Elkeltek a Devil May Cry filmes jogai

  • Írta: InGen
  • 2011. március 1.
  • Érdekesség
Link másolása
A Devil May Cry valamilyen szinten mindig is filmszerű jeleneteket tartalmazott, ezért meglepő, hogy még nem csapott le rá Hollywood. Persze azért a sorozat sosem emelkedett Metal Gear Solid-szintű magasságokba a rendezést illetően, a cool főhős köré mégis simán lehet egy jó mozit építeni.

Persze egy játék esetében nem mindegy, hogy kihez kerülnek a jogok, hiszen ennek megfelelően lehet akár katasztrófa is egy-egy adaptáció vége. Nos, úgy néz ki, hogy a Devil May Cry filmes jogai a Screen Gemsnél landoltak, akik arról híresek, hogy ők készítették nekünk az eddigi Resident Evil-filmeket. Hogy ez jó dolog vagy rossz, arról mindenki döntsön maga, az mindenesetre valószínű, hogy üzletileg sikerre tudják vinni a dolgot, hiszen a Resident Evil-filmek eddig 580 millió dollárt kaszáltak világszerte, amiből a legutóbbi, a 3D-s Afterlife csak magában majdnem 300 millát hozott.


Valamennyire még ironikus is a dolog, hiszen a Devil May Cry alapból a Resident Evil testvérének indult, s csak később vett jelentősen új irányt. Ráadásul a Screen Gems a Sony egyik leányvállalata, így valamilyen szinten még házon belül is marad a PS2 egyik legnagyobb klasszikusának adaptációja. Úgy néz ki egyébként, hogy a forgatókönyvet Kyle Ward írja majd; az úriember felelős a Kane & Lynch mozi papírra véséséért is, úgyhogy hamarosan kiderül, milyen munkát végez.

31.
31.
rossitibi
#29: Na ez már rátermettebb csávó! :)

IceColdKillah
Egyébként én is minden nap azért nézek be ide,hátha kapok valami jó hírt egy rendes dmc-ről! Én is még mindíg reménykedem!
30.
30.
metallica95
Úgy néz ki egyébként, hogy a forgatókönyvet Kyle Ward írja majd; az úriember felelős a Kane & Lynch mozi papírra véséséért is, úgyhogy hamarosan kiderül, milyen munkát végez.
29.
29.
keiji maeda
én csak is vle nézném szivesen a filmet !!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=wuq2F66QeP4&feature=related Ruben Langdon ő Dante szimkronhangja kaszkadör is .... és még sorolhatnánk más nem ism lehet Dante
28.
28.
abydos
#11: Eszem ágában sincs megvenni ezt a "Danténak" nevezett meleg nyomorékot!
A Devil May Cry széria a Japán mivolta miatt volt király, ez a szutyok egy nyomorék amerikanizáció, a britektől. Pfúj....
27.
27.
IceColdKillah
Minden este lefekvés előtt imádkozom, hogy ez az egész új Dmc csak egy "kész átverés" legyen.
Majd ha ki jön a játék, akkor ott fogok álldogálni a polc előtt, és mindent elkövetek hogy senki se tudja megvenni.
26.
26.
rossitibi
25.
25.
Folti90
#22: Tiszta Modern TalkingXD
14: Stílusa volt a karakternek, de ennyi erővel akkor a Bayonetta se egyedi mert, már láttunk nagymellű, feszes bőrruciba bujtatott csajt. De lehet jobb lett volna ha a Bűbájos Boszorkák stílusában készül el!!!XD
24.
24.
hakydakillah
23. ezt a csávót elkapni, és lemészárolni, neki köszönhetjük az új Dante-t :-)
23.
23.
rossitibi
22.
22.
hakydakillah
19. itt a film főszereplője, csakis neked drága barátom:

http://i103.photobucket.com/albums/m128/Dark_Sumerian/idiotwantstobedante.jpg
21.
21.
felegyi
Tényleg egy herkásra hasonlít a rebootolt Dante, lehet az is de mindenféleképpen megnézem mit hoztak össze... annyi szent, nem úgy fogok rá tekinteni mint a régiekre... oldschool Dane-val tudtam azonosulni, laza, olaszos... de ez? Ha akarnék sem fogok...
20.
20.
Mortis
Na, itt a dilemma. Milyen legyen a fizimiska? Én azt mondom nyugodtan, hagyják békén a jogokat és valami saját ötletbe vágják a fejszét, ne mindig feldolgozás, feldolgozás, feldolgozás, folytatás, feldolgozás alapon menjen minden...
19.
19.
rossitibi
#16: Igy van 1-4-ig tartott nálam is és sok szeretettel várom inkább a Ninja Gaident! Még abban reménykedem! Remélem nem ezt a Dantét ismerik meg azok az eberek akik nem játszanak,ha megnézik a filmet! Legalább az szóljon a régiről,és maradjon a stílusnál! Rég vártam hogy megfilmesítsék!
18.
18.
hakydakillah
17. ilyen alapon ez rohadt tág fogalom.. Mi egy játékról beszélünk, és valóban egyedi stílus az, amit képvisel.
Anime / Manga alapon meg én is panaszkodhatok, hogy miért kell az összes akciófilmben lövöldözni, miért szinte mindig a jó nyer stb. :-)
17.
17.
Semmer
#15: Szó nem volt csak a játékról. Manga vagy anime vagymiat**m fele ilyenekből áll. :)
16.
16.
keiji maeda
tök mindegy minden szónak egy betű a vége :D deh a lényeg hogy :) igen a japánoknál elterjedt a fehér hajú karakterek ez mindig is igy volt . deh dante-hez hasonló nincs még egy mivel szerintem ő a leglazább legstílulsosabb karakter mind közül . az hogy az új duvatmajom dantét leszoljuk az természetes dolog amikor egy ilyen sikerkaraktert ujraértékelnek a mai justin bieber - Sp - Twilight - homokos stílusra , DE ez nem jelenti azt hogy rosz játék lesz !! azt majd akkor kell eldönteni amikor legaláább a demót kipróbáltuk , egy a lényeg nálam a sorozat akkor is meghallt 1-4-ig tartott a 2,részt leszámítva mind szuper volt .
15.
15.
hakydakillah
14. én se támadni akarok, de sorolj fel akkor 12drb ilyen játékot, ilyen vagánysággal, ilyen stílusban, ekkora karddal a kezében, ilyen magas értékelésekkel, és igazat adok neked
14.
14.
Semmer
"az eddigi DMC-k egyediek voltak, és volt egy karakter benne, az új meg egy tömegcikk'

Nézzük csak. Fehér hajú, vézna japán beütésű gyerek, 4,5 méteres karddal. Ilyet tényleg nem láttunk még soha előtte... Csak 12 egy tucat belőlük ;)

Amúgy No Offense, de mielőtt mindenki így leugatja az új részt, nem kéne azért esetleg kipróbálni?
13.
13.
hakydakillah
11. ha a játék tényleg jó lesz, akkor kiadhatnának egy CHEAT-et, amivel zacskót húzhatok Dante fejére, mint egy ronda kurv@ra :-)
12.
12.
Folti90
#11: Én nem akarom megvenni ezt a játékot!!! Ez a "baleset" csak akkor fordulhat elő, ha baromi jó kritikát, vagy ha lesz lehetőségem hosszú ideig kipróbálni. Az új Dante-vel meg az a bajom hogy alkonyat feelingje, van és sztem az eddigi DMC-k egyediek voltak, és volt egy karakter benne, az új meg egy tömegcikk, hogy a sok 12 éves rohanjon megvenni!!!
11.
11.
Jinbobo
Mindenki leszólja az új Dante külsejét. Attól még lehet jó játék az új része! Meg aztán hiába szóljátok le, mindegyikőtök egytől-egyig ugyanúgy vevői lesztek a játéknak mint én! Lehet olyan játékmenettel fog rendelkezni hogy feledteti az előző részeit.
A filmet izgatottan várom, legalább annyira mint az új részét a játéknak. Bár a Resident Evil filmeket csak gyenge, közepes kategóriába sorolom, bízok benne hogy a DMC méltó lesz nevére...
10.
10.
Folti90
A jogok megvannak, tuti hogy valami brutális homipornót csinálnak belőlexD
9.
9.
NinjaNorb
Na miben hogy a divatbuzi "dante" lesz a filmben?xD
8.
8.
vergil14
hakydakillah-nak van igaza :) ez egy rohatd...(.........) és ............... majomképű kalocsai vendégmunkás úgy hogy ha csináltok a fimet ezt az ürgét lehetőleg hanyagoljátok!
6.
6.
abydos
Kár, hogy nem azok készítik, akik a Final Fantasy 7 Advent Childrent vagy azok akik a Resident Evil Degeneration-t :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...