Modajánló: A Source motoros Blade Symphony

  • Írta: JoHnNiEE
  • 2011. február 26.
  • Letöltés
Link másolása
Emlékeztek még a 2002-es Jedi Knight 2: Jedi Outcast és 2003-as utódjára, a Jedi Academy-re? Mindkét játék multiplayer része legendává vált a Star Warsot kedvelők köreiben, elvégre ezek voltak az első címek, melyek lehetőséget adtak online fénykard-csetepatékra.

A rajongók különböző szabályokat fektettek le, létrehozták a párbajozás szellemiségét - az akkori játékosok közé tartoztak a Puny Human Games fejlesztői is. Örömömre szolgál bemutatni a srácok legújabb modifikációját, a Blade Symphony-t. (Mellékinfó: a Puny Human Games sokunk számára ismerős név lehet, hiszen ők fejlesztették a Source motoros Dystopia című, multiplayerre kihegyezett cyberpunk FPS-t is.) A címet olvasva még a legcsekélyebb angoltudással rendelkező barátaink is sejthetik, hogy miről van szó: kard és szimfónia? A hangsúly nagyon is a kardon lesz.

A Blade Symphony egy online játszható, Source motorra épülő, 1v1-re kihegyezett külső nézetes párbaj "szimulátor". A játék maga egy alternatív univerzumban játszódik, ahol a keleti stílusú cyberninják, azaz a Hokuten Bérgyilkosok Klánja, illetve a nyugati stílusú Black Rose Lovagrend kaszabolja egymást nézeteltéréseik megoldása végett. A játékban a harcosok háromféle stílus közül választhatnak: gyors (ez kis sebzéssel jár), normál (átlagos), illetve lassú (nagy) között, a különböző stílusbeli támadásokat pedig lehet kombinálni is, ami tovább szélesíti a lehetőségeket. De támadás nincs védekezés nélkül: lehetőség van minden iránybeli blokkolásra is, mindhárom stílusban, sőt a támadások elől is ki lehet térni, a megfelelő irányba gurulással, illetve hátrálással. 

A Blade Symphony jelenlegi verziója zárt bétafázisban fut, három elérhető pályával, jelenleg karakter és felszerelés-modifikáció nélkül. Bétakulcs igényelhető a hivatalos honlapon és a játék Mod DB-s oldalán is - a mod futtatásához szükséges valamelyik Source motoron futó játék megléte, illetve egy Steam-fiók birtoklása is.

11.
11.
Darox
#10: köszi a kulcsot! nagyon jó játék! ajánlom mindenkinek!
10.
10.
JoHnNiEE
béta kulcsok, tőlem nektek

70a40614dffc8291
33f9c3019806f0c1

tessék itt beváltani :)
http://www.blade-symphony.com/beta.php

9.
9.
Berencsit
#5: ja énis, de ez se lessz rossz. ;)
5.
5.
laca009
Hát ha mondhatom azt hogy nagyon jó, DE engem még mindig jobban érdekel a Blackmesa source.
4.
4.
Mortis
A Source megint megmutatja! Nem szabad leírni. Egész jól néz ki és az alapötlet is dicsérendő. :)
3.
3.
K/G.
A táj nagyon szép, de ami a lényeg lenne, az animáció darabos, az emberek csúszkálnak. De ugye mod, szóval nem is rossz....
2.
2.
Split
Van egy olyan érzésem, hogy -ha nem is most, de- a DotA sorsára juthat! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...