Awakened - a Phosphor új szuperhősös játéka

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 31.
  • Bejelentés
Link másolása
A Phosphor Games névre hallgató független játékfejlesztő ígéretes szuperhősös játékon dolgozik, amely az Awakened munkacímen fut. A játék igazi külső nézetes akciójáték, melyben egyedileg alkothatjuk meg hősünket, aki nem veti meg azt sem, hogy hagyományos fegyverekkel ossza az észt.

Első ránézésre a Phosphor Games fejlesztése több kölcsönvett ötletet tartalmaz korunk külső nézetes lövöldözős játékaiból, de kétségtelenül nagy hatással volt rá a Sony inFamous szuperhősös címe is. Mint ahogy a cím is sejteti, hősünk "ébredéséről" szól az Awakened, aki tudatában lesz, milyen erőknek parancsol és nem rest azokat bevetni a világot sújtó rosszfiúk ellen.

A széles körben testreszabható karakterek adják a játék sava borsát, kinézetünket több szempont alapján alkothatjuk meg, valamint választhatunk speciális szuperképességek között, akár elektromossággal támadhatjuk a gonosz ellenség hadát, netán mindent elsöprő energiahullámokkal boríthatjuk fel őket. A játék kellemes elegyet alkot ezen természetfeletti képességek és a hagyományos lövöldözős részek között, stílusunkat egyedileg határozhatjuk meg, vagy éppen a helyzetnek legmegfelelőbb módszereket alkalmazva.

A sztenderd akció megszokott mederben zajlik, tüzelésnél a kamera a vállunk felett helyezkedik el - minden bizonyal fedezékbe is húzódhatunk a feszes ütközetek alatt. A fegyverválaszték igen széles, a fizikai modellezés meggyőző és minden reménytelen helyzetet megoldhat egy durva szuperhősös képesség elsütése.

A repertoár meggyőző, talán túl sokat is vállal a Phosphor Games csapata, ám az első képek és a két trailer alapján nem lehet számunkra gond kiadót találni az Awakenedhez. Látva az ígéreteket, az Awakened hirtelen és váratlanul tört be a várakozási listánkba. Megjelenése 2012-ben esedékes.

17.
17.
gamerplayer
alap5let jó, fizika jó, de a grafika gagyi :) ez a véleményem :D
16.
16.
Lauditore
#15: Énis így gondolomXD
15.
15.
PankiManki
áááááá ez a játék kell, MOST!!! mi az h 2012?? neeeeeeee :((((
14.
14.
Lauditore
Ajánlanám nektek a fejlesztők weboldalát....Összesen 2 játékot fejlesztettek,a Kineckt Adventures-t és most ez az Awakened...Ennyi....Ez egy olyan játék ami stílusából adandóan tele lesz buggal.A grafika szerintem nem rossz ahhoz képest ,hogy a játék 2 év múlva jön ki...Mellesleg ELITE HUN a te kedvedért beraktam a path of neo és hát én látok külömbséget :D
13.
13.
elite_hun
#12: Mi a baj a grafikával? Ronda, csúnya, gagyi kb úgy néz ki mint a matrix path of neo
De tényleg jó játéknak tűnik a grafikán meg még úgyis javítanak. Ja és a karaktermozgás is fura, de sebaj majd azon is javítanak. Most nem akarok vitát szítani de a Prototype egyáltalán nem káosz, rendesen meg van csinálva sőt még lopakodni is lehet benne. De ez jobbnak tűnik pl abban is hogy sok erő közül választhatunk :)
12.
12.
McDuff
nekem ez tetszik!!sokkal jobb mint a Prototype!egy káosz az a játékXD
és szebb is nála!sokkal!nem tudom mi bajotok a grafikával,nekem ez GTA IV motornak tűnik,azzal meg sztem nincs semmi baj.néhol bugos mondjuk,de sztem 2012-ben egy jó játékot fogunk kapni,a Prototype-nál biztosan jobbat!
11.
11.
Mortis
Engem első látásra a Prototype-ra emlékeztet, ami nem baj, persze. A grafika gyenge, de a hangulat nagyon ott van.

Amúgy, ez valami MMO lesz?
10.
10.
mdr88
elég bejövős... főleg a második vidi alapján... marha jó gaménak nézünk elébe :D
9.
9.
viC88
hát ez elég frankó! de megállja a helyét majd az új x-man mellett, ami kb ugyanez csak abba több pénzt ölnek?! :)
8.
8.
giga321
még jó hogy jön pc-re ez elég jónak néz ki. Már rég akarok játszani ilyesfajta játékkal.
7.
7.
Bloody Death
Jó az otlet meg az elgondolás de a grafika helyenként hagy kivani valót maga után meg ahogy elottem is irták a karakterek mozgásán rengeteget kéne dolgozni. De hát 2012 még jó mesze van, meg ugyebár akkor lesz majd a világ vége is. :)
6.
6.
FlyrG
2012ig van idő finomítani rajta :D
tetszik az ötlet, remélem jó lesz a kivitelezés :D
5.
5.
keiji maeda
jó az ötlet jónak tűnik , deh remélem még sokat javítanak a karakter mozgáson mert az még nagyon kezdetleges :D
4.
4.
Oliv3r
#3: ó akkor bocs...nem gondoltam hogy ez így el van rejtve...
vicc
3.
3.
Optimist
#2: csak rá kell nyomnod a kapcsolódó játékok felirat alatt a játék nevére
2.
2.
Oliv3r
hát ez elég gyenge...
ha már ez egy gamer oldal...akkor ugyan írjátok már ki milyen platformokra érkezik egy játék...teszteknél sincs soha feltűntetve, most komolyan keressek rá egy másik oldalon?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...