Knights Contract - játékmeneti vigasság

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 5.
  • Videó
Link másolása
A hónap végén érkezik a Namco Bandai emberi kapcsolatokat szimbolizáló hack & slashe. Igen, férfi és nő között, barátságról, szerelemről. Oké, kicsit ferdítünk: valójában vérbeli akciójátékkal van dolgunk, ahol az Enslavedhez hasonlóan egy férfi harcost irányítunk, de női segítőnk mindig kihúz a bajból.

A Gamespot elbeszélgetett egy kicsit a fejlesztésért felelős Brandon Williamsszel, így némileg bővebben képben lehetünk arról, mire is számítsunk a február 22-én, Xbox 360-ra és PS3-ra megjelenő gyilokparádé kapcsán - vétek lenne elslisszanni mellette. Hősünk imádja a méretes kardokat, Heinrich nem is rest azokat használni. Emelett a sztoriban előrehaladva ígéretes varázslatokat zsákmányolhatunk, melyeket csábos társa, a Gretchen nevű boszorkány tud hasznosítani, és infókkal ellátni a továbbjutást illetően - mi pedig aprítunk főleg. Újabb példa arra, hogy a nők orruknál fogva vezetik az erősebbik nemet. Na jó, azt még sem hagyjuk.

4.
4.
adamsfamily
Remélem lesz benne co-op!
3.
3.
Mortis
A Namco nagyon belehúzott mostanában. Az a gond, hogy most másolta magát. Bár érződik a biztonság érzet. Jó recepten ne változtass ugyebár. :)
2.
2.
gamerman15
A legjobb játékok egy része nem jön ki PC-re(sajnos)
1.
1.
Garfartix
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...