Bizonytalan a DJ Hero fejlesztőinek a sorsa

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Activision nemrég hivatalosan is bejelentette: befejezte a Guitar Hero- és DJ Hero-sorozatokat, s bár nem tudni még, hogy szünetről vagy végleges halálról van-e szó, az biztos, hogy az ezeket a játékokat fejlesztő csapatokat leépíti majd a kiadó. A DJ Hero fejlesztőinek sorsa viszont még mindig bizonytalan.

Az Activision a Guitar Hero és a DJ Hero elkaszálása mellett azt is bejelentette, hogy 500 embert küld majd el a közeljövőben: akkor annyit erősítettek meg, hogy a leépítések a 7 Studios és a Vicarious Visionst biztosan érintik majd. Bizonytalanná vált ugyanakkor a FreeStyleGames sorsa is, elvégre ők vitték egyedül a DJ Hero-frencsájzt, mindeddig azonban nem derült ki, hogy az Activision hogyan tervez a jövőben a brit csapattal.

"Pozitív megbeszéléseket folytatunk az Activisionnel a FreeStyleGames jövőbeli lehetőségeiről" - írta a csapat a legutóbbi közleményében, s hozzátették, hogy bár még mindig nem tudnak semmi konkrétumot mondani, remélik, hogy hamarosan lesz miről beszámolniuk. A cég szerint az iparági szereplőktől és a játékosokról kapott üzenetek alapján sokan kiállnak mellettük, és nagyon hálásak a támogatásukért.

Az Activision egyébként azért döntött úgy, hogy végez a Hero-sorozatokkal, mert a zeneszámok jogdíjai és a hangszer-kontrollerek előállítási költségei nagyon sok pénzbe kerültek, és az egyre csökkenő eladások mellett nem tudták nyereségesen értékesíteni a játékokat.

7.
7.
Pedig sztem jó kis játék. Csak én hülye skippeltem a tutorialt. Van online PC demó.
6.
6.
Füge
5: akiröl beszélsz az Deadmau5. Az egyike azoknak a világhírű DJ-knek akik hozzájárultak a nevükkel, és a zenéikkel a DJ Hero 2-höz. Szoval mielött irsz egy ilyen kommentet járj utána annak, h miröl beszélsz.
5.
5.
HerodPK
Deadmous3 mit keres itt az a maskara az o védjegye amugy iszanyat zenet tol...de a game attol meg nincs megmentve hogy bekopincsoltak szegényt:)
4.
4.
HATRED
sajna az activision könyörtelen üzletpolitikát folytat de a dj meg guitar herokon nem sok minden fejleszteni való volt ráadásul a dj hero szerintem elég sz@r is.
3.
3.
daft_pete
"a zeneszámok jogdíjai és a hangszer-kontrollerek előállítási költségei nagyon sok pénzbe kerültek"

Akkor ne eröltessék a "hangszer-kontrollereket", hanem legyen elég a szokványos joy...
2.
2.
Netsu
Látom,soha nem lesz elég nekik a pénzből..
1.
1.
Sarkadi
Az Activision csak leépit minden kisebb stúdiót...nem lesz ennek jó vége
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...