Gameplay teasert kapott a Battlefield 3

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 23.
  • Videó
Link másolása
Rövid, gameplay jeleneteket is tartalmazó teasert és hat darab új képet kaptunk a Battlefield harmadik részéről. A játék formális bejelentése a jövő héten kezdődő Game Developers Conference-en várható, ahonnan jó esetben még több érdekesség szállingózhat majd - addig pedig kedvcsinálónak ezek is megteszik.

Előzetest olvashatattok már, többé-kevésbé jó minőségű látnivalók is érkeztek a Battlefield 3-ról, de igazi gameplay jeleneteket csak a mostani teaser tartalmaz, és még az sem sokat. Mindenesetre nem szabad kihagyni, mert a játék nagyon szépen fest, és remekül felcsigázza az embert a jövő héten esedékes formális bejelentés előtt.

A játék egyébként már előrendelhető, aki így tesz, ingyen megkapja a Back to Karkand című kiegészítőt is, amely négy darab, a Battlefield 2-ből ismert multis térkép felújított változatát fogja tartalmazni, továbbá fegyverek és járművek is visszatérnek majd az előző részből néhány trófea-achievement társaságában.

Ez lesz az első alkalom, hogy a 2005-ös Battlefield 2 óta teljes értékű folytatással jelentkezik a Battlefield-sorozat. A Bad Company-játékok konzolos mellékágnak tekinthetők, valamint a letölthető Battlefield 1943 és a Battlefield: Heroes is máshogyan közelítették meg a BF-hangulatot. A Battlefield 3 ősszel jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Thx Chelsea120!

48.
48.
Moldren
Akár ilyen lesz akár nem nekem leesett az állam(szó szerint).
47.
47.
aludttej
Hát szerintem se lesz rossz a crysis 2, sőt nagyon jó lesz, de a bc3 meg egyszerűen atom. Szerintem verni fogja a crysis 2-t, a mostani (elég gány) codokat meg főőőleg :D De még messze van, majd meglássuk :P
46.
46.
mdr88
#45: UI: CoD-nak is kellene már valami nagyot újítania, mert (egyéni vélemény) szerintem már unalmas a multirészlege. Azt aláírom, hogy a CoD4 vezető pozícióban van a legtöbb online bajnoksággal foglalkozó oldalon, de a folytatásoknak, már hamar meg lehet unni a multiját, arról nem is beszélve hogy a Single campaigne egyre rövidebb és rövidebb.
45.
45.
mdr88
#44: marha kíváncsi vagyok már a Crysis 2 multijára várom a demót, hogy megnézzem PC-n a videók alapján elég hangulatosnak ígérkezik (pedig nem vagyok egy nagy Crysis fan)

Ami meg a BF3-at illeti: sanszos, hogy ez a game lesz a lehető legközelebb a Crysis-hoz grafikában, de nem szeretnék néhány villanásnyi gameplay után ítélni, várok egy komolyabb videót... minden estere ez is best of game.
44.
44.
dave280
#41: Áhh, azért a Crysis 2-nél biztos nem lesz jobb! ;)
43.
43.
Scoo
#41: Bár még csak 45 másodpercet láttam belőle, de szerintem simán verni fogja az összes eddig megjelent FPS,-t sőt szerintem alázni fogja a Super Mario Galaxy-t és a Zelda-t is!

;

(irónai alert!)
42.
42.
[fUTURe:.
41.
41.
Mathia$
lol ez egymagába jobb lesz mint a cod meg a crysis együttvéve,
eddig a BC2 volt a legjobb, de azt hiszem a "nagytesója" királyabb lesz nála :D
40.
40.
RoBeSzBoY
#38 Amúgy sajna nálam is ez a helyzet.....hű PC párti vagyok és megvan az összes eddigi BF-rész, de ezt a részt már csak PS3-ra tudom megvenni, ugyanis a jelenlegi konfigom édeskevés ehhez és nekem sem lenne elég pénzem összerakni egy tartós VAS-at!
..Úgyhogy marad a PS3 vétele! :)....bízom benne....jólesszez!!
39.
39.
gamerplayer
38.
38.
thernielle
#35: Abból a szempontból nem értek egyet veled, hogy nem konzolra tervezték. Most már nagyjából minden játékot ugyanolyan prioritással fejlesztenek konzolra is, mint PC-re, csak most már egyre több a konzol-exkluzív cím.
Ettől függetlenül persze egy FPS-t nyilván PC-n élvezel a legjobban egy fullos konfiggal, de azt se felejtsd el, hogy például a Playstation 3 2006-ban jelent meg és egy 8 mag van benne (akkor is, ha az tulajdonképpen csak hét ;) )! Az én PCmben még mindig csak kettő, tavaly nyáron fejlesztettem és már most elkeserít pár idei játék gépigénye. Konzolt meg veszel harmad-negyedáron, és akkor az 6-7 évig gép marad. Uff :) Lehet, hogy inkább PS3-ra veszem meg én is, minthogy újabb 150 ezret költsek a gépemre...
37.
37.
Scoo
Aszem csatlakozom én is a "befosok a grafikától" facebook csoporthoz. Ütős.
36.
36.
menjapipaba
#35: ,,majd ha lesz pénz a zsebemben´´ csak az a baj,hogy sokaknak nemlesz.
35.
35.
wildláma
#32: hmmm akkor megyek fürdeni :D

amúgy itt van egy igazán jó érv, miért érdemes még a PC-nél hűségesnek lenni, mert ezt a játékot biza nem a konzolokra tervezték, ehhez a jó öreg (nem a technikára hanem az életvitelére értem) vas kell!!!! lehet erre én is beruházok majd valami faxább gépet ... majd ha lesz pénz a zsebemben, meg lesz egy rendszerkövetelmény is.
34.
34.
HerodPK
amm 2004:S es le van cserlve:)
33.
33.
HerodPK
Isten uber hyper szuper kiraly:)))))
en olvastam sok mindent lessz single player meg ha jol emlexem coop is.....nagyo ragyurnak a mozgasokra no meg ott a frostbite 2.0 :) buntet a gep nem szamit ugyis elfut...lassan mindekinek cserlni kell a next genre.....de ez van 1 nagy beruhazas kb 10 evre szol....kb 20047 ben vettem ezt a masinat es most eszz cserlve mert az ara 10/ se eri:s:PP
32.
32.
elderath
#31: Twitteren mondták a fejlesztők, hogy ez 100% ingame. Semmi effektet nem adtak hozzá utólag. Illetve de, a jelenetek között torzítást.
31.
31.
wildláma
ha ez most tényleg ingame, akkor most felállok és lefosom az inam :D
30.
30.
Stormblast
Abban reménykedek, hogy az EA NAGGGYON sokat fogja reklámozni ezt a játékot, és óriási hype lesz előtte. Adjanak a TV-ben is sok helyen jó reklámot, reklámozzanak ahol csak lehet. Csak így lehet trónfosztás, ha eljut a híre minden cod fanboi-hoz, aki más játékot nem is ismer csak a codot, meg a fifát. Na meg mellette csinálják is meg jól a játékot. De a hype fontos lesz itt.
29.
29.
xICEMANx
Atom keményen néz ki!!! Már alig várom!!!
28.
28.
hakydakillah
24. a COD uralma szerintem csak az eladásra vonatkozik. Az én szememben mindig is COD vs MOH párharc volt, és volt a harmadik, külön kategória, a Battlefield. COD már lassan NFS szintre jut, és évi 3epizód lesz. A legjobb példa a mostani BO, jól össze lett csapva, tele hibával, és problémával. Mégis eladási rekordok, mégis magas értékelések. Most fanboyoknak nem kell engem félreértenie, mert jó lett, máig játszom vele, de nem az igazi, ha nem COD lett volna a neve, renget kritika és körülmény változott volna meg.
Az összes BF játékhoz szép emlék fűz, remélem erre a részre tényleg megérte ennyit várni.
27.
27.
sowsminimal
tetszik, hogy dinamikus és összefüggő a mozgás animációja
26.
26.
menjapipaba
#25: Ha játszott a bc2-vel akkor igen :) annak csak egy gondja volt, mégpedig az hogy egy kicsit monotonvolt.Ha most egy jobb motorral jobb hangulatot teremtenek akkor szerintem igen.
25.
25.
Shotgun Blues
#24: Ezt így megjósolod egy 2 perces teaserből?:)
24.
24.
gucho
veszélyben a COD uralma
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...