HWSW: Androidban élre állt a Telenor

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 11.
  • Hardver
Link másolása
Az elmúlt hónapokban jelentős mértékben bővítette okostelefon-kínálatát a Telenor. A mobilszolgáltató tavaly decemberben karolta fel a Google Android platformját, ma pedig már több androidos készülék szerepel a portfólióban, mint a két riválisnál, írja nagytestvérünk, a HWSW.

A Telenor tegnap harmadik alkalommal tartotta meg Android Workshop rendezvényét, a cég ezúttal celebeket is elhívott, akik többek közt arról beszéltek a résztvevőknek, hogy mi mindenre használják (okos)telefonjukat. Az operátor tavaly decemberben elindított rendezvénysorozatának célja, hogy minél több új vagy meglévő előfizetőt vezessen be az okostelefonok világába - ez egyébként mindhárom piaci szereplő jól felfogott érdeke, hiszen a nagyobb tudású telefonok mellé drágább szolgáltatások is kapcsolhatók.

Az androidos kampány mellett a Telenor az utóbbi hónapokban egyre nagyobb figyelmet fordított arra, hogy telefonkínálatát bővítse, így a kínálatában ma már gyakorlatilag mindegyik népszerűbb androidos készülék megtalálható, árkategóriától függetlenül. Jellemző, hogy március első felében több androidos készülék szerepel a Telenor portfóliójában, mint ahány okostelefont összesen tartott tavaly októberben.

ATelenor a legbőségesebb androidos telefonkínálattal rendelkezik itthon - a teljes cikket a HWSW-n olvashatjátok el!

9.
9.
Berencsit
#8: sőt az kifejezetten tetszik benne, hogyha rákapcsolódunk wifire, a Marketben ingyen cuccokat lehet letölteni. ;)
8.
8.
Berencsit
#7: hát igen... ezen kívül semmi probléma nincs vele. ;)
7.
7.
dareal
#5: gyártótól függ, hogy miket pakol a készülékre. az mondjuk szép, hogy BT-hez külön kellett letöltögetned.
6.
6.
Mortis
Jó is az Android. Mondjuk a celebek engem inkább elriasztanának. X)
5.
5.
Berencsit
#3: hát igen, de sok alapvető dolgot is rákellet pakolni... és kicsit idegesítő volt. :D
4.
4.
xr0w
#1: Annak, aki azt használ :)
3.
3.
Tam
Samsung Galaxy S-re jó volt a bluetooth úgyh. kétlem h ez az android hibája lenne :) Amúgy szerintem pozitívum h mindent te teszel fel a telefonodra. Persze sokan biztos elvárják h egy felső kategóriás telefonnál ne a usernek kelljen teli pakolnia a telefonját alkalmazásokkal de így legalább te döntöd el h mi van rajta és mi nincs.
2.
2.
Berencsit
#1: ja csak az a baj, hogy mindent külön kell letöltni hozzá... nekem Pl, sony ericson xperia 8-am van, és alapból a bloututh se volt jó, külön lekellet hozzá tölteni minden szart. de amúgy tényleg jó, csak nagyon zavaró... :)
1.
1.
Wackor
Az Android a legjobb :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...