Tomb Raider nextgen

  • Írta: Daks
  • 2005. március 16.
  • Hír
Link másolása
Ha azt hittétek, végleg befejeződtek a szexi Lara kisasszony kalandjai, tévedtetek! A Tomb Raider most az új generációs konzolokat vette célba!

Ha azt hittétek, végleg befejeződtek a szexi Lara kisasszony kalandjai, tévedtetek! A Tomb Raider most az új generációs konzolokat vette célba!

Az Eidos ma jelentette, hogy bizony nem hagyják sokáig nyugodni nagymellű Lara Croft barátnőnket! A készülő, még bejelentésre váró új Tom Raider már PSP-re és Xbox 2-re is készül. A gammát az idei E3-on fogják bemutatni, a megjelenés pedig jövő nyárra várható.

9.
9.
Sybilla
Hát ez az, Fojesz ... Gyakori hiba, ha az ember arról állít biztosakat, amit soha nem tapasztalt. A TR: Chronicles Lara TR4 végén történt "állítólagos halála" után régi kalandjait mutatja be, melyet barátai beszélnek el. Ezek a kalandok tszetesen egyik régi részben sem fordultak elő - nem azért "Chronicles", hiszen ebben az esetben akár "Revision" is lehetne a címe ...



Azzal egyetértek, hogy szegény Lara kiöregedett, és az újabb, szerencsétlen próbálkozások már csak marketing céllal folynak. Egyébként a Hölgytől a múltját már nem lehet elvenni, és a rajongók szívében mindig lesz számára hely. :)
8.
8.
fojesz
Az igaz, hogy történelmet csinált a játékok terén... nem is tom miért... :D Sztem a 4. rész még játszható volt... az ötödik vizsont... igaz azt nem próbáltam, de nem is izgat. Az hasonló, mint a Hitman 3-ban, hogy újrajátszassz régebbi küldiket nem? Az AoD meg borzalom... és csatlakozom Callistohoz: hagyják békén Larát ... már lejárt kicsit... addig is: Bloodrayne!!! :D
7.
7.
Sybilla
Nem akarnék nagyon vitázni Veled, InGen, de nálam a TR-rel kezdődött MINDEN, így kiállok mellette, hiszen stílusteremtő játékról van szó, ami történelmet csinált a videojátékok területén. :))) Az 5-ig minden rész fejlődött, nagyszerű sztorikkal, érdekes megoldásokkal, és hihetetlen, egyedi fílinggel. Pl. a 2000-ben megjelent 5. rész (Tomb Raider: Chronicles) szvsz többet tud letenni az asztalra, mint a 2003-as Indy & The Emperor's Tomb. A TR1, TR4 és 5 visz mindent. :)))
6.
6.
InGen
Pff, 3-tól felfelé gyenge az össes.



Egyébként úgy van ahogy Fairlane kolléga mondja: eredetileg most jelenne meg PC-re, de az eltolást már korábban is mondták, még a felvásárlási hercehuca előtt, szóval most tényleg csak annyi jött be, hogy a késés miatt, mintegy bónuszban még a PC mellett jön a nextgen konzolkra és PSP-re is.
5.
5.
Sybilla
Callisto, az első 5 résszel, akarod írni ... ;)))



Egyébként a TR: AOD megjelenése körüli cirkuszhoz hasonlóan a TR7-et (munkacím) megjelenését is eltolták a múlt héten. Nem biztos, hogy az E3-on bemutatják, és azt sem erősítették meg, pontosan milyen platformokon fog megjelenni.



A fanoknak - én is az vagyok - marad az örökzöld TR1-5. :))))
4.
4.
-callisto-
atyég.....

mérnem hagyják már békén szegény Larát?

olyan jol elszorakoztunk még anno a 2 résszel, de az utanna levok... nos ... igen.... suxxxx
3.
3.
Daks
igen, vicces latni, hogy ugyanabbol a sajtoanyagbol kulonbozo ujsagok miket kanyarintanak. neha enis benezem angol szoveget, de altalaban megprobaljak ugy fogalmazni, hogy ne csak "anyanyelvuek" ertsek. ugyertem nem hasznalnak komlikalt kifejezzeseket csak ilyen, hogy XY announced Z game stb :)
2.
2.
Ford Fairlane
Jellemzo, hogy "nem hagyják sokáig nyugodni" szoveggel sumakoljak el, hogy a mostanra idozitett megjelenest eltoltak egy evvel kesobbre. Szerintem lesz azert PC-re es PlayStation 2-re is valoszinuleg (eredetileg egy PlayStation 2 magazinban akartak leleplezni a jatekot februarban, ami vegul elmaradt - nyilvan meg mindig tul korai stadiumban van a cucc), ahogy Daks is irta, a meg nem nevezett platformokon tul az Xbox 2 es PlayStation Portable valtozatok csak raadasok, bar nehany hazai magazinnak sikerult az eredeti angol sajtonyilatkozatot ugy felreforditania, hogy a jatek Xbox 2 es PlayStation Portable exkluziv lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...