Elstartolt a Nintendo 3DS Japánban

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 26.
  • Megjelenés
Link másolása
A hideg idő ellenére is szép tömeg gyűlt össze a japán üzletek előtt, a minap rajtolt el ugyanis a Nintendo következő generációs kézikonzolja a keleti szigetországban. Persze ahogy az várható volt, türelmesnek kellett lenni: a gépek jó részét az előrendelők vitték el, és a maradék készlet sem volt túl bőséges.

Durván 750 fanatikus sorakozhatott fel a tokiói Akihabara kerület üzletei előtt, hogy az elsők között jussanak hozzá a Nintendo 3DS-hez, noha hideg volt kint, és azt már előre lehetett tudni, hogy a konzolok jó része már előrendelésben elfogyott. Még a nagyobb üzletek is kisebb készleteket kaptak csak, így néhányan több mint 24 órája ácsingóztak a bejárat előtt.

A Nintendo 3DS számos játék kíséretében rajtolt, többek között a Pro Evolution Soccer 3DS, a Super Street Fighter IV 3D Edition, a Samurai Warriors: Chronicles, a Bust-a-Move Universe, a Nintendogs + Cats, a Ridge Racer 3D, a Combat of Giants: Dinosaurs 3D és a Professor Layton and the Mask of Miracle is a nyitócímek között voltak. A rajtról a 1UP jóvoltából képeink is vannak, sőt a Kotaku videót is összerakott a saját fotóiból.

A Nintendo a következő öt hétben (vagyis a nyugati premierekkel bezárólag) 4 millió eladott 3DS-szel számol, ami mindenképpen meggyőző szám lenne - a kérdés az, hogy sikerül-e egyszer utolérni a Nintendo DS egészen brutális 145 milliós számát. A japán konzolgyártó tisztában van vele, hogy ez a már bejáratott felvevőpiacokon nem lesz egyszerű feladat, de nagyon bízik más ázsiai és dél-amerikai régiókban.

A Nintendo 3DS március 25-én jelenik meg Európában 250 eurós áron, az amerikai premier pedig két nappal később, március 27-én esedékes - ott 250 dollárért vesztegetik majd a kütyüt.

10.
10.
Birkazoli
Én mínuszokban is képes leszek majd ott állni egy bolt előtt, csak kaphassak egyet!:D
9.
9.
shooter1234
Ha ingyen adnák, akkor esetleg 1 napot ácsorognák érte minuszokban.
8.
8.
Lada1200
#7: hát a japánok mindenre képesek :]
7.
7.
p.balou
3: MIafasznak? Mennyivel jobb -5°-ban kint állni!
6.
6.
Mortis
#5: Ahha, nekem is ez szúrt szemet rögtön. Nagyon egyenlő, tényleg. :)
5.
5.
Qbász
Imádom ezt az üzletpolitikát. 250 dollár=250 euró
4.
4.
xXgoronikahunXx
pláne amenyibe kerül majden 70000ft kész rablás!!!
3.
3.
tundra
Miért nem rendelik meg neten?
2.
2.
szerver
Ezek hülyék! 1 napot ácsorogni egy játékért??? (és ráadásul hidegben)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...