GDC 2011: Mozgásban az új Unreal Engine 3

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 5.
  • Videó
Link másolása
Végre videóval is szolgálhatunk a GDC-n zárt ajtók mögött bemutatott és jelentős frissítésen átesett Unreal Engine 3 techdemójából. Ki hitte volna, hogy ilyen nagy léptékű tartalék van még a hat éve debütált motorban? Egy mocskos jövőbeni városképet láthatunk, megcsömörlött főszereplővel. Ütős!

Az Epic fizikai motorjának átdolgozott inkarnációja dübörög a techdemóban, egy hervasztó, emberség nélküli világképen keresztül mutatkozik be az új engine-ben: hősünk kiégett, dohányzik, lemondóan szemléli, mivé fajult a világ. Tényleg, mivé? A stúdió váltig állítja, egy körömfeketényi előre koreografált CG sincs a demóban, minden ingame. Mark Rein elmondta, mindezt iránymutatásnak szánják a hardvergyártóknak és a következő konzolgeneráció számára. Azzal vitatkoznánk, hogy mennyi tartalék van még az Xbox 360-ban és a PS3-ban, de tény, hogy a friss Unreal Engine DirectX 11-ben fut, és így fog kinézni egy játék a közeljövő játékaiban.

Kamerás felvétel, de ennek ellenére elég jó minőségű. HD-re tolni mindenképpen!

24.
24.
sowsminimal
Ez azt hiszem túltesz a CryEngine 3-on, viszont le merném fogadni, hogy azért egy kis körömfeketényi After Effects befigyel :)
23.
23.
.LnB
Általába Techdemo-t nem visznek tovább konkrét játékká, de most szerintem ez fog történni, mert Techdemoba nem szoktak ennyi karaktert és ennyire kidolgozott "univerzumot" bemutatni, lásd korábbi unreal enginek bemutatóit, ott ekkora kidolgozottságról szó sincs.
22.
22.
Gorre
Sarge szivarja jobb mint ez a töpörödött cigi http://www.youtube.com/watch?v=gYxmCYp_nG0
21.
21.
Moldren
nemsemmi, ezzel az engine-el fog menni a gears of war 3?
amúgy jó kis játék lehetne ebből a techdemoból :)
19.
19.
Dresa
#15: Ezt én sem értem, h ez nekik mire jó..lemenne a sajtótájékoztató azt rögtön utána fellőni a netre jó minőségben h hadd nézzék ujra az ujságírók, meg a szakma..
18.
18.
szogyenyi
Az Epic mindig tud meglepetést okozni.

#4: Még nehogy az legyen, hogy tényleg megcsinálják a játékot, ami ezen a bemutatón alapszik és ez legyen az új technológia bevezető játéka. Mondjuk nekem lehet bejönne.
16.
16.
X360_FaNbOy
Ezt azért erősen kétlem. Ezek szerint 2 év mulva nem tudsz majd játszani egy, ma 750ezer forintért vett masinával.
15.
15.
bali182
Tényleg nagyon szép. Akár CG-nek is elmenne. Egyet viszont nem értek. Ha ezt nyilvánosság előtt bemutatták, akkor mi mért ilyen kamerás sunyiverziót nézünk, miért nem tudtak az Epic-es srácok azonnal feltölteni egy HD változatot?
14.
14.
gagyinho
Hát ha ez fulll ingame volt végig akkor le a kalappal! :D
This is EPIC!! :D
13.
13.
Tokodboy
#3: Ha jól tudom, nyilatkozták, hogy jelenleg nincs olyan hardver amin elfutna.
3DB SLI-be kötött GTX 580-on fut a dolog és még így is hibásak az árnyékok stb.
Erre bízony várni kell a köv konzolgenerációig, addig a PC-s játékok sem fognak sokat fejlődni.
11.
11.
drat576
elég jól fest, jó lenne ha a Mass Effect 3 már ezt a verziójú UE3-mat használná
10.
10.
heveyguns
9.
9.
Giggsy
Ez csak egy techdemó tényleg? Nem valami jövőben megjelenő Unreal 3-as játékból vett részlet? A hangulata alapján tuti vásárlós lenne nekem. Na meg persze az sem semmi, hogy az Unreal engine képes ilyesmire, én már temetem egy ideje, hogy majd jön jobb, de egyelőre marad letaszíthatatlan a trónról, úgy fest...
8.
8.
Killerbee
#3: Mire ilyet fogsz látni otthon addigra már kint lesznek a köv gen konzolok.
7.
7.
tjames
Megnézném azért mikor lesz ilyen egy játék ingame grafikája :)
6.
6.
Sarkadi
A fények,a füst,árnyékok mind remekül néznek ki,nagyon részletes az egész.Egyszóval : király. :)
5.
5.
Mortis
Barátunk kellemesen szétcsapott mindenkit. Különösen a fejlövés tetszett nagyon. Eszméletlen a látvány és szerintem még közel sem mutattak meg mindent. Kényeztetni fogják még a szemünket még jó pár fricsőrrel. Jöjjenek csak. :D
4.
4.
norbi97
3.
3.
headhunter86
Ez nagyon komoly! Szerintem ez egy X360-nak már nagyon sok. Gondolom majd készülnek rá játékok ezzel a motorral, csak korántsem ennyire lesz szép és részletgazdag. Viszont egy ilyen játékot megnéznék PC-n, vagy akár ezt a videót mint Techdemo-t, hogy mennyira szaladna jól a gépemen, mert az Unreal motorok villámgyorsak szoktak lenni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...