Betiltott GTA reklámfilmek

  • Írta: Daks
  • 2005. március 3.
  • Érdekesség
Link másolása
Nagy-Britanniában már a Grand Theft Auto TV-s reklámfilmjeit is tiltja a hatóság.
Nagy-Britanniában már a Grand Theft Auto TV-s reklámfilmjeit is tiltja a hatóság. Az Advertising Standards Authority (ASA) részlegesen betiltotta a Grand Theft Auto: San Andreas TV-s reklámfilmjeit. E rendelkezésnek az adott okot, hogy tegnap kora este a Channel 4-en levetítették a reklámot, erre több aggódó szülő is panaszt tett. Az ASA természetesen figyelembe véve a szülők aggodalmát, az immáron piros körrel ellátott reklámfilmet ezentúl csak este 9 óra után engedi vetíteni.
16.
16.
rock13
Hát ha nekem lesz kölyköm (fiú) 10 évesen pornólapokat fogok neki mutatni... nem fogom elnyomni mit már láttam oly sok szülőt...

ja és nekem már 4-évesen volt gépem XD meg azért durva hogy (12 vaok) 8 éves koromtól south parot nézek XD
15.
15.
Avium
akkor a torveny szamol vele :D
14.
14.
fojesz
ÉS az úgy jó is sztem... de mivan ha gyerek warezol?
13.
13.
Daks
egyes helyeken bizony komolyan veszik az eletkor cimket. egyes jatekokat csak szemelyivel lehet megvenni, olyan komolyan szabalyozza a torveny.
12.
12.
Sybilla
Sajnos nincsen se fiam, se lányom. MOST MÉG! :D
11.
11.
Avium
mostmar ne viszakozz!! hogy hivjak a fiadat? :D
10.
10.
Sybilla
A reklám esetében érthető a tiltás. Azzal nem értek egyet, ha a játékot tiltják be az országban - mint ahogy a GTA-t betiltották Ausztráliában. Ehelyett figyelembe kéne venni az életkor címkét. Na és persze a szülőnek figyelnie kéne, mivel játszik a gyereke. Én is távol tartanám a GTA összes részét + a hasonló játékokat a 10 éves fiamtól (ha lenne 10 éves fiam :).
9.
9.
fojesz
Én meg csak akkor ha enm csak játtszik majd vele... pl. cikket ír a GK-ra... :D
8.
8.
Daks
persze figyelembe kell venni az eletkorulmenyeiket is. Ha a szulok estig dolgoznak, nem olvasnak neki meset, szinte nem is nevelik, egesz nap PS-eznek az ilyen bizony elofordul. Halistennek engem szeretet vett korul egesz eletemben, igy azt hiszem nem csoda a gondolkozasmodom.



Amugy nem a gyerek, hanem a szulo felelos ezert. Ha nekem kolykom lesz, nepmeseket meg matyas kiraly torteneteket olvasok neki es csak akkor kap konzolt, pc-t, ha eleg erettnek tartom ra. (12-14)
7.
7.
fojesz
Én is mortaloztam... jóóó elterbveztem hogy verem le a rosszakat meg midnne... de a légynek se tudnék ártani... :D
6.
6.
Daks
A ford KA reklamot en is lattam, felugrik a macsek a kocsi tetejere, bekemlel a napfenyteton, az meg hirtelen becsukodik es levagja a fejet :) komoly.



amugy nemtudom a mai gyerekek hogy gondolkoznak, de en mar commodoron is saboteuroztam, azota se jutott eszembe barkit is kinyuvasztani... de en mar egy masik generacio vagyok ezek szerint.
5.
5.
fojesz
Arról volt szó a fórumon is :D
4.
4.
Avium
mi van veletek sracok? mi a vicces ezen? amerikaban rengeteg nagyon komoly eset tortent bizonyithatoan a GTA sorozatnak koszonhetoen (2 kissrac ellopta apu puskajat meg pickup-jat aztan furikaztak a varosban es emberekre lovoldoztek). En se latom jonak h egy ennyire eroszakos jatekot teveben is a fiataloknak nyomjak, ugyis tudja mind h mirol van szo... na a lenyeg ami lenyeg aggodo szulokent en is megtettem volna a lepeseket. masik meg ugy h nem lattatok a reklamokat ne agalljatok az itelet ellen mert lehet meg Ti is gyilkolaszasra kapnatok kedvet toluk (masreszrol meg mar Ford KA reklamot is tiltottak be mert tul brutalisra sikeredett)
1.
1.
Daks
eleg nevetseges, hogy igy meghurcoljak szegeny jatekot...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...