Tíz percnyi The Witcher 2 játékmenet

  • Írta: InGen
  • 2011. március 1.
  • Videó
Link másolása
A The Witcher a szerepjátékok egyik nagy meglepetése volt: egy parányi európai stúdió akkora játékot készített, ami már-már szinte vetekedhet a Bioware-szintű anyagokkal. A második résszel a fejlesztők célja egyszerű: kijavítani mindent, ami az elsőben rossz volt, és még durvább kalandokat elénk rakni!

Az alább látható 10 perces videó a vízjel tanusága szerint a pre-beta verzióból származik, ami reális, tekintve, hogy a végleges játék május 17-én jelenik meg. Az anyag néhol nem túl akciódús, emberünk sokat nézegeti a környezetet, de legalább látjuk, milyen ütős grafikával készültek nekünk a lengyelek.

20.
20.
drat576
nem értem hogy mért lép ki állandóan a játékos a karikába hogy váltson egy jelet, amikor az 1-ben is csak egy gombnyomás volt, viszont tetszik hogy lehet várakozni és nem kell mindig keresni a tábortüzeket
19.
19.
"kijavítani mindent, ami az elsőben rossz volt" - miért, volt olyan??? :) (mert szerintem nem, bocs az elfogultságért)
18.
18.
bzsp
elég faszán néz ki :O jó kis game lesz :)
17.
17.
The Lone Drow
#16: Miért? Ez csak alá van vágva. Youtube-n van fönt néhány szám és szerintem nagyon jók.
16.
16.
daneelolivaw
azt hiszem, a zenét kikapcsolva fogom hagyni játék közben.
15.
15.
The Lone Drow
#13: Én már akkor beleszerettem :D
14.
14.
Mortis
Kellemes kis videó. Szerintem nincs különösebb gond a harcrendszerrel, bár be kell vallani, hogy most nem lett túl változatosan bemutatva. Az előző videókban tényleg jobb volt. Mit is írhatnék? Várom szeretettel.
13.
13.
Raziel88
Mikor megjelent róla a leges legelső videó mindenki osztotta. Most meg mindenkinek bejön a játék. Én akkor is mondtam hogy ez még nem a végleges játék. Nagyon jó lesz, nem kell aggódni. :D
12.
12.
felegyi
Még nem lestem meg a videót, de a hsz-eket elolvasva én csak annyit mondok hogy nézzétek meg a legelső debut videót ahol gameplay is van benne... ott látni lehet hogy benne van a kattintásos felül nézetes style... az új vidiket meglesve én is paráztam, joggal... de amint megnéztem a régi gameplayt megnyugodtam ;) !
11.
11.
volkornka
10.
10.
bitbandita
#9: Persze, igazad van, stílusfüggő. A videón látottal nem is az a gondom, hogy sokat varázsol, hanem a sok értelmetlen mozdulat, bukfenc. Pl. megtámadja az ellent az ellent és már csak egy csapás kéne (vagy már ki van ütve az aardtól), erre elgurul csak hogy használhasson még egy jelet, vagy megtámad egy másikat... ez szerintem elég életszerűtlen (már ha ilyesmit számon lehet kérni). Meg persze ez egy promó videó, nyilván direkt játszik úgy, hogy minél több fícsört mutasson minél többször.
Amúgy rohadtul tetszik, akarom most, és kötelezővé tenném minden gamernek :)
A Witcher 2-t, meg az új Thiefet várom a legjobban!
9.
9.
The Lone Drow
#8: Ez játékos függő szerintem, én használom az összes jelet.

A harc rendszer szerintem teljesen rendben van, nekem tetszik.
8.
8.
bitbandita
Hát ez a játékstílus tényleg nagyon nem passzol Geralthoz. Az elsőben is ritkán varázsoltam, néha dobtam egy ignit, vagy a kivégző mozdulatok miatt aardot és ennyi.
7.
7.
caleb007
#6: Egyébként úgy láttam mintha a vége felé beállt volna védekező állásba, úgyhogy szerintem nem leszünk rákényszerítve a bukfencezgetésre.
6.
6.
caleb007
Nyilván lehet máshogy is játszani, szerintem azért tartja folyamatosan a távolságot mert a varázslatokat akarja megmutogatni a nézőknek.
4.
4.
thernielle
Mondjuk ami nekem nem tetszik az egészben ez a rohadt sok ide-oda bukfencelés. Mennyire életszerű az, hogy a harcmester Witcheristen a harc 95%-át a földön fetrengve tölti, a maradék 5%-ből 3-at végigvarázsol és csap mondjuk kettőt a baszom nagy kardjával? :)
3.
3.
Killerbee
#1: Ja, sajnos ez tűnt fel nekem is. Gyönyörű környezet ide vagy oda. És ezt a pre-bétára fogni már aligha lehet.
2.
2.
thernielle
Szerintem az még a pre-béta-átok, amit majd feloldanak a véglegesben :) Ennél még az egyben is több taktika volt, pedig ott is leginkább csak a kattintás ütemére kellett figyelni. Talán ezt várom a legjobban idén a Mass Effect 3 mellett.
1.
1.
renato999
Eszméletlenül jól néz ki szerintem !! Bár a harc eléggé úgy néz ki mintha az egyetlen taktika az lenne, hogy oda ugrok csapok 1 et majd vissza ugrok!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...