PlayStation Move Heroes - februárban demó

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 31.
  • Letöltés
Link másolása
A Sony bejelentette, hogy még a végleges változat márciusi megjelenése előtt játszható demóval kedveskednek a játékosoknak a Ratchet and Clank szereplőit is felvonultató, kizárólag a mozgásérzékelős technológiát előtérbe helyező PlayStation Move Heroesból. A platformjátékok szerelmesei örülhetnek.

A hivatalos PlayStation blog bejelentése szerint egy amerikai és kanadai játékosok számára elérhető csomagban megtalálhatják a PlayStation Move Heroest, az Eye kamerát és a Move kontrollert, melyet kizárólag a Toys 'R' Us áruházaiban árulnak majd. Sajnos arról nincs hírünk, hogy Európába jön-e hasonló bundle-csomag. Akik még nem ruháztak be a mozgásérzékelős technológiába, ám szeretnék a játékot is magukévá tenni, 99.99 dollárt kell leszurkolniuk.

A PlayStation Move Heroes olyan ikonikus all-star karaktereket vonultat fel, mint Jak, Daxter, Sly, Bentley, valamint Ratchet és Clank - a konzol platfromjátékainak hősei együtt indulnak némi kooperatív mókára a Move-vezérlő segítségével. A végleges változat március 22-én érkezik.

Arról sincs pontos információ, hogy február mely napján landol a PSN-en a kipróbálható változat, pontosan mely pályába, és milyen hősökkel kóstolhatunk bele - a Sony február elején közöl további információkat róla.

2.
2.
Hardy
Jó játék PS-en játszóknak :D
1.
1.
sayainbarni
ha lessz movem,ezt a játékot tuti veszem rá.
Igértesnek tünik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...