Mégis megjelenhet idén a Diablo III?

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 13.
  • Érdekesség
Talán a Blizzardnak adott "nagy szabadság" az oka, de mintha elbeszélne egymás mellett a fejlesztőcég és az Activision. Míg utóbbi napokkal ezelőtt azt hangoztatta, hogy idén nem lesz Diablo III, addig a Blizzard szerint még mindig a 2011-es megjelenés a cél. A StarCraft II valószínűleg csak jövőre folytatódik.

Az Activision képviselői a legutóbbi pénzügyi helyzetjelentésük kapcsán azt hangoztatták, hogy idén valószínűleg nem lesz új Blizzard-játék, míg jövőre akár kettő cím is érkezhet a stúdiótól. Mindez azért volt nagyon érdekes, mert a Diablo III-ra régóta várunk, s nagyon bíztunk benne, hogy 2011-ben végre boltokba kerülhet az új rész, s bár a kiadó nyilatkozatai szerint erre nincs esély, a Blizzard mégis reménykedésre okot adó hozzáállással szólalt meg a téma kapcsán.

Rob Pardo, a Blizzard alelnöke szerint "nagyon, nagyon remélik, hogy idén megjelenhet a Diablo III", ugyanis tulajdonképpen "ez a céljuk". Konkrétumot persze nem árulhatott el, de megígérte, ha a játék megjelenik, nagyon jó lesz, "és talán pont idén jön majd".

Az viszont majdnem biztos, hogy a Starcraft II következő fejezete, a Heart of the Swarm már csak jövőre kerül boltokba - ez esetben nem volt ellentmondás a Blizzard és az Activision nyilatkozatai között. Bár pontos válasz itt sem hangzott el, de a Blizzard "olyan keményen dolgozik, amennyire csak lehet, hogy a játék minél hamarabb megjelenhessen", igaz, nem valószínű, hogy erre még idén sor kerülhet.

14.
Quent1n
Hát nemtom eddig a videókba volt hent meg diszkófények... Engem spec nem fogott meg egyelőre. Ennyi fejlesztési idő után rem. több lesz mint a D2 remake-je.
13.
drakecsaj
Már jó lenne ha kijönnne. Elég sokan várják már a gammát :))
12.
Menrich Brother
Nagyon várom ezt a játékot!
11.
Hanoi
#9: Szerintem is, ugyanaz mint a crysis 2-nél, néha elcseppentenek ezt-azt, hogy a középpontba kerüljön.
10.
ricsi217
mennyi ideje csinálják 5 kiváncsi leszek mi lesz belőle a 2 része tetszett ez is jó lehet csak az ilyen tipusú játékokon nem tom mit kell ennyit csinálni na de majd meglátjuk
9.
daenath
Altatas az egesz, orulnek ha iden mar jatszhatnek Diablo 3-at, de ez csak rizsa, szerintem valamikor 2012-ben dobjak piacra (vagy akkor sem) De ne legyen igazam.
8.
Dentis 360
#4: Hallom,hallom!Hát én is remélem! :)
7.
Giga0509
#3: Blizzard,csak jó lehet :D
5.
Mortis
Ez a fölösleges találgatás. Hetente jön egy hír, hogy idén megjelenik, aztán a következő nap megcáfolják. Én azt mondom: Várjunk türelemmel. Egyszer biztosan kijön. :D
4.
Dcrysis02
Dió lenne ha már négyen tolhatnánk valamikor idén. Doki, hallod!! :))
3.
felegyi
#2: Inkább tépjék minthogy szar legyen :)
2.
Szudzsio
Elmehetnek a fenébe! :D Az eggyik legjobban várt játék és tépik az emberek idegeit...
1.
a3a
Szilveszterre kiadják az még pont idén:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...