Assassin's Creed: Brotherhood - a PC-s dátum

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 16.
  • Megjelenés
Link másolása
A Ubisoft végre bejelentette, hogy mikorra várható az Assassin's Creed: Brotherhood PC-s változatának megjelenése. Ezio római kalandjai így közel fél év késéssel érkeznek meg a számítógépekre, de cserébe a játék feltupírozott látvánnyal és más extrákkal várja a türelmes rajongókat.

A Ubisoft a játék hivatalos fórumán jelentette be, hogy az Assassin's Creed: Brotherhood PC-s változata március 18-án kerül boltokba, illetve Amerikában és néhány EMEA országban már egy nappal korábban, március 17-én elérhetővé válik.

Az új Assassin's Creed még novemberben jelent meg PS3-ra és Xbox 360-ra, azóta a játékból 6,5 millió példány kelt el. A sorozat a Ubisoft egyik legfontosabb címévé nőtte ki magát, így többek között ezért sem várat magára sokat az új rész bejelentése: a kiadó májusban tervezi bemutatni a következő játékot, amely vélhetően már az "igazi" harmadik rész lesz.

Az Assassin's Creed II-vel ellentétben a Brotherhood PC-s változatában nem lesznek tartalmi extrák, de cserébe támogatott lesz a 3D-s és a többmonitoros megjelenítés is, valamint a grafika is javulni fog: a készítők ígéretei szerint szebbek lesznek az árnyékok és a tükröződések, részletesebben kidolgozott környezet és karakterek várnak ránk, illetve nő a látótávolság is.

28.
28.
Irasalgor
Nem lesznek benne a DLC-k? de kár, pedig az előzőt is feldobta, hogy benne volt...na mind1, így is jó játék...feltupírozott graf, még jó hogy nem szereztem be boxra :D
27.
27.
Ecetes sajt
#26: szerintem legalább annyira jó lett mint az 1. részhez képest a 2. Nekem a grafikai javítás nagyon bejött, meg a kis extrák amiket beleraktak. Történetileg nem nagyon tudok beleszólni mert nem tudok angolul. Ennek ellenére szerintem ez a legjobb rész. Persze én is várom a 3. részt :)
26.
26.
~ Peti ~
Nem szeretnék elkeseríteni senkit , de a 2. Rész után nekem csalódás volt a AC brotherhood ... Pedig én nagyon vártam már a folytatását :( Na de ettől függetlenül én vevő lennék a 3. Részre is !
25.
25.
adriano28
faxa. hír már várom
am ha olyan jó lesz mint a ac2 akkor megnyalom a ..
24.
24.
Hardy
Végre nem csak mi járunk jól konzolon hanem a pc-sek is játszhatnak ezzel :D
23.
23.
Norby929
#16: nem csak üzleti húzás, a pc-s változatnak jobb lesz a grafikájs meg gondolom lesznek még valami plussz cuccok is (mint mindig, a legtöbb játéknál)
21.
21.
Scoo
#19: Tuti nincs ilyen. Xbox360 és PS3 emulátor nem lesz még szerintem minimum egy jó évtizedig.
17.
17.
lolman598
#9: végre oylan konzolos aki nem cseszegeti a PC-st :P
16.
16.
felegyi
#15: Sajnos ez esélytelen... üzleti húzás ez is, és egy olyan cím esetében kizárt hogy egy napon dobják ki!
15.
15.
Donpedro
Nagyon-nagyon remélem hogy az AC 3 mind a 3 platformra egyszerre jön.
14.
14.
felegyi
Pedig már nagyon rá voltam izgulva a februári date-re... nagy kár, innentől kezdve egy hónap....
12.
12.
heveyguns
Na végre , király , sőtt , nem lesz unatkozás , mert Shogun 2 : Total War demó kedden , és Crysis 2 Multiplayer Demo PC re Március 1. jén , király lesz, unatkozás se lesz .
10.
10.
Hanoi
Hehe, pont szülinapomon jön ki, elő kő' rendelni :) ;)
9.
9.
Ecetes sajt
Jajj dejó ez amikor felnézek ide és mindig ezt a végtelen fikázást látom :)
Gyönyörű.
Mi konzolosok megkaptuk hamarabb, ti pedig jobb grafikával kapjátok meg. És???? Legalább mindenki jól jár vagy így, vagy úgy.
8.
8.
giga321
#2: Ennyire sóher ne legyél. Itt várom már a játékot azóta amióta tudom hogy lesz pc-re te meg még ezt is sajnálod a pc-sektől. Ennyi erővel én is irigykedek mert a Naruto Ultimate Ninja Storm 2 nem jött ki pc-re pedig iszonyat nagy naruto fan vagyok és emiatt minden pénteken átkell mennem osztálytársamhoz Xboxolni:D
7.
7.
Antihero
#2: És miért kell a ps3asoknak dlc-vel meg extrával teli mass effect 2? ez egy végtelen vita lehetne. Akit megvárakoztatnak, azt illik kárpótolni valamivel. Most ezt kapjuk. Azt a kevés árnyékot meg látótávolságot sajnálod tőlünk?
6.
6.
caleb007
#2: Azért kell a szebb grafika, mert csak(!) a videokártyám árából vehettem volna egy ps3-mat. A többi alkatrészt nem is mondom inkább. - Bár így utólag belátom, rossz döntést hoztam.
5.
5.
ptogamer
#2: Nem tudom minek kell sajnalni a jobb grafikat a Pc-ektol ha jobb a vasuk akkor,miert ne jatszodjanak szebb grafikan?A konzolosok meg megkaptak joval hamarabb,nem tudom hol itt a baj.(mondom ezt,ugy hogy nekem is konzolom van)
4.
4.
Sarkadi
Remélem megéri rá várni még 1-2 hónapot. :)
3.
3.
bsg09
#2: Tán csak nem fáj?
2.
2.
sherex
1.
1.
Dcrysis02
Aki előrendeli a játékot, (Steam) azt automatikusan a Digital Deluxe verziót fogja megkapni extrákkal.

Engem nem érint, de jó ha tudjátok. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...