Megvan a Heavy Rain film írója

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Jól haladnak a Heavy Rain filmadaptációjának előkészületei, mára a forgatókönyvírót is megtalálták a producerek. A szerencsés úriember nem más, mint az HBO-féle Deadwood írója, David Milch. A stáb szerint ő tökéletes lesz arra, hogy kiváló drámát varázsoljon a Heavy Rainből.

A Heavy Rain sajátos műfajt képvisel a játékvilágban, elődével, a Fahrenheittel gyakorlatilag új szintre emelték az akcióelemekkel dúsított kalandjátékok zsánerét. A Heavy Rain olyan, mint egy interaktív film, amiből talán a legegyszerűbb adaptációt készíteni - igaz, ez esetben a rajongók elvárásai is magasabbak lesznek vele szemben.

A Heavy Rain filmváltozata egyszerűen csak a Rain címet viseli, és a Unique Features felel a gyártásáért, Bob Shaye és Michael Lynne producerekkel az oldalán. A minap az is kiderült, hogy a film forgatókönyvét az a David Milch jegyzi majd, aki az HBO-féle Deadwood és az NYPD Blue munkálataiban is részt vett. Milch akkor vág bele a Rainbe, miután befejezte a Luck című sorozat első évadának forgatókönyvét.

Az nem derült még ki, hogy mikor mutatkozhat be a film, mi mindenesetre nagyon várjuk - csak ne kelljen csalódnunk!

14.
14.
XDannyL
#13: A PS3 nagyon jó befektetés. Sokkal jobban megéri mint a PC fejlesztgetése.
Vegyél egy PS3-at! Azt a 70-75 ezer Ft-ot simán megéri. Játékokat meg használtan is tudsz venni. Én már 3000-ért is vettem nagyon jó játékot (Uncharted 1) és a Fifa 10 sem volt sokkal több (5000).
Évente veszek max. 3 játékot. Ezt szerintem bárki megengedheti magának. Ja és persze arra odafigyelek, hogy ne olyan játékot vegyek amit kipörgetés után hagyok porosodni (Bioshock, Dead Space...).
Inkább olyat amivel kijátszás után is jól elvagyok (GTA IV, Fifa 10, Gran Turismo 5...)
A Heavy Rain még nincs meg, de már régóta meg akarom szerezni :P
13.
13.
Macifasz
#11: Hidd el, ha lenne PS3-om, játszanék vele. Igaz, haverén egyszer kitoltam, de mivel rengeteg lehetőség van benne, így kitolnám még párszor.:_(
12.
12.
SütiMester00
#11: én élvezni szoktam a végig játszásokat (persze csak a régi játékoknak vagy azoknak amelyeket nem fogok/nem tudok megvenni (ahhoz tartozó konzol hiányában)).
És akkor az igazi ha kommentáros végigjátszást nézel sztem.
Bár tényleg az a legjobb ha te csinálod :D
11.
11.
XDannyL
#10: Na ez az!
"Az is lehet, hogy csak pillanataiban fog emlékeztetni a játékba, és szimplán kapunk egy bűnügyi filmet."
Ez a lényeg. Mintha kapnánk egy másik Heavy Rain-t amit nem játszani kell, hanem nézni :P
Ja és az, hogy megnézem You Tube-on az soha meg se közelíti azt az élményt, mint mikor én játszok vele. Az max arra jó, hogy tisztában legyek a sztorival.
10.
10.
Macifasz
#9: A YouTubeon fennt van az egész végigjátszás...nézd meg, én is azt tettem.;-)
Tök felesleges a film, mivel az csak egy vonalat, egy megoldást, egy befejezést mutat. Nem beszélve az átírásokról meg a kihagyásokról. Az is lehet, hogy csak pillanataiban fog emlékeztetni a játékba, és szimplán kapunk egy bűnügyi filmet. Tuti, hogy nem lesz akkora sikere, meg kritikai vizhangja, mint a játéknak. Ebben 100%-ig biztos vagyok. Főleg, ha odaadják egy noname, ismeretlen rendezőnek.
9.
9.
XDannyL
#6: Egyáltalán nem felesleges... Gondoljunk csak azokra, akiknek nincs PS3-muk, vagy akik nem szoktak játszani. Egy csomó ember még nem is hallott a Heavy Rain-ről. Ez a játéknak is egy elég jó reklám lenne. Szerintem érdemes belefogni :)

#4: Hát ezzel csak az a probléma, hogy a szinkronhangos emberkék nem biztos hogy jó színészek :S :D
8.
8.
gyerecske
Szerintem is felesleges, jobbra tutira nem tudják megcsinálni, ha ugyanolyan akkor inkább játszok, ha még el is szúrják az pedig a játék hírének sem tesz jót!
7.
7.
Macifasz
Tök felesleges film adaptáció. Pont az volt a lényeg, az izgalmas és a zseniális a játékban, hogy te magad alakíthattad a történéseket, és a rengeteg féle módon juthatták el a befejezésekig. Amiből szintén sok és változatos volt. Sajna, mivel nincs konzolom, csak havernál tudtam kitolni, de teljesen feleslegesnek érzem. Nem is értem a játék készítői, hogy mehettek bele.
6.
6.
Mortis
Egy szó: F-E-L-E-S-L-E-G-E-S! A Heavy Rain film is, akárki bármit mond. Szerintem ezt feldolgozni olyan, mint akármelyik filmből remake-et készíteni. Nem igaz, hogy az amerikai filmipar úgy ugrik az eredeti ötletekre, mint éhes kutya a csontra...
3.
3.
XDannyL
Fincsi :P
Jól hangzik... Akkor lenne az igazi, ha a színészek ugyan úgy néznének ki mint a játékban.
2.
2.
drat576
egy apró elírás: "...hogy kiváló drámát tud varázsoljon a Heavy Rainből." - a tud-ot le lehet húzni :)
1.
1.
sayainbarni
Ez az!!!:D:DRemek hír!Naon várom már!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...