ellent, vagy éppen csak szólóban végrehajtasz egy feladatot. És amúgy a Bethy nem igazán okoz csalódást :)
6.
6.
Mortis
Engem nem nagyon csigázott fel. A parkour mozgás szerintem csak parasztvakítás. A Bethesda miatt szavazok neki egy csekély bizalmat, de nem várok sokat.
5.
5.
vesszoman
Én már nagyon nagyon nagyon várom.
4.
4.
Sarkadi
Szerintem jó játék lesz a maga nemében,épp itt az ideje,hogy megjelenjen. :)
3.
3.
shatterhand
nekem azóta tetszik mióta bejött ez a karakter meg fegyver variálás
meg ,hogy változtattak a kezdeti stíluson (ez a debil arcforma nagyon bejön)
2.
2.
giga321
Ha ezek a pk-ás mozdulatok és a személyre szabott karakter és fegyverek nem lennének benne nem is lenne olyan jó játék szerintem. De így hogy ezek benne vannak már régóta szemezgetek vele. Kötelező vétel lesz a Bulletstorm és a Duke Nukem mellet.
1.
1.
TzuQ
Alig várom már! Amióta az Developers Diary-t láttam, tűkön ülök, hogy játszhassak vele. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...