DiRT 3 fejlesztői napló a realizmusról

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 12.
  • Videó
Link másolása
Kicsit képlékeny fogalom pont a realizmust emlegetnie a Codemasters munkatársainak, elvégre legújabb ralis játékuk erőteljesen az arcade kategóriába sorolható be. Mindazon életszerű funkciók, melyek megtalálhatóak a játékban, kétségkívül a célközönség szélesebb rétegének fognak be jönni.

A Codiesnál ugyan megkülönböztetnek érezhető különbségeket az első és hátsó kerekes gépeknél, a verdák sérülései is látványosak, de csak csekély mértékben befolyásolják a menetteljesítményt, ami vadabb nehézségekkel tör borsot a kihívásra vágyakozók orra alá. Tény, hogy a Richard Burns Rally óta a szimulátorosabb életérzést követők igencsak elhanyagoltan érezhetik magukat. Nézzük csak meg miről van szó:

14.
14.
aludttej
#8 : LOOOL milyen noname rally lajkó??? Az Chris Meeke 2009es IRC bajnok, jövőre már ő is a WRCben fog versenyezni. Attól hogy te nem tood ki az, ne ismeretlen az ember, és nem mellesleg az IRC a második legnagyobb rallybajnokság, amit az eurosport is közbetit és aminek lesz egy versenyhétvégéje Magyarországon, most augusztusban.
13.
13.
ivanv
szerintem a grafika a legfontosabb, hanem hogy olyan játékot tudjanak létrehozni, ami hosszú időre képes lekötni bárkit, aki megvásárolja.
12.
12.
#8: Szerintem a "realisztikus" szó alatt azt érti, hogy jól rá van festve a DC logó a játékbeli autójára. :D
11.
11.
aludttej
#6: ha van kormányod, kötelező, ha nincs, eszedbe ne jusson! XD (tényleg csak kormánnyal az igazi)
10.
10.
aludttej
Úgy kattintottam rá a cikkre, hogy most majd lehúzom, hogy jó játék de közel sincs a valósághoz. De szerencsére kellemesen csalódtam, rengetegett fejlődött a fizika a 2 óta, a graf nem sokat, de legalább igazi rally lesz s2000esekkel meg mindennel. Nagyon várós!
9.
9.
tjames
8.
8.
joshfeed
A videó 2:12 perce megkérdezik noname rally lajkót a dolgokról...miért nem Sebastian Loeb-öt ?
6.
6.
Miseew
RBR-t érdemes leszedni amúgy?:) (bocsi az offért)
5.
5.
Richi12
nekem is nagyon bejön de sajnos kétlem h futnifog a gépemen:S:S:S:S:S
4.
4.
Daveout
A várós címek közé tartozik.
OFF: Tetszik Block Pulcsija!!!:D
3.
3.
dave280
Én már szerelmes vagyok a játékba!!
2.
2.
lackosor6
A fizika, törésmodell stb miatt nem aggódok, azokkal eddig sem volt gond! Én a pályák rövidsége és egyszerűsége miatt rinyálok, mert, ahogy látom, megint csak egy "egykezes" játék lesz úgyis, hogy mindig kézi váltóval játszok!
1.
1.
tjames
Ha tényleg annyival jobb a 2-től, mint anno a 2 az 1-től, akkor ez a játék lesz a nekem eddig a konzolra megjelent autós játékok közül a LEGjobb ! ! !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...