Fantastic Four Teaser Poster & Képek

  • Írta: Shifty
  • 2005. március 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Újabb Marvel képregényből készül film, mely most nem a mindenki által ismert Pókemberről fog szólni, hanem a Fantasztikus négyesről.

Egy Teaser Poster és jó pár kép jelent meg a 20th Century Fox gondozásában készülő Marvel képregényadaptációról, a Fantasztikus Négyesről. A filmben 4 asztronauta érdekes kis történetével ismerkedhetünk meg, akik egy sugárzás eredményeként emberfeletti képességekre tesznek majd szert. A 4-est Alba Michael Chiklis, Ioan Gruffudd és Chris Evans és Jessica Alba alkotja majd.

Érdekesnek tartom, hogy eme képregényről közel sem hallani annyit, mint mondjuk a Pókemberről pedig Stan Lee, anno igenis fantasztikus karaktereket álmodott meg és Hollywood végre rátalált. A forgtaókönyvet Simon Kinberg írta a filmet pedig a Barbershop alkotója Tim Story rendezi.

Július 8-ára van kitüzve a mozikban való vetítésnek az ideje, így remélhetőleg augusztus végén kis hazánkban is látható lesz a szuper négyes.

http://www.fantasticfourmovie.com/

7.
7.
Madmartigen
Nem rossz csajszi... Aki reá akarja polírozni a majmot, hámozni a burgonyát, facsarni a répát, etc. annak merem ajánlani a régi Sin City trailert:P
6.
6.
fojesz
Igen az a kő ember... :P
5.
5.
Shifty
fojesznak nem egyértelmű:DDLehet a pasikat nézte:DDDDD
4.
4.
BeX
mert annyi lány van a képen:D:D
3.
3.
fojesz
Az melyik? :PPPP Jah az... :D
2.
2.
Shifty
Alba kisasszony miatt öröm lesz leülni és megnézni:D
1.
1.
Dudo King
Én kiskoromban odavoltam a Fantastic 4-ért. Kíváncsi vagyok milyen filmet tudnak csinálni ebből a remek képregényből.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...