Augusztus végén jön az új Deus Ex

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 9.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Eidos Montreal bejelentette a Deus Ex: Human Revolution végleges megjelenési dátumát. A sorozat előzményeit feldolgozó epizód a nyár végén érkezik, s bár rengeteget fejlődött az első játékhoz képest, a fejlesztők szerint igyekeztek hűek maradni a Deus Ex szellemiségéhez.

Jó divatkövetőként, az Eidos Montreal a Twitter-csatornáján jelentette be, hogy a Deux Ex: Human Revolution augusztus végén jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra: az amerikai dátum augusztus 23-ra, míg az európai augusztus 26-ra esik egészen pontosan.

A játék két kiadásban lesz beszerezhető, a standard kiszerelésen kívül kapható lesz egy 70 dolláros gyűjtői változat is. Az Augmented Edition díszes csomagolásban érkezik, s az alapjátékon kívül egy 40 oldalas képeskönyv, valamint egy kulisszatitkokat és animációs képregényt tartalmazó DVD is a része lesz.

A megfelelő üzletnél előrendelve a játékot, egy DLC-hez is hozzájuthatunk, ennek az egyik legfőbb érdekessége, hogy a ránk váró új küldetésben az első játék főhősével, JC Dentonnal is összefuthatunk, ráadásként pedig egy új gránátvetőt, néhány robbanószerkezetet és egy automata zártörőt is kapunk. Bár a kiegészítő csak az előjegyeztetőknek szól, meg lennénk lepve, ha a Square Enix nem használná ki a lehetőséget, s előbb-utóbbi nem tenné elérhetővé az anyagot más úton is.

10.
10.
Dresa
#8: De tuti h lesz az EUban is, és magyaroroszágra is fog jönni vszínüleg, csak én amugy is külföldön leszek azért kérdeztem!
Ha külföldről hozatsz v vásárolsz általában kell egy hozzá való bankkártya, amiről tudsz neten vásárolni
8.
8.
ilor14
euban nem lesz elérhető az augmented edition?
ahh külföldről mennyiért hozzák be és lehet forintal fizetni? :S
7.
7.
Mortis
Hehh. Lesz egy egész hete a kockáknak(köztük nekem) egy egész hetük kitolni, még suli előtt. Az Eidos mindenre gondol. :D
6.
6.
Dresa
#5: Oh köszi, csak arra az esetre kérdeztem hogyha nálunk nem jön be a spéci kiadás..bár anyira nem spéci de a zenei cd ért már megéri az a plusz pár ezer forint!!
5.
5.
MadDragon
PC-n sosem volt régiózár vagy hasonló.
4.
4.
Dresa
Pc-nél van valami külömbség az amerikai DV és az európai DVD között?? Ugy értem h próbált e már valaki usás dvdt európai meghajtóba lejátszatni?
3.
3.
ilor14
király akkor lesz rá pénzem :D xD
és akkor még az augmented editiont is megbírom venni :D
2.
2.
bledzer
Juuuj csak jöjjön:D rég láttam ilyen játékot aminek ennyire átjön a TFT kijelzőn a hangulata. Csakis EPIc lehet
1.
1.
Dresa
Huh pedig eddig ugy nézet ki h Q1 es lesz a program :( mindegy a nyáron úgysem érnék rá, így meg lehet beszerzem a gyújtói kiadást is akár :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...