Újabb előzetest kapott a Crysis 2

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 6.
  • Videó
Link másolása
A megjelenés közeledtével annyi Crysis 2 előzetes érkezik újabban, hogy magunk is nehezen követjük őket: a mostani sem egészen friss, de ahhoz pont eléggé jó, hogy így vasárnap megoszthassuk veletek. A Multiplayer Progression második része következik, a főszerepet a fegyverek kapták.

A multiplayer módot játszva a játékosok pontokat gyűjthetnek, amiket azután - többek között, természetesen - fegyverekre és azok módosítására költhetnek. Új üzemmódok, lézer célzók, hangtompítók és más kiegészítők várják a fanatikusokat, akik ezek összeszedésével az önkifejezés útjára léphetnek, és változatos módon szedhetik darabjaira ellenfeleiket.

A Crysis 2 március 25-én kerül boltokba, a megjelenés PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra várható.

Kösz Wackor!

52.
52.
Teuton
#51: systemrequirementslab.com-ról másoltam:
Crysis és Warhead videokártya igény: "Minimum: NVIDIA GeForce 6800 GT or greater; ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or greater."
Crysis 2 videokártya igény: "Minimum: NVIDIA GeForce 8800 GT 512 MB of memory or higher; ATI/AMD Radeon HD 3850 512Mb RAM or higher."

Már a számok alapján is két generációval magasabb az igény... nem tudom hogy konzolról lett PC-re portolva vagy olyan optikai ficsőrőket raktak bele amik így megemelték az igényt de hogy nincs túloptimalizálva abban biztos vagyok.
51.
51.
Dresa
#50: Szerintem ott akkor valami gond lesz mivel én is kb mediumon tudtam futtatni az egyet, és ez is simán elmegy a közepes felbontásban, sőt anyira még a hc beállítás sem gond!
50.
50.
Teuton
#23: "mert dX9-ben tenyleg jol optimalizalt lett !" CryEngine 2 medium beállításokkal is simán elment a gépemen, CryEngine 3 meg szar 1-5 fps-t mutatott fel csak a legalacsonyabb minőségen 848x480an (vagy melyik a legkisebb). Ezt sok mindennek mondanám de jól optimalizáltságnak semmiképp.
45.
45.
hedzsooo
#43: Hehehe ! ^^


OK, sz`al: Advance - MINIMUM, LOW / ALACSONY Gamer - MEDIUM / KOZEPES grafika es a HC, azaz HARDCORE a MAXIMUM a DEMOban ! ;-)

Ennel reszletesebb beallitasokra is lesz lehetosegunk a teljes PC-verzios C2-ben majd ( remelem ) ! ;-D
43.
43.
Bako
Ha már grafika... fel tudna homályosítani valaki, hogy a bőséges magyarázattal és lehetőségekkel megáldott grafikai beállítások közül melyik a low, medium és a high? mert ez a hardcore, gamer és advance nekem nem mond sokat... ez stílusosan maximum szivatás :)
42.
42.
K2 The Highest
#41: Így igaz! Az Én VGA-m is 512-es és mégsem laggolok...
40.
40.
hedzsooo
39.
39.
NinjaNorb
#37: Hát azért a directx11 majd sztem olyan 250.000Ftos gépbe azért fog fájni sztem
38.
38.
Hardy
37.
37.
K2 The Highest
#36: Nekem most a Kisebbik procimmal (E5200) , GTS 450 GS-el és 4GB Rammal Maximumon akadásmentesen fut és egy hangyapöcsnyi lagg sincs.
1440x900-ban játszom. Hardcore-on megy.
34.
34.
MZperX
Észrevettem editorban, hogy a graff beállításoknál a low, med, high, werihigh mellett van olyan, hogy xbox360 meg ps3 hát az xbox360 az mediumon viszi a ps3-nál meg lefagyott :p azóta meg nem próbáltam, de szerintem high lehet. (csak úgy érdekesség képpen)
32.
32.
Quent1n
5-6 óra játék után...

Nekem 9600GTn 6000+os AMD procival 1680x1050-ben gamer grafon szépen megy, nagyritkán megröccen de emellett is fényévekre van a Black Opstól minőségben.

Amúgy szerintem nagyon korrekt a DEMO. Már az, hogy egyáltalán adtak ki becsülendő, lám a drága Activision+Trearch tandem még erre sem volt képes. A grafika lehet, hogy butított de a CoD-ot így is üti szerintem. A játékmenet meg lehet, hogy lopkodott de a spanyolviaszt már nem igen lehet feltalálni, plusz jól szedték össze a dolgokat. A Dog Tag cucc alávág a kempereknek ahogy a hologram is, plusz nincs 5mp-ként airstrike meg heli a fejünkön. A nanoruha taktikailag nagyon jól használható, a fegyverek is, bár az LMG sztem kicsit erős lett. Grafikailag szép és hangulatos, emellett új gépet sem kell venni hozzá. Bugokkal én nem igen találkoztam, egyszer volt, hogy halál után a figura átesett egy falon. Meg hát a Friends rendszer nem igen megy még. A hangok meg nagyon ott vannak.

Szerintem nagyon patent kis játék lesz ez, kíváncsi vok. a CoD erősen túlértékelt tesztjei után ezt mennyire hozzák ki. :)
29.
29.
Apostol360
#28: vki túlsok puruttyát nézz :D(Y)
28.
28.
wildláma
#27: megfigyeltem ezt a gyereket, már régebben, minden játékba beleköt ... igazi Troll Face, vagy inkább Forever Alone?
26.
26.
MZperX
Nekem nagyon bejön a demo csak ezt a 2 pályát unom már. A camperek meg inkább akkor zavarnak mikor a mi csapatunkban vannak mert akkor mint ha kevesebben lennénk, és ha még ez mellett a másik csapat jól mozog együtt akkor már nem sok esélyünk van. De amugy minden camper helyet lehet vágni, ha arra járok alapból benézek ezekhez. Inkább azok zavarnak akik akkora prók, hogy ha armorba vagyok akkor is tized másodperc alatt aprítanak le :D
25.
25.
Dark_Temptation
alig várom már! ps3-ra mikor dobnak már 1 demót?
22.
22.
hedzsooo
#15: DETTO ! ;-D

Jo lett a multi, mindennek megvan benne az ellenszere is. ^^

Kar, h csak 2 palya es 2 db jatek-mod volt benne, igy mar picit neha unom, de azert meg jatszogatom, amig nem jon a teljes. :P

Az igazan bosszanto csak a barati lista volt, mert az nem mukodik sajnos a demoban ! :( Oda-vissza bejeloltuk egymast paran, de nincsen senki a barati listamon sajna, akkor sem, amikor pedig tudom, h a jatekban van a haver is, tehat ONLINE...
20.
20.
norbie1128
Campelés ellen ott vannak a dogtag-ek!
Aki campel, nem tud kill-streakeket összeszedni. Szerintem ez elég jó, ha meg nem mozog, úgyis kickelik majd...
15.
15.
Berencsit
szerintem tök fasza game, ellehet vele játszadozni.... :) ja és ha rájötöttök, a campelősekkel is kilehet b@szni, nem i egyféleképpen. :D (de ezt nem magyarázom most itt el, mert nem akarom hogy ellenem használja valaki... :))
12.
12.
Bako
Pár óra PCs játék után: Amint kinövi a gyermekbetegségeit játszható multi lesz belőle, a ruhát pedig meg kell tanulni használni. A cloakos camperek tényleg sokan vannak, de neked is használnod kell, mert nem csak campeléshez jó (ha pl nem tudod honnan lőnek hasznos, mert könnyen elszivároghatsz a helyszínről). Egyébként meg, mint minden perk rendszerben erre is megvannak az ellenszerek: taktika, eszközök, perkek, meg persze a jó szem, mert ha valaki mozog az látszódik (predátor feeling). Tény hogy a magasabb szintűekkel szemben sok esély nem lesz.
#9 A nanosuit nélkül valóban egy csupasz default multi... és még konzol port is
11.
11.
adye
#10: Az első rész szerintem is mágjára való. A warhead már mutatott némi javulást de az se volt egy maradandó cucc.
10.
10.
Gorre
#9: A multi demója egy szánalom volt, amúgy meg nem mintha az első rész annyira eredeti lett volna
9.
9.
adye
A multi demó alapján tényleg össze van lopkodva minden fontosabb játékelem + nanoszútos marhaságot még hozzáadták. Semmi korszakalkotó vagy forradalmi nincs ebben a játékban, se a kinézetre, se a játékmenetre tekintettel. Azonban tényleg elég szórakoztató tud lenni a multija, lekötött 1-2 órára.

ui: A fegyverhangok tetszettek a leginkább. ^^
8.
8.
Gaber1980
nemtudja valaki ps3 ra mikor jon a demo
7.
7.
dave280
#6: Igaz! Nekem először esélyem se volt a 7-10-es szintüek ellen...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...