Ütős látnivalókkal hallat magáról újra a Dead Island

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Az IGN jóvoltából régi rejtély oldódott meg: bár évek óta készül, már majdnem el is felejtettük, egészen idáig szinte nem hallottunk semmit a már 2005 óta létező Dead Island felől. Most a játék újra feltűnt a színen, vannak friss infóink, trailerünk és persze képeink is. Vesd rájuk magad!

A Deep Silver és a Techland közreműködésében készülő Dead Island 2005-ben még Island of Living Dead címen futott, majd 2007-ben mutatták be újra a lengyel fejlesztők, akkor már a jelenlegi nevén. Azóta gyakorlatilag alig hallottunk valamit a játékról, majdnem el is felejtettük, de most megnyugtathatunk mindenkit: a Dead Island készül, és jobb formában van, mint valaha!

A játékot a készítők az első zombigyilkolós akció-szerepjátékként titulálták, és a legjobb, hogy ránk váró horrorélményt belső nézetből izgulhatjuk majd végig. A Dead Island egy pápua új-guineai szigeten játszódik, amely a trópusi turistaparadicsomok tipikus példájának tekinthető: ha valahol, itt nem számítanánk zombiinvázióra. A készítők mégis alaposan feldúlták a mi kis álomvilágunkat, ezért élőhalottak lesznek dögivel, fegyverek viszont nem igazán.

A hagyományos lőfegyverekből csak keveset kapunk, töltényből pedig szinte semmit, így általában a különböző ütő- és szúróeszközökre, mint a baseballütő, a vascsövek vagy a késekre kell hagyatkoznunk a zombik megállítása érdekében. A karaktereink folyamatosan fejlődnek majd, az előrehaladással együtt sajátíthatjuk el a zombigyilkolási praktikákat - kezdetben több szereplő közül választhatunk, többek között egy Sam B nevű rapperrel is nekilódolhatunk a kalandoknak. A játék sztorialapú lesz, de nem marad ki a kooperatív mód sem - a Left 4 Dead óta úgyis tudjuk, mennyire király társaságban zombikat hentelni.

A Dead Island PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készül, a megjelenésre várhatóan pedig még idén sor kerül. Csekkoljátok az új IGN-képeket és az előzetest is!

Thx Jackie Estacado!

36.
36.
Irasalgor
#31: Hülye vagy, ez a trailer messze a legjobb az eddigi zombis játékok közül...ha lesz olyan mint a Dead Rising 2 akkor messze nagyon jó lesz.

Techland, a Call Of Juarez mind a kettő jó game volt, tehát remélem ez is szép lesz :)
35.
35.
mark825
a képeket nézve remélem még javítanak a zombikon főleg az a kéo amikor lősz és a zombi nyul feléd ott qurva pixeles
34.
34.
mark825
egy kicsit én furcsálom a trailert de fasza meg sztem az lesz benne jó hogy FPS meg nem olyan lesz mint a többi zombis hogy van 20 féle fegyver aztán semmi esélyük a zombiknak ebbe talán lesz már izgalom is remélem meg a graffja ilyen lesz amikor játszol is :) de am qurva jónak néz ki nyáron adják ki :)
33.
33.
Scoo
Ez a trailer valami félelmetesen hangulatos. Ez a pár percben többet ért jónéhány egész estét zombifilmnél. Dráma, érzelem, akció. Egyszóval le a kalappal előttük.
32.
32.
Norby929
#31: ui.:csak hangsúlyozás miatt írtam kétszer
31.
31.
Norby929
b****k meg s**r ez a trailer már bocs, nem tetszik (lehet azért, mert van egy húgom és pont rá gondoltam mikor ezt néztem) b****k meg s**r ez a trailer már bocs
30.
30.
Sarkadi
Nagyon hangulatos a trailer,várom a megjelenés időpontját! :)
29.
29.
p.balou
#17: valószínűleg nem küldted be, mert ha én küldök valamit fojesz BIZTOSAN megemlít.
28.
28.
tjames
Ez az év LEGJOBB trailere ! ! !
27.
27.
air 2
Sztem kurva jó ez a trailer!Napfényes tengerpart,a szálodai szoba,idilli család...aztán az egész rémálommá változik.Tuti bejövős!Végre nem az éjszakai erdő,temető,elhagyatott kórház stb...
26.
26.
mnmn1
#17: Igen, de ahogy fojesz is mondta az blog! Oda azt írsz amit akarsz és az nem fog a fő oldalra kikerülni...

Kedves Twisted Metal fan!
25.
25.
Dresa
#23: a nagydumás fekete hal meg legelőször XD
24.
24.
PolluxHUN
#20: Ezt nem tudtam! Kösz az infót! ;)
23.
23.
csaszy128
a rapper miatt megveszem:D:D
22.
22.
brutális ez a graf.
a játék is remélhetőleg tuti lesz
20.
20.
fojesz
#17: Nem küldtél be semmilyen posztot, Jackie küldött be egyedül hírt a Dead Islandről, őt meg is említettük.

(Ha a blogbejegyzésedet érted "beküldött hír" alatt, akkor azt nem tudom figyelembe venni, mert csak az adminba beérkezett infók alapján dolgozunk.)
18.
18.
biohazard rex
#11: azért hitted azt, mert van ahol élőszereplős...
17.
17.
PolluxHUN
#15: Tudod ha az ember gyereke veszi a fáradságot, hogy küld egy posztot, majd annak hírértékét kirakják főoldalra, jól esne neki is, ha elismerés kicsiny jeléül kapna 1 "Kösz bammeg xy" sort a cikk végén, mert így talán lenne inspirációja írogatni legközelebb is kedves dutyfan!
16.
16.
yakuza07
zombilájkolós..persze ez tsak?..egy pici trailer..aminek tuti lesznek hibái..mint szinte mindennek vannak.ÉS?de!!! hadd jöjjön ,eme köntös igenis sok zombi játékot szeretönek tetszetös ..sztem.
15.
15.
mnmn1
#13: igen? Mi van vele? Az hogy megírtad blogon nem jelent semmit...
14.
14.
xICEMANx
Hűha, nem semmi, szivszaggatóra sikeredett, remélem jó lesz...
13.
13.
PolluxHUN
őőő izé: http://gamekapocs.hu/tag/polluxhun/blog/391/utos_dead_island_trailer_erkezett
12.
12.
mnmn1
#2: szar???? Az egyik legjobb trailer amit valaha láttam!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...