Márciusban jön az Angry Birds Rio

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Angry Birds fejlesztője megállapodást kötött a 20th Century Foxszal, így a népszerű játék a filmstúdió áprilisban érkező Rio című animációs filmjét fogja reklámozni. Hogy ebből nekünk mi jó származik? Például egy vadi új Angry Birds játék, amely még márciusban letölthetővé válik!

Az Angry Birds Rio nem az igazi folytatása lesz a játéknak (bár ki tudja, talán még köze is van a múltkor kiszivárgott képekhez), ezúttal csupán spin-off epizódot kapunk, amely a 20th Century Fox Rio című animációs filmjét fogja promózni.

A történet szerint a Dühös Madarakat elrabolják, majd Rióba viszik, ők azonban megszöknek, sőt kimenekítik a rajzfilm két arapapagáj-főhősét, Blut és Jewelt is. Hogy pontosan miben változik majd a játék a korábbiakhoz képest, azt nem tudni, de 45 új pálya már a márciusi megjelenéskor elérhető lesz, a későbbiekben pedig csak bővülni fog ez a szám - a Rio egyébként április 15-én kerül mozikba.

Az Angry Birds Rio okostelefonokra és tabletekre lesz elérhető, eddig az iOS, Android és Ovi Store premier vehető biztosra.

6.
6.
dareal
öööö az uccó másodpercek szerint ápr.15.-től még a mozikban is láthatjuk angry birdséket? :)
4.
4.
huszti
engem is lekötött nagyon sokáig :D jó kis játék
3.
3.
Skullman
Még be kellene fejezni a karácsonyos részt. Az nagyon nehéz lett.
2.
2.
hakydakillah
LOL ez a videó :-)

Ritkaság, hogy egy játék ekkorát robban, hogy tényleg már minden platformon jön + még ez is :-)
1.
1.
danez11
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...