Nagy visszhang a Dead Island után

  • Írta: InGen
  • 2011. február 24.
  • Érdekesség
Link másolása
A Dead Island fantasztikus előzetese azonnal ledöbentette a játékostársadalmat, a szomszédokat, a nem létező sarki fűszerest és még nagyszüleinket is. Persze a szakma sem ment el mellette hangtalanul: máris több filmes érdeklődik a jogok iránt, mindenki érzi, hogy ez nagy durranás lehet.

Hatalmas sikert aratott a Dead Island előzetese. Több mint 3 millió követhető Twitter-említést szerzett, és szintén körülbelül 3 millióan tekintették meg magát a trailert is. A számok döbbenetesek, Hollywood pedig máris érdeklődik a Deep Silver háza táján.

Malte Wagner, a Deep Silver egyik érthetetlen beosztásban tevékenykedő, ám minden bizonnyal fontos embere beszélt arról, hogy pár nap alatt többen is megkeresték őket Hollywoodból, producerek és rendezők egyaránt; mindenki a megfilmesítés lehetősége után érdeklődik. Persze konkrétumok egyelőre nincsenek, de Wagner szerint a listán van néhány "nagy rendező" is.

"Mi egy magáncég vagyunk, úgyhogy nem kell szembenéznünk azzal a nyomással, amivel másoknak esetleg kell. Nem mondja meg nekünk senki, hogy a következő ajánlatot el kell fogadnunk, de persze azzal is tisztában vagyunk, hogy a játék körüli felhajtás nem fog örökké tartani" - nyilatkozta Wagner, aki ugyanakkor azt is elmondta, hogy ha most felugranak az első hajóra, azzal hosszabb távon rosszul is járhatnak, hiába vágnának hozzájuk már most többmillió dollárt.

30.
30.
Irasalgor
Azért remélem a játék jó lesz :)
29.
29.
Nyucsi
#23: A trailer és a játék tök más dolog:DRengeteg trailert láttam már,és szerintme sokan mások is,de sose az volt ami a trailerben.A Trailer oylan funkcióként szolgál mint mondjuk egy filmbemutató,egy ízelítő,de az még korántsem magát a játékot tükrözi!
És mégegyszer leszögezném,hogy biztosan nem visszafelé fog játszódni a játék:D
28.
28.
Nyucsi
Háát én egy ilyen infóról se hallottam,hogy visszafelé akarják játszattatni a játékot:DLinkelj már légyszives legalább egy ilyen infót,mert szerintem ez oltári nagy hülyeség:D
27.
27.
XDannyL
Hát remélem is hogy nagy durranás lesz. Ezt nem kéne elcs*szni... Egyenlőre jól indult. Csak így tovább! ;) :P
26.
26.
Mortis
#25: Az eddig hallott infók. Bocsánat. B)
25.
25.
Mortis
#21: Az eddig hallott filmek alapján úgy tervezik. Visszafelé, mint a Memento-t.
24.
24.
Jason Voorhees
Kicsit túl vontatott volt az a videó, de elmegy. Csak nehogy olyan szopás legyen, mint a Bulletstorm…
23.
23.
Kreeg
#21: mondjuk igaz de most ha a trailer olyan akkor a játék mért nem lenne olyan??
22.
22.
caleb007
A trailer nagyon jó lett, ha a játéknak hasonló történetvezetése és zenei aláfestése lenne, és persze sikerülne a játékosok érzelmeire hatni valahogy akkor szerintem nagyon jó játék is lehet belőle.
Ilyenkor mindig a Max Paine jut eszembe. Az is csak egy lövöldözős TPS LENNE(!) a sok közül, ha a művészeti elemek, az átvezetők és a zenei aláfestés nem tette volna azzá, ami.
21.
21.
Nyucsi
Már bocsi,de honnan szeditek páran ezt a marhaságot,hogy a játék visszafele fog játszódni???Attól mert a trailer visszafele ment,eggyáltalán nem biztos hogy a játék is úgy fog,teljesen logikátlan lenne...Amúgy meg Szerintem nagyon jó lesz!
20.
20.
Kreeg
#18: igen igazad van de azért ez az alap ötlet hogy játszodjon visszafele azért eléggé új dolog mondjuk játékba én se tudom elképzelni hogy lesz, a trailerben ez jól nézett ki de hát játék formájában nem tudom...de én ezt ugyis eltudom képzelni hogy a játék a végétöl kezd azaz a hentelésnél és vissza felé megy a végén eljutunk oda hogy épp megyünk hawaira a családal...
19.
19.
Kreeg
#15: jah hát a történet zombi témában télleg sablonos lehet/lesz

bocsika télleg én nem értettem
18.
18.
Teuton
#14: Elképzelem a játékmenetet: odamész a halott zombihoz, kiveszed belőle a baltát, az feltámad és elkezd háttal visszafele szaladni az egyik bokorba, odamész az égő benzinkúthoz, az Erővel kilebegteted a molotovot és eloltódik a tűz...

Osztom a többiek véleményét, ennek semmi értelme, csak arra lesz jó hogy az esetleges fanatikus játékosok (nem hiszem hogy lesznek majd ilyenek) megvegyék a filmet is.
17.
17.
kivenoko
Tipikus Hollywood... egyből fejest ugrana a tejszínbe, nem baj ha alatta szar van -.-''
16.
16.
bali182
#3: Nagyon korrekt amit írtál, teljesen egyetértek veled.
15.
15.
Netsu
#14: Mi fog benne visszafele játszódni?...

Egyébként te nem értesz. TomGoodman a sztorira világított rá,hogy az ne legyen sablonos... én erre reagáltam,hogy eredeti sztorival aligha lehet előrukkolni egy zombis témában.
14.
14.
Kreeg
#6: látom nem érted...a játékban pont az lesz az alap ötlet hogy a játék visszafelé fog játszodni....igy már a trailerböl is kilehet nézni hogy lesz benne eredetiség....
13.
13.
Quent1n
#3: Totál egyetértek veled, mindenben! Nem tudom mitől több ez mint bármelyik másik zombis cucc. Egyelőre csak egy fasza trailer meg bár gagyi állókép. Ez egy filmhez édeskevés. Bár Hollywoodnak ez is elég lehet egy filmhez...
12.
12.
tabu3x
#10: dp2 még nem volt meg...
11.
11.
elite_hun
Az a jó benne hogy rpg+zombi+túlélős játék még nem volt
10.
10.
hali74
#8: Nekem a dead space2 ben sem tetszik amikor gyerekek változnak át és halomra kell öket gyilkolni....
9.
9.
Mortis
Istenem. Mert az olyan marha eredeti ötlet, hogy egy trópusi szigeten folyik a zombiirtás? Jó, oké, még nagyon keveset tudunk, de most őszintén: Mit lehet még kisajtolni a zombi témából?

Ötlettelenség=Hollywood
8.
8.
tabu3x
Nemtom mi ebben k... jó. Dead Space az zsír (tudom, az nem zombis, de szintén horror), mert a valóságtól teljesen elrugaszkodott, de egy gyerkőc végső soron halálában nem látok mást, csak szomorúságot. De biztosan lesz aki megveszi.
Megyek vissza killzónozni.
7.
7.
daenath
En csak orulok a zombis gamaknak, persze ha minosegi es single playeres :)
Left4Dead mar nem jott be annyira, tul monaton lett egy ido utan.
6.
6.
Netsu
#3: Mondjuk zombis cucc eleve nem lehet eredeti és ötletes,szóval tök mind1,mivel állnak elő,akkoris klisés,és sablonos lesz. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...