The Darkness II bejelentve, megjelenés még idén

  • Írta: InGen
  • 2011. február 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Emlékszünk még a The Darkness néven futó akciójátékra? 2007-ben jelent meg, képregény alapján készült és javarészt istentelenül király volt. Na, azóta minden másnap kérdezgetjük egymástól: miért nem készült még folytatás? Imáink meghallgatásra találtak, a második rész még idén megérkezik.

A The Darkness első részében Jackie Estacado bőrébe bújhattunk, aki aztán kíméletlenül hentelt le mindenkit, akihez hozzá tudott férni. Ja, és svédek fejlesztették, mégpedig az általunk igencsak kedvelt Starbreeze stúdió. A folytatásban mindez változatlan marad, kivéve a fejlesztőcsapatot, aki ezúttal az Unreal Tournamentért és a Bioshock 2-ért felelős brigád, a Digital Extremes.

A The Darkness II egyik leginkább cool tulajdonáságnak a "quad-wield" tűnik, ami azt jelenti, hogy főhősünk extra, démoni karjait használva egyszerre négyféle különböző rosszaságot tehetünk; például tárgyakat dobálhatunk, megragadhatunk valakit, szeletelhetünk, miközben a maradék kezünkkel még lőfegyvereket is használhatunk.


Christoph Hartmann, a 2K nagyfőnöke szerint a The Darkness II nagyon stílusos, nagyon véres és nagyon élvezetes lesz, és remekül beleillik a 2K-játékok innovatív, minőségi sorába. A legjobb pedig, hogy ha minden jól megy, akkor az anyag idén ősszel már a boltokba is kerül. PC-n, PS3-on és Xbox 360-on is.

26.
26.
Irasalgor
A Bioshock 2-t nem az Irrational GAmes fejlesztette?
24.
24.
Tacskoexe
Jajj de vártam már ezt! Imádom az első részt! :D
22.
22.
felegyi
"kivéve a fejlesztőcsapatot, aki ezúttal az Unreal Tournamentért és a Bioshock 2-ért felelős brigád, a Digital Extremes."

Na itt a bökő számomra... nem mondom hogy rossz csapat, mert tudnak... de a Starbreeze-tól nagyon de nagyon messze állnak. Örülök hogy jön PC-re, nem temetem előre mert megér egy próbát, viszont arra már felkészültem hogy nem egy Starbreeze féle stuff-ot raknak elénk!
21.
21.
aRkye
Nekem kifejezetten tetszett az első rész. Korrektül nézett ki, és a hangulata is jó volt. Várom a másodikat!
20.
20.
Mortis
Höhö. Éljenek a kis "gnómok". :D
19.
19.
Antihero
meg amúgy is. átvette egy másik stúdió, akik lehet, hogy teljesen átalakítják a játékot, eddig mindössze egy screen-t meg egy bejelentést kaptunk, várjuk meg legalább az első gameplay videókat a lehúzásig.
amúgy az ilyeneket nem értem. Miért csak a második részeket csinálják meg pc-re?
18.
18.
Neo1989
Hát az 1-böl is csinálhattak volna egy pc-set .
De a lényeg h ez már az lesz :)
14.
14.
fojesz
A játék PC-re is kijön majd, ez "kifelejtődött" a hírből. Ezen felül megjött az első screenshot is!
13.
13.
Antihero
#5: hogy a fable3at ne is említsem. de volt már példa az ellentétére is.
12.
12.
thernielle
#5: Nana! Azért most jött ki nemrég egy Mass Effect 2 PS3 - Xbox360-ra is, csaka'szondom :)
10.
10.
Yagami Light
Az első rész nekem nagyon bénának hatott. Egyrészt az idegesített benne, hogy semmi GPS féle nincs ami kijelzi, hogy merre kell menni, ehelyett táblákon kellett tájékozódni és sokszor volt úgy hogy eltévedtem. Na de legalább ezért maga a harc kárpótolt volna, de semmi extra. Az ellenfelek mozgása katasztrófális. Egyedül ami tetszett benne, hogy azzal a lénnyel kell nyomulni benne, de az újdonság varázsa hamar elszállt. Képregény fanoknak kötelező de amúgy igazán nem értem, hogy mégis miért kapott ez a teszteken 9 pontokat. Számomra ez a mai napig talány.
9.
9.
demon68
jöjjön, az 1. nagyon jó volt!
5.
5.
keiji maeda
az első része sem volt pc-n igy nem is lenne értelme kiadni pc-re szerintem a 2.-részt ps3 és xbox360 játék volt maradjon is csak az :) mint ahogy a pc-s játékok folytatásának sem lenne értelme konzolon én azt mondom ami valamilyen platformon megjeleni az maradjo is azokon ha folytatásról beszélünk . mert ha mondjuk egy teljesen különálló részről van szó akkor felőlem lehet multiplatforrm is :)
4.
4.
Antihero
gondolom arról nem nyilatkoztak, hogy pc-n is megjelenne.
2.
2.
Jackie Estacado
KIRÁLY!MÁR NAGYON VÁROM!!!
istenkirály 1 játék :D
1.
1.
Alienji
EZAZ!!! Pont tegnap játszottam vele :D :D :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...