Itt az első Dragon Age: Redemption trailer

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Ki hitte volna, hogy webes minisorozatot kap a Dragon Age? A frencsájz promótálására jól rágyúr az EA: képregény és iPhone-játék, és persze a Bioware szerepjátéka után hamarosan érkezik az élőszereplős széria is Felicia Day főszereplésével. Merje valaki azt mondani, hogy a rajongók unatkozni fognak.

Rendszertelenül jelentkező Cooltúra híreink közé landolt a Dragon Age: Redemption első, alig félperces előzetese, mely az NBC Jimmy Fallon showjában debütált. A hatrészesre tervezett sorozat főszereplője egy szemrevaló orvgyilkos elf-kisasszony, Tallis lesz, akit Felicia Day alakít majd. Őt a Buffy, a vámpírok réméből és a The Guild című komédiából már ismerhetjük. A tökéletes jelmezekért Doug Jones felel, akinek a Faun labirintusa és a Hellboy sminkjeit is köszönhettük. A rendezésért Peter Winther kezeit csókolhatjuk, jó pár Stargate epizód levezénylését vállalta már magára.

Az első trailerben a csodálatos vörös hajzuhatagban pompázó Felicia fut egy sötét erdőben, dobótőreivel viszont messze földön is híresen bánik. A minisorozatra nyárig kell még várnunk, addig bőven végignyomjuk a Dragon Age 2-t, illetve a facebookos kivetülésébe is belekóstolhatunk.

11.
11.
leviske
Áhááá! Szóval a Lie to me-ből volt ismerős. Szerencséje, hogy traktoros rész volt az utolsó, amit láttam, szóval még nem felejtettem el.

Tényleg kereshettek volna valaki mást. Mondjuk például Yvonne Strahovski kisasszonyt, ha már úgyis szerepeltették a Mass Effectben. :)
10.
10.
Macifasz
Hm...engem ez valamiért a Xena sorozatra emlékeztet. Reméljük, annál azért magasabb színvonalat fog képviselni.:-D
9.
9.
iNKARNATE
8.
8.
Mortis
Én nagyon nem bírom ezt a nőt. Se mint színészt, se mint nőt. A sorozat a téma miatt azért még érdekes lehet.
5.
5.
Scoo
Ebből is látszik, hogy egyre több pénz van a videojáték piacban. Egyre több nagy cím kap ilyen pluszokat.
2.
2.
Split
Ahhhhahahaj, de miért pont Felicia Day? Szerintem ez a szerep pont nem neki való (am. engem valamiért Kiszel Tündére emlékeztet, talán épp ezért nem a szívem csücske ez a csaj :D )...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...