Shift 2: Unleashed látnivalók érkeztek

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 10.
  • Videó
Link másolása
Közeledik a Shift 2: Unleashed megjelenése, ezért egyáltalán nincs mit csodálkozni azon, hogy az Electronic Arts ontja magából az új látnivalókat. A minap egy elhanyagolható mértékben izgalmas trailert és huszonnyolc screenshotot kaptunk a versenyjáték folytatásából.

A nevében már "nem annyira" Need for Speed Shift 2: Unleashed március 31-én jelenik meg Európában, a rajongók ezúttal is PC-n, PS3-on és Xbox 360-on várhatják a megjelenést. A játék új bajnokságokkal, éjszakai versenyzéssel, sisakon belüli kameranézettel, Autolog rendszerrel, valamint átalakított irányítással és fizikával várja a játékosokat, nem mellesleg pedig ez lesz az első NFS, amiben több mint 100 autót kapunk majd.

14.
14.
SolidSnakeHUN
#13: "THIS IS REAL RACING" kifejezés alatt sokkal inkább magára a versenyzés élményére gondoltak a fejlesztők is mintsem a szimulációra (az NFS-ekkel kapcsolatban amúgy sem lehet egy lapon emlegetni a szimulációt:-) ha innen nézzük és végre egy normális driftet is tesznek bele kellemes kis game ez,csak meg kell látni a szépségeit
13.
13.
3NT3R
"THIS IS REAL RACING"

this is real BULLSHIT
12.
12.
nagymaciii
10.
10.
szentekevin
április elsején jön ki :D
9.
9.
Sarkadi
Egyre jobban várom,remélem nem csalódok majd benne. :)
8.
8.
joshfeed
Még egy lapáttal...
http://www.virtualr.net/need-for-speed-shift-2-new-previews-qa/
5.
5.
Berencsit
de maga a játék fejlődik, és jobb is lett mint az elődje. ;)
4.
4.
Berencsit
3.
3.
Cuppak
#2 egyetértek,elég jó lenne ha megcsinálnák
2.
2.
falselight
nem lehet azt megoldani, hogy a képeket egy kattintással meglehessen nyitni? mert így csak a galériába lépik be és a thumbnail-ek max figyelemfelkeltő funkcióval bírnak.
1.
1.
Wackor
Jónak néz ki. Nekem személyesen a hot porsuit nem tetszett. Először jó volt, aztán 1-2 óra mulva pedig annyira repetitív és unalmas lett, hogy uninstall, de ez jobbnak tűnik :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...