Pariah szépségek

  • Írta: Shifty
  • 2005. március 12.
  • Képek
Link másolása
A Digital Extremes csapata valami újba vágott bele, melynek eredményeit a most megjelent képeken meg lehet tekinteni.

A Digital Extremes az Unreal Tournament sorozattal vívta ki magának anno az elismeréseket és most a srácok gondoltak egyet és valami egészen újat kívánnak alkotni. Új projectkjük, a Pariah nevet kapta, mely egy teljesen más világba kalauzol majd el minket. A játékot egyaránt élvezhetik PC, XBox és PS2 tulajok is, így igazán komoly munka vár az arcokra.

2520-at írunk, amikor is egy doktor, nevezetesen Jack Mason. Hősünk a hajó legénységével együtt lezuhan egy zord, mocsaras bolygóra, melyről a játék során kiderül, hogy a régen imádott Földünk az. Az úriemberen kívül még egy túlélő van, egy amúgy is beteg egyén, akinek szintén az életéért kell küzdenie Jacknek. A game pikkantériáját igazán az adja, hogy főhősünknek 16 órája van, hogy eltűnjön a bolygóról különben betegével együtt meghal, mivel egy termonukleáris bombát kívánnak ide ledobni...hmm érdekes 16 óra játék idő!

Grafika terén a most megjelent képek is bizonyítják, hogy nem lesz gond, hiszen az UT grafikus motorját tunningolták fel a srácok, így hát nincs más dolgunk, mint megvárni a megjelenést, ami elvileg erre az évre van tervezve.

http://www.pariahgame.com/Main.html

1.
1.
fojesz
Tök jó lesz ez... csak kicsit sokat építenek az UT-ra...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...