Képregény készül a Batman: Arkham City alapján

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A DC Comics képregényt készít a képregény alapján készített Batman: Arkham City alapján. Az új minisorozat az Arkham Asylum és az ősszel megjelenő Arkham City között játszódó eseményeket dolgozza fel, a történetért és a rajzokért pedig a játékon dolgozó művészek felelnek majd.

A hatrészes füzetsorozat májusban rajtol, a képregények története a Batman: Arkham Asylum és az Arkham City eseményei között játszódnak majd, azaz minden bizonnyal részesei lehetünk, hogy miként nőtte ki magát az Arkham tébolyda egy egész városrésszé.

A sztorit Paul Dini a The Animated Series történetírója jegyzi, míg a rajzokért Carlos D'anda felel, ami azért is érdekes, mert mindkettőjük dolgozott a játékokon is. A hat füzet mellett egy online sorozat is indul: ezek a nyolcoldalas képregények darabonként egy dollárért lesznek megtekinthetők az interneten, de lesz egy nyomtatott, összefoglaló gyűjtemény is, amely valamivel később érkezik majd. A Batman: Arkham City ősszel jelenik meg, PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

A hírt sowsminimal küldte be, köszönjük!

2.
2.
Mortis
Ez aztán a marketing. :D Nem bízzák a véletlenre. Elkényeztetik a rajongókat. :D
1.
1.
D4nny
Jó hírek! Kíváncsi leszek rájuk, ha azok a rajzok lesznek benne, mint a képen látható. Már a játékban is tetszettek a karakterrajzok!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...