GDC 2011: Trenched - a Double Fine új játéka

  • Írta: InGen
  • 2011. március 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Eddig sem szűkölködött érdekességekben az idei Game Developers Conference, ám Tim Schafer a végére hagyta az egyik legjobbat. Az úriember bejelentette a Double Fine új játékát, ami kizárólag Xbox Live Arcade-re jelenik meg, és a kedvcsináló alapján igen-igen keménynek tűnik.

A GDC végén derült ki, miben sántikál Tim Schafer és elmebeteg csapata. Nos, láthatóan hűek maradnak önmagukhoz, a Trenched névre keresztelt új játékuk ugyanis a szokásos, kissé eltúlzott rajzfilmes stílust képviseli. A játékmenet eléggé frankónak tűnik: hatalmas robotokat építve és irányítva kell elpusztítani az emberiséget abuzáló ronda robotokat.

A bejelentés mellé kaptunk egy kis kedvcsinálót is, ami alapján mindenki képbe kerülhet az anyaggal kapcsolatban. A játékot a Microsoft Game Studios adja ki, és az (egyelőre) kizárólag Xbox Live Arcade-en fog megjelenni.

7.
7.
bali182
Eléggé hasonlít a Front Mission Evolved nevezetű csodára...
6.
6.
aruha
kifejezetten jóötlet:) Jöhetne pcre:P
5.
5.
Mortis
Kíváncsi vagyok, hogy logika elemek lesznek e benne.
A Double Fine szerintem az utóbbi idők egyik legkreatívabb csapata és szerintem bármilyen stílusban képesek lennének nagyot alkotni.
4.
4.
Darox
#3: ebben mi a kopp...? az hogy ugyanúgy tps-ben kell hasonló robotokkal lövöldözni? me ha erre gondoltál akkor pl a lost planet egy nagy mechwarrior kopp... egyébként aranyosnak tűnik a játék csak nincs boxom!
3.
3.
crazymonkey
2.
2.
xICEMANx
Hát nekem nem nagyon jön be... Jópár stilust lehet ebben látni, mintha vagy 3-4 játék lenne összegyúrva elég hülye formában XD... Igaz Arcade game-nek elmegy...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...